Новини

Drupa 2024 - посетете нашите доставчици!
28 Май / 2024 г.

Drupa 2024 - посетете нашите доставчици!

За никого не е тайна, че след 8 годишно прекъсване очакванията за най-голямото изложение за графичната индустрия тази година са много големи.

Производителите на системи, софтуери и оборудване обещават много иновации, отстъпки и полезни решения за своите клиенти печатници, предпечатни и дизайн студиа.

Персонална демонстрация

Сега можете да заявите към нас персонална демонстрация
по време на изложението за системите, които ви интересуват,
а ние ще се ви запазим час на щанда на нашия доставчик!

Поискай персонална демонстрация

 

Нашите доставчици на Drupa

Ето част от нашите доставчици, които ще участват на Drupa и за чиито решения можете да поискате персонална демонстрация по време на изложението.

Свържи се с нас за посещение на Drupa

Производство на опаковки и етикети

Uteco
Зала 10 / Щанд A02

Флексопечатни машини с висока производителност, автоматизация и нисък разход на енергия и консумативи. Машините са стабилни с иновативни технологии и 24/7 високо ниво на поддръжка. Uteco разполагат с патентована технология за задвижване на централния цилиндър без зъбни колела.

Uteco ще представят революционно решение за много къси поръчки, съчетаващо най-доброто от съществуващите технологии, което все още се пази в тайна и ще можете да видите за пръв път на drupa!

Новата флексопечатна машина Uteco ONYX Race за печат на средни и големи тиражи във високо качество и много голяма енергийна ефективност.

Разгледай ONYX Race ⇗

Miraclon
Зала 15 / Щанд F50

Иновативна система за експонация на флексо клишета с високо качество и ниски разходи. Flexcel NX е една от най-търсените технологии сред брандове, заради ефективността и съотношението качество-цена, които постига. Тя позволява значително намаляване на използваните клишета и мастило като постига впечатляващо качество по време на печат. 

Miraclon ще представят своето водещо решение Flexcel NX Ultra за екологично производство на флексо клишета, базирано на водна основа, с което могат да се експонират клишета с много висока продуктивност, както при работата със солвенти и химикали.

Разгледай експонатори Flexcel NX ⇗

Kodak
Зала 5 / Щанд A02-1 – A02-2

Термални CTP експонатори за офсетови пластини с висока автоматизация и стабилност. CTP системите на Kodak постигат много високо качество на изображението и устойчивост по време на печат, като едновременно с това ви позволяват спестяване на разходи от оперативност без изчакване. 

Kodak ще демонстрират CTP експонатор за офсетови пластини с високо качество, автоматизация и ефективност - Kodak MAGNUS. Разгледай Magnus ⇗

Ще видите на живо екологичните безпроцесни офсетови пластини SONORA XTRA, които ще бъдат експонирани пред вас. Разгледай Sonora Xtra ⇗

Kodak ще представят своята иновативна машина за висококачествен дигитален печат на къси поръчки с технология Continuous Inkjet - Kodak PROSPER 520. Разгледай Prosper 520 ⇗

Ще видите работата с новата версия 11 на производствения работен поток с модулна структура за управление и обработка на поръчки - Kodak PRINERGY. Разгледай Prinergy ⇗

Hybrid Software
Зала 7a / Щанд D03

Завършени системи, обхващащи всички действия и процеси за производство на опаковки и етикети. Hybrid са лидери в областта, като предоставят цялостни решения за ефективна и печеливша изработка на опаковки.

Hybrid планират да представят и демонстрират няколко технологии за създаване на цялостни процеси за изработка, контрол и производство на опаковки и етикети от начало до край, внедрени в техните многофункционални софтуери - CLOUDFLOW, PACKZ, iC3D.

 • Създаване на цялостен последователен производствен работен поток;
 • Редакция на дизайн файлове и пълно оформление преди експонация;
 • Система за бърза и точна 3D фотореалистична визуализация на опаковки;
 • Монтаж на страници и подготовка за печат;
 • Технология за контрол на цвета за дигитален и конвенционален печат;
 • Иновативна технология за създаване на прецизни термосвиваеми опаковки с висока скорост;
 • Технология за растеризация за печат на променливи данни;
 • Нови разработки и интеграции с трети системи.

Разгледай пакета от приложения на Hybrid Software ⇗

X-Rite
Зала 8b / Щанд A12

Многокомпонентни и интегрирани решения за постигане на точни цветове и стандартизиране на цветовата информация в печатното производство.

 • Уреди за измерване на цветове и контрол на печата
 • Софтуери за управление и стандартизация на цветове 

X-Rite продължават да инвестират в научно-изследователска дейност и да разширяват портфолиото си, за да предоставят ефективни решения за качествен контрол на цвета и печатното производство.

