Начало | Софтуер | Софтуери за автоматизация и интеграция на процеси и софтуери | Софтуери за автоматизация и интеграция на предпечата | Switch - автоматизация на работата с файлове за печат
Switch - автоматизация на работата с файлове за печат Разгледайте галерия

Enfocus Switch - автоматизация на работата с файлове за печат

Enfocus Switch е софтуерно приложение, с което можете да автоматизирате повтаряеми действия, както и да интегрирате действията на различни апликации.

Свържете се с нас
Описание
Приложения
Компоненти
Ресурси
Блог
Новини
Демонстрация и тестове
Инсталация и обучение
Поддръжка
Версии

Описание

Благодарение на Enfocus Switch вие можете да автоматизирате много от повторяемите действия, които извършвате всеки ден, като така спестите време, пари и усилия. Възможността да се интегрират много от известните приложения в предпечата ви дава възможност да създадете обща инфраструктура за вашия предпечат.

 

Превърнете задачите, които отнемат време, в автоматизиран работен поток

Замислете се колко време ви отнема да създадете, проверите, обработите, конвертирате, разпечатате и архивирате всякакви видове документи. Вземете предвид и времето, което отделяте за проверка на статуса на вашите поръчки и комуникацията с клиентите ви.

Автоматизирането на тези процеси ще освободи ценно време, за да можете да се фокусирате в това, което има значение - намиране на нови клиенти и поръчки за които можете да фактурирате допълнителен приход.

Enfocus Switch ви помага да направите вашата работа много по-лесна, като:

 • автоматизира повтарящите се задачи - създавайте обхватни работни потоци, които удовлетворяват вашите нужди за постоянство и качество, като останете гъвкави да настройвате системата според нови бизнес процеси, когато има такива

 • интегрира популярните приложения, които използвате - можете лесно да интегрирате различни апликации от водещи разработчици в индустрията, за да увеличите значително техните функционалности

 • може да се разширява с допълнителни апликации - Enfocus Appstore е виртуален портал за допълнителни разширения, разработени от специалисти по цял свят. Можете да надграждате и добавяте функции във вашите работни потоци, само с един клик на мишката.
 • дава ви възможност да конфигурирате системата модулно - можете да конфигурирате системата изцяло според вашите нужди и да инвестирате само в модулите от които наистина имате нужда
 

Оставете на Switch да свърши работата по предпечат вместо вас

Enfocus Switch може да се интегрира на всеки етап от вашия процес, като ви предостави инструменти, с които лесно и бързо да автоматизирате голям набор от действия. Само няколко от възможните примери са:

 • Получаване, сортиране и пренасочване на входящи поръчки - Switch може автоматично да свали файлове от вашия FTP,Mail сървър или облачно пространство, да ги разархивира и да ги сортира по вид. В случай, че файлът не попада в разрешените от вас разширения, клиентът получава автоматично известие
 • Превърщане на работни файлове в PDF за печат - Switch предлага цялостен, автоматичен процес с който можете да превръщате работни файлове от почти всички предпечатни софтуери в годни за печат PDF файлове
 • Автоматизиране на web-to-print поръчки - Enfocus Switch може да получи xml от вашия онлайн портал и да провери дали данните на поръчката съответстват на PDF файла, който е прикачен към нея. В допълнение Switch може да нанесе корекции в движение в подадения PDF в зависимост от изискванията на вашето производство
 • Автоматична проверка на PDF файлове за печат с цикъл за ръчна корекция - в интеграция с PitStop Server софтеурът може да проверява входящи PDF файлове, като известява оператор при наличие на грешки. Файловете в които няма проблеми се пренасочват директно към производството.

Повече примери за автоматизация можете да видите на сайта на Enfocus Switch.

 

Интегрирайте и автоматизирайте популярни приложения и програми

Благодарение на Enfocus Switch вие можете да използвате функционалността на множество популярни апликации и да автоматизирате част от процесите, които извършвате с тях. Много от тези апликации имат приложение, което е предварително дефинирано и не може да бъде гъвкаво в зависимост от нуждите на вашия бизнес.

