Начало | Блог | Switch генерира PDF файлове лесно и надеждно

Блог

Switch генерира PDF файлове лесно и надеждно

Switch генерира PDF файлове лесно и надеждно

Кой: 

HUK COBURG –  Германска застрахователна група

Проблем: 

Степен на използваемост 10%

Решението: 

Switch

Резултата: 

Степен на използваемост - 100%

„Това наистина е опростено и лесно за употреба решение за всички Ваши служители. Нямате нужда да инсталирате отделен или локален PDF принтер, ако искате да конвертирате записи или други вътрешни документи в PDF файлове.“

Ingo Köhler, IT Операции в HUK-COBURG.

„Без усилие създавате PDF файлове“

Германската застрахователна група HUK-COBURG използва Switch, за да генерира PDF файлове по бърз, сигурен и надежден начин.“ Всичките ни 9000 служители го използват виртуално и го обожават!“ споделя Ingo Köhler, отговарящ за PDF сървъра в IT Операции в HUK-COBURG. „Те не се замислят за програмата, просто избират PDF принтер и минута по-късно на имейла си получават PDF файла“.

Switch обединява сертифицирани PDF файлове

За HUK-COBURG Switch е елегантно решение за генериране на PDF файлове. Това е опростен и директен процес, позволяващ на застрахователната компания да работи със „Сертифицирани PDF файлове“, технологията която е вградена във всички продукти на Enfocus. Като допълнение към проверката, има запис, който пази влизанията, промените, които са направени, както и кой и кога ги е направил. С помощта на сертифицирания PDF файл, Вие можете да разберете дали файлът е или не е проверен, както и дали и какви грешки са възникнали.

Защо HUK-COBURG избират Switch:

  • Надежден, опростен и директен начин за генериране на PDF файлове за печатна и корпоративна комуникация.
  • Всички PDF документи, предназначени за печат, се запазват като “Сертифицирани PDF файлове“, което е от огромно значение за застрахователния бизнес.
  • Switch е една от водещите системи за автоматизация на работния поток.

Идеалната връзка между DTP приложенията, FTP и имейл сървърите, MIS, поръчките и системите планиращи изпълнението на поръчките, web порталите, базата данни и предпечатните решения.

 

Искате да се убедите в качеството и ползите на решението Switch?
Свържете се с нас за демонстрация и консултация.

Свържете се с нас

Най-популярни
Последни