Начало | Оборудване | Машини за флексо печат | Машини за флексо печат с централен цилиндър | ONYX Race - флексопечатна машина за средно-големи и големи тиражи
ONYX Race - флексопечатна машина за средно-големи и големи тиражи Разгледайте галерия

Uteco ONYX Race - флексопечатна машина за средно-големи и големи тиражи

Флексо машина с централен цилиндър, предназначена за печат на средни и големи поръчки на гъвкави опаковки и етикети с висока производителност, автоматизация и лекота на използване.

Свържете се с нас
Описание
Технически спецификации
Приложения
Новини

Описание

Uteco ONYX Race е нова флексопечатна машина с централен цилиндър, предназначена за печат на средно-големи и големи тиражи на гъвкави опаковки и етикети. Машината предлага високи нива на производителност, устойчивост и автоматизация, като същевременно е изключително лесна за използване, подготовка и почистване.

 

Изпрати запитване

 

Висока производителност за високи натоварвания

ONYX Race предлага максимална печатна скорост от 600 м./мин., което я прави една от най-продуктивните флексо печатни машини на пазара. 

Машината е оборудвана с технологията Active Start, която позволява автоматичното настройване на налягането и регистрацията за по-малко от 3 минути, което спестява материал и време.

Проектирана за стабилен и устойчив флексо печат

Машината е оборудвана с технологията Bounce Void, която минимизира вибрациите по време на печатния процес, гарантирайки стабилно качество на отпечатъка. 

ONYX Race е оборудвана и с пакет от технологии в Active Pack с фокус към много висока енергийна ефективност и към пълна устойчивост и минимизиране на въздействието върху околната среда, като позволява спестяване на много от разходите за енергия и консумативи.

  • Active Start - позволява автоматичното настройване на налягането и регистрацията за по-малко от 3 минути веднага след спиране на машината, което спестява материал и време за подготовка.
  • Active Dry - активно оптимизира температурата и потокът на въздух в тунела спрямо печатните характеристики на всяка поръчка. Тази система самостоятелно може да намали разхода на енергия с до 50% спрямо класическите сушилни технологии във флексо машините.
  • Active Dry-T - нова технология, която успява да идентифицира идеалната температура на сушене в тунела, като събира и прави статистика на данни, получени във времето от процеса на настройка на печат, като тип, дебелина и ширина на медията.
  • Active Ink - е интелигентна система за управление на мастилата, която управлява автоматично налягането и подаването на мастило спрямо спецификата на всяка поръчка. Спокойно можете да очаквате спестяване на до 60% от енергийните разходи спрямо класическите системи за подаване на мастило

Лекота и ефективност по време на печат

Onyx Race предлага високо ниво на автоматизация, което улеснява работата на операторите. Машината е оборудвана с технологията SleeveBOT за автоматична смяна на ръкави с минимална нужда от намеса на оператор.

Това ново решение от Утеко може да се използва за печат върху различни видове материали, включително:

  • хартия
  • картон 
  • метал
  • филм

Машината е съвместима с водно базирани мастила, със солвентни мастила и комбинирани мастила.

Ако търсите флексо печатна машина, която да ви осигури високо качество на печат, устойчивост и автоматизация за големи поръчки, Onyx Race е идеалният избор за вас. 

Свържете се с нас днес, за да научите повече за тази революционна машина.

 

Поискай оферта

Технически спецификации

Брой цветове
8 или 10 цвята
Разположение на мастилниците
Централен цилиндър (CI)
Мастила
водно базирани / солвентни / комбинирани
Скорост на печат
до 600 м. / мин.
Ширина на материала
1050 / 1250 / 1350 / 1450 / 1650 мм.
Стъпка на печат
320 - 850 мм. / 360 - 1200 мм.
Размери
приблизително 80 кв. м. площ
Вашата регистрация е успешна!
За да достъпите този ресурс моля, попълнете формата за регистрация!

Ако вече имате направена регистрация моля, натиснете тук.

captcha

* Полетата са задължителни!

Регистрация
Вход
Вход
Забравена парола
Вход

Свързани продукти