Switch ви предлага гъвкаво и достъпно решение, което може да се конфигурира спрямо вашите нужди, за да расте и да се развива заедно с вашия бизнес.

Enfocus Switch може да се интегрира с някои от най-популярните приложения за предпечат и производители на софтуер, сред които Callas, Adobe, Microsoft, Quark, Efi, HP, Caldera, Apago, Esko и други. Пълният списък на приложения, които могат да се интегрират със Switch можете да видите на сайта на Enfocus Switch.

 

Модулно решение за автоматизация, което расте с вашия бизнес

Enfocus Switch е модулно решение, което може да се конфигурира свободно, изцяло според вашите нужди и специфични изисквания. Модулният подход ви дава възможност да инвестирате само в процеси, от които се нуждаете в момента и да разраствате системата, само тогава, когато имате нужда от това.

 

Enfocus Switch Core Engine

менажира файлове автоматично и следи прогреса на действията по всяко време. Switch Core Engine е основата на Switch и ви дава възможност да автоматизирате действия свързани с управление на документи

 • Получавайте всякакви файлове - през имейл, FTP, SwitchClient или ConnectAll
 • Създавайте, сортирайте, архивирайте и проследявайте файлове
 • Управлявайте вашите PDF файлове - разделяйте и сливайте PDF файлове и четете статистиката на PDF

 

Предоставете допълни функции на вашите клиенти

PDF Review Module

Благодарение на Enfocus PDF Review можете бързо и лесно да създадете онлайн портал в който вашите клиенти да могат да разглеждат своите файлове, да искат корекции и да дават финални одобрения за печат.

Вижте повече за Enfocus PDF Review

 

Enfocus Switch Web Services

Започнете да предоставяте услуги на вашите клиенти през облака. Добавете SwitchClient към вашия уебсайт и го превърнете в лицето на вашата web-to-print стратегия.

 • Създаване и работа с поръчки направо през вашия уебсайт
 • Лесно интегрирайте Switch с безплатен PHP примерен код и документация

Вижте повече за Enfocus Switch Web Services

 

Enfocus Switch Client

Дава възможност на потребителите да достъпват Switch отдалечено. SwitchClient е инструмент, който ви дава възможност да подавате и проследявате поръчки към Switch Server. Също така и изпращане, преглед и насочване на поръчки. Всичко това става в единен интерфейс само през браузър, без необходимост от локална инсталация на Switch Client.

Вижте повече за Enfocus Client

 

Интегрирайте системата с външни приложения

Enfocus Switch Configurator Module

Интегрирайте, контролирайте и автоматизирайте популярни приложения на трети страни. Благодарение на Enfocus Switch ще можете да продължите да използвате приложенията, които вече познавате и на които вярвате. Можете и да избирате инструментите, които да използвате за вашия бизнес, като ги интегрирате по лесен и ефективен начин:

 • Горещи папки
 • Command Line Interface
 • Скриптиране

Вижте повече за Enfocus Configurator Modul

 

Enfocus Switch Metadata Module

Подобрете вашия работен поток и персонализирайте услугите за вашите клиенти. Switch Metadate Module е инструмент за управление на метаданни, който ви дава възможност да използвате и управлявате:

 • Job Tickets (XML, JDF или XMP) от вашата MIS система
 • Извличайте Job Ticket информацията
 • Събирайте и споделяйте информация с операторите и клиентите през SwitchClient или Connect All

Вижте повече за Enfocus Switch Metadata Module

 

Enfocus Switch Database Module

Благодарение на този модул вие можете да автоматизирате комуникацията между вашия работен поток и съществуваща база данни. Database Module ви дава възможност бързо и лесно да изградите комуникационни процеси между Switch и вашата ERP или MIS система.

