Начало | Оборудване | Машини за каширане на фолио | Машини за безсолвентна ламинация | Rainbow 4.0 - компактна машина за ламинация на къси серии материал
Rainbow 4.0 - компактна машина за ламинация на къси серии материал Разгледайте галерия

Uteco Rainbow 4.0 - компактна машина за ламинация на къси серии материал

Компактна машина с къс път на медията и нисък разход при смяна на поръчките, предназначена за ламинация на къси серии материали

Свържете се с нас
Описание
Приложения
Новини

Описание

Uteco Rainbow 4.0 е безсолвентен ламинатор, който е създаден за да бъде изключително ефекетивен при ламинацията на къси серии материали.

Въпреки, че е изключително компактна, машината представлява последно поколение в технологиите, като е изцяло съобразена с Индустрия4.0. Uteco Rainbow 4.0 е изключително икономична, като в същото време може да достигне невероятните 500 метра на минута скорост на работа.

  • идеален за супер къси и къси поръчки
  • модерен дизайн и последни технологии
  • измиваща система за бърза смяна на поръчките
  • система за трансфер на материала с гумени валове
  • умна система за контрол на опъна, за оптимална работа с различни материали
  • опции за допълнителна корона и миксер за лепило

 

Изпрати запитване

 

Система за автоматична смяна на вала

Uteco Rainbow 4.0 има система за автоматична смяна на вала, която позволява да сменяте поръчки за изключително кратко време и да измивате машина, без това да ви отнема ценно машинно и производствено време. 

Самият вал е направен от оптимално комбинирани материали, които са създадени за безсолвентна ламинация. Порите не се запушват по време на работа с машината и това позволява да се поддържа винаги идеален опън по време на ламинация. Фактът, че машината може да поддържа идеален опън и пренос на лепило, прави резултатът от ламинатацията идеален - лепилният слой е равномерен и е постигнат с по-нисък разход от колкото други алтернативи на пазара.

 

Оптимално качество на ламинация с автоматичен контрол

Rainbow 4.0 е снабдена с изцяло нова инфрачервена технология, разработена от Synaptik, с която можете да контролирате и следите точното, реално количество лепило, което сте нанесли по цялата ширина на материала. Системата следи нанасянето на лепило по време на ламинацията в реално време, записва точните грамове лепило, което се нанася и алармира операториа, ако има отклонение от предварително зададените параметри. 

 

Система за дълбоко и качествено, автоматично измиване

Uteco Rainbow има система за автоматично измиване на всичк валове, която работи ефективно и измива изцяло машината с много нисък разход на измиващ разтвор. Измиващия разтвор е без солвент и е напълно нетоксичен и незапалим, което е друго уникално предимство на Uteco Rainbow 4.0.

Системата използва специални разпръскватели с които нанася измиващия разтвор и елиминира изцяло всички остатъци от лепило след ламинация.

 

Конфигурирайте Uteco Rainbow 4.0 според вашите нужди

Конфугурирайте с миксер за лепило, автоматично измиване на нанасящите валове, цял трансферен вал и модул за ламиниране с три вала, както и с лазерна щанца за прорязване по време на ламинация.

 

Минимална ширина на печат [mm] 1050
Максимална ширина на печат [mm] 1450
Минимална ширина за нанасяне на покритие [mm] 1000
Скорост на работа [m/mm]

500

Максимален диаметър за развиване / навиване [mm] 1000
Опън [daN] 2:40

 

 

Изпрати запитване

Приложения

Свързани направления


Свързани решения

Вашата регистрация е успешна!
За да достъпите този ресурс моля, попълнете формата за регистрация!

Ако вече имате направена регистрация моля, натиснете тук.

captcha

* Полетата са задължителни!

Регистрация
Вход
Вход
Забравена парола
Вход