На drupa ще видите нов облачен софтуер за формулиране на мастила - Autura Ink - базиран на съществуващото решение X-Rite InkFormulation. Новото решение покрива всички аспекти на формулирането, съхранението, одобрението и контрола на качеството за мастила за офсет, флексо, дълбок и сито печат.

Разгледай InkFormulation ⇗

X-Rite ще представят разширение на приложението PantoneLIVE, съдържащо всички налични библиотеки с еталонни и зависими стандарти на Pantone скали и цветове. Иновацията въвежда достъп за вътрешен контрол от брандове на потребителски продукти, които искат да контролират цвета за всички свои продукти.

Разгледай PantoneLIVE ⇗

GMG Color
Зала 7 / Щанд D06

Решения за управление на цвета - иновации в индустрията за печатно производство. Цялостни системи за точни и предвидими цветови резултати чрез създаване на цветови профили, цветни проби и контрол в различни етапи от производството.

Компанията предлага своите продукти, заедно с години натрупано знание, което ви помага да оптимизирате и стандартизирате своите процеси и да сте конкурентни на всички пазари, на които работите.

Разгледай пакета от приложения на GMG Color ⇗

CGS ORIS
Зала 8A / Щанд A06

CGS е сред водещите имена в областта на решенията за управление на цвета, дигиталните системи за цветни проби и специално формулираните медии. Компанията предлага системи за малки и големи приложения, включително създаване на цветни проби върху реалната медия за печат.

CGS ще ви покажат своята иновативна технология за изработка на проби, мостри и макети върху реалната медия за печат - Real Substrate Proof и софтуера CGS ORIS Flex Pack.

Разгледай Flex Pack ⇗

Ще видите и иновативното решение за създаване на профили за печат и рецепти с мастила, което позволява постигането на голямо цветово пространство и спестяване на мастило.

Разгледай X Gamut ⇗

Enfocus
Зала 8b / Щанд A12

Софтуерни системи за обработка на входящи файлове и автоматизиране на повторяеми действия с документация и поръчки. Enfocus са лидери в интуитивната автоматизация в обработката на поръчки и файлове за печат.

Enfocus ще представят своя пакет от приложения с фокус към автоматизацията в широкоформатния печат и ефективното управление на файлове с минимално количество грешки.

През последните месеци компанията въведе много нови решения и иновативни технологии в своето интегрирано портфолио - Switch, Review, Griffin, Phoenix, PitStop Pro, част от които Enfocus ще демонстрират по време на drupa.

 • Автоматизация на повторяеми действия, построени по ваш модел
 • Интуитивен преглед, лесни коментари и одобрения от клиенти
 • Прецизен електронен монтаж и групиране на елементи с интелигентно управление
 • Полу-автоматична проверка и корекция на файлове, шрифтове, изображения

Разгледай пакета от приложения на Enfocus ⇗

Prin-Tech
Зала 15 / Щанд B10

Машини за измиване и поддръжка на различни етапи от процеса:

Nanovis
Щанд на HP

Иновативни мaшини за екологично чиста поддръжка и измиване на части и инструменти от мастило след печат с високо ниво на автоматизация и по-малко намеса от оператор. Разгледай машини ⇗

PrintFlow
Зала 7a / Щанд C02

Интегрирана и автоматизирана софтуерна система за управление на намастиляването за офсетови печатни машини. Системата позволява намаляване на разхода от хартия и мастило, като се управляват до 10 нови и стари печатни машини едновременно. Разгледай системата за намастиляване ⇗

GTI Graphic Technology
Зала 5 / Щанд E10

Светлинни будки и станции за преглед на продукцията под различни условия за пълен контрол на цветовете според средата на крайния продукт. При нас ще намерите разнообразното портфолио на GTI, което може да ви даде пълен контрол на вашата продукция под различни условия. Разгледай будки ⇗

Ultimate Technographics
Зала  8b / Щанд A31

Автоматизирани решения за ефективен електронен монтаж и подреждане на страници за печат за различни печатни технологии. Ultimate дава високо ниво на истинска автоматизация за малки и големи печатници, които искат да постигнат бърза обработка в този процес. Разгледай софтуера ⇗

Epson
Зала 5 / Щанд D20

Високопроизводителни широкоформатни принтери за цветни проби и арт репродукции. Разгледай принтери ⇗

Adobe
Hall 3 / Щанд B31

Решения за създаване и предпечатна обработка на графични файлове за печат. Разгледай софтуери ⇗

Pantone
Hall 8b / Щанд A12

Библиотеки, системи и скали с цветове и цветова информация за различни приложения. Разгледай скали ⇗

 

Очаквайте още информация в сайта и в бюлетина ни

за иновациите, които нашите доставчици 

ще покажат по време на Drupa 2024!

 

Ако искате да запазите персонална демонстрация за някоя от системите на щанд на наш доставчик, можете да го направите, като се свържете с нас, за да ви запишем час.

 

Свържи се с нас

 

Свързани продукти