 • Използвайте информация от вашата ERP или MIS система за процеси в Switch
 • Изпращайте критична информация обратно към EPR или MIS система, за да подобрите тяхната работа и да получавате пълната информация на време
 • Визуализирайте база с данни директно в SwitchClient и Enfocus ConnectAll

Вижте повече за Enfocus Switch Database Module

 

Получете максималното от вашата система

Enfocus Swtich Performance Module

Благодарение на този модул Switch може да поеме повече работа в компании, които се нуждаят от множество паралелни процеси и по-бърза обработка на файловете.

 

Enfocus Switch Scripting Module

Интегрирайте вашите Visual Basic сриптове, Java скриптове или Apple скриптове. Благодарение на скриптовете вие можете да персонализирате изцяло Switch спрямо вашите нужди

Вижте повече за Enfocus Scripting Module

 

Enfocus Switch Reporting Module

Вижте и анализирайте различни метрики от вашето производство и разберете точко какво се случва с вашите файлове по всяко време. 

Вижте повече за Enfocus Reporting Module

 

Няколко мита, които може би сте чували за автоматизацията

Независимо дали имате опит с някаква автоматизация или тепърва проучвате възможностите, които тя може да донесе на вашето предприятия, има добра възможност да сте попадали на някой от тези широко разпространени митове.

"Интеграцията на автоматизацията отнема много време"

Enfocus Switch е изграден на концепцията за постепенно, последователно внедряване, което започва с решаването на един или два наистина ключови проблема, които могат да се решат бързо и ефективно.

Когато тези проблеми се решат, можете да пристъпите към създаването на по-обхватни и по-сложни работни потоци с повече елементи на интеграция и автоматизация с други програми за предпечат.

 

"Автоматизацията е много сложен процес"

Въпреки, че Switchе много функционален продукт, неговата настройка е много лесна, както за начинаещи, така и за напреднали. 

Нашият екип същое на ваше разположение, за да ви помогне със създаването на най-правилните решения за ежедневните ви проблеми.

 

"Автоматизацията се конкурира с предпечата за техните позиции"

Всяка компания ежедневно има огромно количество еднотипни и прости задачи с почти никаква добавена стойност, като например приемане на файлове, сортиране и насочване към правилния човек.

Ако изберете да автоматизирате тези прости задачи, които бувално изяждат вашето време, екипът ви ще има възможност да отдели повече време на задачите, които са по-сложни и имат реална стойност за компанията и нейните клиенти, като подобрено обслужване на клиентите или търсене на нови поръчки.

 

"Автомазицията на предпечата не е гъвкава"

Наистина много решения за автоматизация са големи, сложни, затоворени системи, които изискват и много голяма инвестиция.

За щастие Enfocus Switch е достъпен продукт, който ви дава възможност да имплементирате само това от което имате нужда. Също така Switch е отворен продукт, който можете да управлявате и настройвате изцяло според вашите нужди.

 

"Автоматизацията е само за големите компании"

Благодарение на Enfocus Switch ние наистина можем да предложим достъпно решение за малки и средни компании, предпечатни студия и печатници.

Можете да спестите изключително много, дори само от оптимизацията на най-простите задачи, които често няма да бъдат фокус ако имплементирате голямо и сложно решение.

 

Изпрати запитване

 


Вижте всички решения за автоматизация и интеграция


 

Блог

Времето е пари: защо бъдещето на печата се крие в автоматизацията

Времето е пари: защо бъдещето на печата се крие в автоматизацията

Прочетете в детайли
Водят ли тези 4 пречки до хаос в предпечата и печата при вас?

Водят ли тези 4 пречки до хаос в предпечата и печата при вас?

Прочетете в детайли
Служителят е стресиран? Не позволявайте бърнаута да превземе предпечата!

Служителят е стресиран? Не позволявайте бърнаута да превземе предпечата!

Прочетете в детайли
Проектът за автоматизация е маратон, а не спринт на 100 метра

Проектът за автоматизация е маратон, а не спринт на 100 метра

Прочетете в детайли
Предварителна проверка от старата школа: цветни ленти и пасер символ

Предварителна проверка от старата школа: цветни ленти и пасер символ

Прочетете в детайли
Защо няма софтуер за автоматизация без табла за управление?

Защо няма софтуер за автоматизация без табла за управление?

Прочетете в детайли
Увеличения в цените на мастило: Как да намалим въздействието чрез автоматизация на работния поток?

Увеличения в цените на мастило: Как да намалим въздействието чрез автоматизация на работния поток?

Прочетете в детайли
5 Начина за предоставяне на по-добро обслужване на клиентите

5 Начина за предоставяне на по-добро обслужване на клиентите

Прочетете в детайли
Добре дошли в Автоматизацията: Как и защо да не се страхуваме от автоматизация на работния поток

Добре дошли в Автоматизацията: Как и защо да не се страхуваме от автоматизация на работния поток

Прочетете в детайли
Какво е Enfocus Appstore?

Какво е Enfocus Appstore?

Прочетете в детайли
Автоматизация от началото

Автоматизация от началото

Прочетете в детайли
PitStop 2018 ще бъде пуснат на пазара през април

PitStop 2018 ще бъде пуснат на пазара през април

Прочетете в детайли
Видове специализиран софтуер за комуникация с клиенти и генералните разлики

Видове специализиран софтуер за комуникация с клиенти и генералните разлики

Прочетете в детайли
Софтуерът за автоматизация на печатa покрива ли всичките ви процеси?

Софтуерът за автоматизация на печатa покрива ли всичките ви процеси?

Прочетете в детайли
Автоматизиране и оптимизиране на работния поток за производство на книги

Автоматизиране и оптимизиране на работния поток за производство на книги

Прочетете в детайли
Четири причини защо широкоформатните печатници имат нужда да сменят своя фокус

Четири причини защо широкоформатните печатници имат нужда да сменят своя фокус

Прочетете в детайли
Предпечат: Да поставим парчетата на правилното място

Предпечат: Да поставим парчетата на правилното място

Прочетете в детайли
Как можем да улесним одобрението на файлове по имейл от клиента?

Как можем да улесним одобрението на файлове по имейл от клиента?

Прочетете в детайли
Автоматизациите - малки стъпки за големи промени

Автоматизациите - малки стъпки за големи промени

Прочетете в детайли
Какъв тип файл е XML и как ни помага в работния процес?

Какъв тип файл е XML и как ни помага в работния процес?

Прочетете в детайли
Какво очакват младите поколения от вашата печатна услуга?

Какво очакват младите поколения от вашата печатна услуга?

Прочетете в детайли
По-малко усилия за преглед и поправки на PDF файлове с PitStop Pro 2019

По-малко усилия за преглед и поправки на PDF файлове с PitStop Pro 2019

Прочетете в детайли
Защо да инвестираме в съвременно решение за изграждане на цялостен работен поток

Защо да инвестираме в съвременно решение за изграждане на цялостен работен поток

Прочетете в детайли
Enfocus и HP си сътрудничат за успешно производство

Enfocus и HP си сътрудничат за успешно производство

Прочетете в детайли
Още повече възможности за автоматизация чрез PitStop Server със Switch Core

Още повече възможности за автоматизация чрез PitStop Server със Switch Core

Прочетете в детайли
Как да постигна успех чрез интеграция на моята MIS система

Как да постигна успех чрез интеграция на моята MIS система

Прочетете в детайли
Оптимизирайте, персонализирайте и поемете контрола върху вашите печатни процеси с Enfocus Switch Core Engine!

Оптимизирайте, персонализирайте и поемете контрола върху вашите печатни процеси с Enfocus Switch Core Engine!

Прочетете в детайли
Едно решение за оптимизиране на производството

Едно решение за оптимизиране на производството

Прочетете в детайли
Switch генерира PDF файлове лесно и надеждно

Switch генерира PDF файлове лесно и надеждно

Прочетете в детайли
Drukkerij Wihabo: Оптимално увеличение на продуктивността с решението HP Indigo EPM Preflight от Enfocus

Drukkerij Wihabo: Оптимално увеличение на продуктивността с решението HP Indigo EPM Preflight от Enfocus

Прочетете в детайли
NetzoDruk може да обработва до десет пъти повече поръчки на ден

NetzoDruk може да обработва до десет пъти повече поръчки на ден

Прочетете в детайли
HP Indigo EPM Preflight подобри скоростта на изпълнение, ефективността и растежа на NXP Europe

HP Indigo EPM Preflight подобри скоростта на изпълнение, ефективността и растежа на NXP Europe

Прочетете в детайли
Switch автоматизира нашия работен поток, позволявайки ни да вършим повече работа

Switch автоматизира нашия работен поток, позволявайки ни да вършим повече работа

Прочетете в детайли
Ключът към ефективна комуникация с клиентите

Ключът към ефективна комуникация с клиентите

Прочетете в детайли
Доказателство: Как Colour Engine подобрява сложния работен поток на DG3 чрез автоматизация със Switch

Доказателство: Как Colour Engine подобрява сложния работен поток на DG3 чрез автоматизация със Switch

Прочетете в детайли
 Отличава ли се това, което печатате? Добавете малко креативност с мастило!

Отличава ли се това, което печатате? Добавете малко креативност с мастило!

Прочетете в детайли
5 привлекателни печатни медии за креативна печатна реклама

5 привлекателни печатни медии за креативна печатна реклама

Прочетете в детайли
PODCAST: Защо автоматизацията е ключът към печатния бизнес успех

PODCAST: Защо автоматизацията е ключът към печатния бизнес успех

Прочетете в детайли
PODCAST: Автоматизация, оптимизация и възможности на Enfocus Switch

PODCAST: Автоматизация, оптимизация и възможности на Enfocus Switch

Прочетете в детайли
Проверка на два клика разстояние

Проверка на два клика разстояние

Прочетете в детайли
Гледай видео за бърза и лесна корекция на файлове с PitStop Pro

Гледай видео за бърза и лесна корекция на файлове с PitStop Pro

Прочетете в детайли

Новини

Виртуално сафари от Enfocus

Виртуално сафари от Enfocus

Прочетете в детайли
ГЕД на ДРУПА – Промоции от Enfocus

ГЕД на ДРУПА – Промоции от Enfocus

Прочетете в детайли
Новостите от Switch - с мисъл за разработчиците на автоматизации за печат

Новостите от Switch - с мисъл за разработчиците на автоматизации за печат

Прочетете в детайли
Представяне на новия изпълнителен директор на Enfocus - Wim Fransen

Представяне на новия изпълнителен директор на Enfocus - Wim Fransen

Прочетете в детайли
Enfocus представиха новата версия на Switch - 2017

Enfocus представиха новата версия на Switch - 2017

Прочетете в детайли
Enfocus обяви пускането на новият модул Switch PDF Review

Enfocus обяви пускането на новият модул Switch PDF Review

Прочетете в детайли
PitStop 2018 е вече тук!

PitStop 2018 е вече тук!

Прочетете в детайли
Switch 2017 update 2 вече е достъпен

Switch 2017 update 2 вече е достъпен

Прочетете в детайли
Meadows Publishing Solutions си партнира с Enfocus, предоставяйки напълно автоматизиран работен поток за отпечатване на променливи данни (VDP)

Meadows Publishing Solutions си партнира с Enfocus, предоставяйки напълно автоматизиран работен поток за отпечатване на променливи данни (VDP)

Прочетете в детайли
Ползи от автоматизация на работния поток: Епизод първи от поредицата X-treme Switchover!

Ползи от автоматизация на работния поток: Епизод първи от поредицата X-treme Switchover!

Прочетете в детайли
Enfocus ще помогне на Sign-Age да достигне нови висини с X-treme Switchover

Enfocus ще помогне на Sign-Age да достигне нови висини с X-treme Switchover

Прочетете в детайли
Infigo Software, Tharstern и Enfocus обединяват усилията си, за да създадат провокиращ мисълта онлайн семинар за автоматизация

Infigo Software, Tharstern и Enfocus обединяват усилията си, за да създадат провокиращ мисълта онлайн семинар за автоматизация

Прочетете в детайли
Официално изявление относно поддръжката на продуктите Enfocus за MacOS High Sierra

Официално изявление относно поддръжката на продуктите Enfocus за MacOS High Sierra

Прочетете в детайли
Onyx Graphics и Enfocus обединяват усилия, за да подобрят работния поток в широкоформатния печат

Onyx Graphics и Enfocus обединяват усилия, за да подобрят работния поток в широкоформатния печат

Прочетете в детайли
Enfocus представя Switch 2018

Enfocus представя Switch 2018

Прочетете в детайли
Enfocus стартира онлайн платформа за приложения за Switch

Enfocus стартира онлайн платформа за приложения за Switch

Прочетете в детайли
Онлайн курсовете за Switch са отворени за клиенти с PitStop Server

Онлайн курсовете за Switch са отворени за клиенти с PitStop Server

Прочетете в детайли
ГЕД е партньор на печатни софтуери Enfocus за България

ГЕД е партньор на печатни софтуери Enfocus за България

Прочетете в детайли
Вземете готов пакет от софтуери Enfocus и модули към тях за интеграция с вашата MIS система с 15% отстъпка

Вземете готов пакет от софтуери Enfocus и модули към тях за интеграция с вашата MIS система с 15% отстъпка

Прочетете в детайли
Новият ъпдейт на Switch 2020 ще бъде наличен съвсем скоро!

Новият ъпдейт на Switch 2020 ще бъде наличен съвсем скоро!

Прочетете в детайли
Отложено до 1 януари - цената на работния поток PitStop Server остава до края на годината

Отложено до 1 януари - цената на работния поток PitStop Server остава до края на годината

Прочетете в детайли
Enfocus PitStop Server беше обновен с изобилие от функции за автоматични действия

Enfocus PitStop Server беше обновен с изобилие от функции за автоматични действия

Прочетете в детайли
До края на годината - Enfocus Switch обяви 25% отстъпка за модула за скриптове Switch Scripting Module

До края на годината - Enfocus Switch обяви 25% отстъпка за модула за скриптове Switch Scripting Module

Прочетете в детайли
Поредица от обучения за напълно начинаещи в JavaScript

Поредица от обучения за напълно начинаещи в JavaScript

Прочетете в детайли
Нова Switch апликация за HP PrintOS VDP

Нова Switch апликация за HP PrintOS VDP

Прочетете в детайли
Новата версия на софтуера за автоматизация Enfocus Switch 2021 Spring - по-удобна и с повече възможности за потребителите

Новата версия на софтуера за автоматизация Enfocus Switch 2021 Spring - по-удобна и с повече възможности за потребителите

Прочетете в детайли
Enfocus Switch приложение за по-добра автоматизация, интегрирано в ERP системата Dataline MultiPress

Enfocus Switch приложение за по-добра автоматизация, интегрирано в ERP системата Dataline MultiPress

Прочетете в детайли
Клиентският портал на Enfocus с нова визия

Клиентският портал на Enfocus с нова визия

Прочетете в детайли

Демонстрация и тестове

Имате възможност да видите и тествате голяма част от нашите продукти, за да се уверите в тяхната функционалност и да видите как те биха оптимизирали вашата дейност. Правилната оценка на продуктите, техните опции и обхвата на дейностите по тяхното внедряване ви гарантира бърза възвръщаемост на инвестицията и гладко преминаване към новите, оптимизирани методи на работа.

 

Демонстрация на Enfocus Switch

Ако искате да видите Enfocus Switch в действие и да разберете как продктът може да бъде полезен за вашите процеси можете да видите демонстрация на решението по най-удобният за вас начин.

Можете да видите реална демонстрация на Enfocus Switch като:

 • се запишете на една от планираните демонстрации на продукта
 • попълните
 • демонстрация на продукта и представяне на различни сценарии на работа;
 • тестове с реални поръчки и демонстрация на възможностите за решаване на реални казуси;
 • провеждане на тестове в реална производствена среда.

В случай, че имате интерес към демонстрация на този продукт, можете да се свържете с нас през бутона "Свържете се с нас" по-горе, през формата за контакт на сайта или като ни пишете на sales@gedbg.com

Инсталация и обучение

Ние предлагаме цялостно обслужване на нашите клиенти и сме на ваше разположение по всяко време. Нашият опитен екип може да осигури

 • инсталация на продукта след закупуването му;
 • интеграцията му с други продукти и системи;
 • обучение за използване на продукта, както и добри практики за работа;
 • цялостна поддръжка по време на експлоатацията му.

Нашият опит и инструменти за водене и реализация на проекти помагат за бързата и лесна интеграция на продукта и бързата възвръщаемост на инвестицията.

Поддръжка

Нашите специалисти са обучени и сертифицирани от производителя и могат да осигурят поддръжка на вашите системи, така че да функционират максимално ефективно. Ние сме на разположение за:

 • въпроси и консултации свързани с продукта и неговото приложение;
 • отстраняване на проблеми свързани с продукта;
 • създаване на работни потоци и профили на работа;
 • обучение на персонала, както и на нови кадри постъпили след закупуването на продукта.

В случай, че имате проблем с Kodak Insite Prepress Portal или се интересувате от възможностите за поддръжка, които можем да предложим можете да се свържете с нас, като изпратите имейл на help@gedbg.com

Версии

Enfocus Switch 2018

Enfocus Switch 2017 Update 2

Enfocus Switch 2017 Update 1

Enfocus Switch 2017

 • Switch Web Portal е нов портал, който ви дава достъп до уеб функционалността на Switch. В момента порталът ви дава възможност да разглеждате съобщенията свързани с даден продукт, както и да изпращате и проверявате задания, ако имате лиценз за новия Switch Clilent Module
 • Новата уеб базирана версия на Switch Client Module ви дава модерен и лесен за използване интерфейс за работа. Можете да преминете към тази нова версия, когато решите. Switch 2017 поддържа както старата версия, така и новата версия на Switch Client. По начало новите инсталции са конфигурирани със новата уеб версия, а инсталации, които се ъпгрейдват до 2017 със старата версия. Можете да промените това от настройките
 • Променена е политиката за лицензиране на Switch Client. Лицензирането вече става на именован потребител, а не на конкурентен потребител. Switch Client идва с лиценз за 5 потребителя, а при нужда могат да се закупят допълнителни
 • В допълнение ако сте закпули Switch Client имате възможност да достъпите Switch Server през специален клиент за поръчки (вместо през уеб портала). Ако предпочитате да създадете собствен клиент, можете да използвате Switch Web Services. Софтуерът е минал към по-нова технология REST API за да можете да го интегрирате по-лесно с външни уеб услуги. Новото API е напълно документирано и достъпно за разработчици.

Други промени

 • Старията messages pane вече не е наличен. Достъпните от View > Show Panes > Messages (2,3) са премахнати. От сега нататък съобщенията винаги се показват в браузър
Вашата регистрация е успешна!
За да достъпите този ресурс моля, попълнете формата за регистрация!

Ако вече имате направена регистрация моля, натиснете тук.

captcha

* Полетата са задължителни!

Регистрация
Вход
Вход
Забравена парола
Вход

Свързани продукти