Начало | Софтуер | Изработка на единични мостри и реални макети | Изработка на реалистични макети на опаковки | ORIS Flex Pack // Web - система за макети и мостри на опаковки с правилни цветове
ORIS Flex Pack // Web - система за макети и мостри на опаковки с правилни цветове Разгледайте галерия

CGS ORIS Flex Pack // Web - система за макети и мостри на опаковки с правилни цветове

Пълна система за изработка на цветни проби и реални макети на опаковки от картон, велпапе, гъвкави опаковки и етикети

Свържете се с нас
Описание
Приложения
Ресурси
Блог
Новини
Демонстрация, инсталация и поддръжка

Описание

ORIS Flex Pack // Web е пълна система, с която можете да създавате както виртуални, така и физически цветни проби и макети на опаковки. В сърцето на приложението е патентованият от ORIS четириизмерен итерактивен софтуер за управление на цвета, който комбиниран със специално проектирания потребителски интерфейс за серията принтери Roland VersaCAMM VS, Ви дава максимална гъвкавост на производството при изработване на нерастеризирани и растеризирани цветни проби.

 

Изпрати запитване

 

Цялостна система за създаване на реални макети с всички печатни ефекти

ORIS Flex Pack // Web се състои от принтер Roland, софтуер разработен от CGS, специални медии и мастила, с които можете да постигнете желаните ефекти и да симулирате прецизно печатните условия при които ще се произведе вашата опаковка.

Всички функции на принтера, като печат с множество пасове и вградено изрязване се поддържат, а включените PANTONE библиотеки позволяват изработката на цветни проби за специални цветове, с включена възможност за дефиниране на потребителски цветове. Освен това, софтуерът ORIS Flex Pack // Web предлага интегрирани виртуални цветни проби, сертификация на цветни проби и поддръжка на проби с полутонове. Допълнително се предлага връзка към базата данни за спот цветове Esko® Color Engine.

 •  Серията принтери Roland VersaCAMM VSi - Революционният еко-солвентен принтер се предлага в размери от 30 до 64 инча. В допълнение към бялото и металик мастило, той предлага оранжево и зелено, благодарение на специално разработените XG мастила. Това позволява изработката на контрактни цветни проби и мостри върху медии, близки до оригиналните, за производството на финалните гъвкави опаковки. Принтерът също включва функция печат-и-изрязване (print-and-cut) за производството на самозалепни етикети и стикери, която е изцяло поддържана от софтуерното приложение. Машините са специално доразработени от CGS с допълнителни елементи за постигане на най-доброто качество на печат.

 • XG мастила - За разлика от стандартните, XG мастилата са специално формулирани за приложение при изработката на цветни проби. Светлите мастила (Lc, Lm) са заменени с оранжево и зелено, а наборът от CMYK цветове е изцяло редефиниран. Като резултат, цветовото пространството е значително разширено, така че почти всички цветове по Pantone® могат да бъдат възпроизведени точно, което е предпоставка за производството на висококачествени цветни проби за опаковки.

 

Професионални медии ORIS

Никоя мастиленоструйна цветопробна система не е завършена, нито може да осигури контрактни цветни проби без правилните медии. Въз основа на подробна обратна връзка от големите издатели, печатари и организации за индустриални стандарти, CGS създаде семейството контрактни цветопробни медии ORIS Professional Media, покритията на които са специално формулирани за строгите нуждите на дигиталните цветни проби.

Продуктите ORIS Professional Media са направени по спецификации на CGS и при най-строги производствени допуски, осигуряващи постоянно качество на всяка партида. С изключителното си ултра-дребнозърнесто нанопоресто покритие, ORIS Professional Media притежава два пъти по-голяма ефективна площ от площта на традиционните микропорести хартии, като по този начин дават възможност за по-висока плътност на мастилото, равномерното му усвояване, по-добра разработка в сенките, по-голяма цветова гама и по-бързо изсушаване.

 • ORIS Media Transfer Film - Трансферният филм ORIS Media Transfer Film е пробив в областта, когато става въпрос за производство на макети на опаковки или проби върху неспециализирани медии. Той е синтетична мрежа с отворени пори, която може да бъде термично трансферирана, при не високи температури, на почти всяка оригинална медия, като бъде използван стандартен ламинатор. Тъй като е дебел само няколко микрона, той е с неутрален цвят/отенък и почти невидим. Печатни медии, които механично могат да се обработвани от принтера, могат предварително да се ламинират и след това да бъдат напечатани. Като алтернатива, трансферният филм, който включва премахваща (отлепяща) се подложка от хартия, може да бъде напечатан пръв и след това изображението да се прехвърли. Този метод е особено подходящ за тънки, гъвкави филми, алуминий или велпапе. Най-новият ORIS MEDIA Transfer Film III / 90 (3-то поколение) съчетава предимствата на двете предишни поколения на тази медия в един продукт.

 

Симулация на печатни ефекти

Модерните опаковки се печатат с все по-сложни довършителни ефекти като локален лак и релеф, които имат положителен ефект за визията на опаковката, но водят до изменения в възприемането на опаковката или в цветовете по време на печат, ако например се използва мат лак. 

Благодарение на ORIS Flex Pack // Web тези ефекти могат да бъдат лесно пресъздадени върху цветна проба или макет от реалния материал.

 • Могат да се пресъздават матови и гланцови лакове, както цялостно така и локално
 • Възможно е създаването на релеф и релефен лак
 • Могат да се симулират различни текстури на материала или лака
 • Възможност за точно управление на текстурата и дебелината на лака

 

Изпрати запитване

Демонстрация, инсталация и поддръжка

Демонстрация и тестове

Имате възможност да видите и тествате голяма част от нашите продукти, за да се уверите в тяхната функционалност и да видите как те биха оптимизирали вашата дейност. Правилната оценка на продуктите, техните опции и обхвата на дейностите по тяхното внедряване ви гарантира бърза възвръщаемост на инвестицията и гладко преминаване към новите, оптимизирани методи на работа.

 • демонстрация на продукта и представяне на различни сценарии на работа
 • тестове с реални поръчки и демонстрация на възможностите за решаване на реални казуси
 • провеждане на тестове в реална производствена среда

В случай, че имате интерес към демонстрация на този продукт, можете да се свържете с нас през бутона "Свържете се с нас" по-горе, през формата за контакт на сайта или като ни пишете на sales@gedbg.com
 

Инсталация и обучение

Ние предлагаме цялостно обслужване на нашите клиенти и сме на ваше разположение по всяко време. Нашият опитен екип може да осигури:
инсталация на продукта след закупуването му

 • интеграцията му с други продукти и системи
 • обучение за използване на продукта, както и добри практики за работа
 • цялостна поддръжка по време на експлоатацията му

Нашият опит и инструменти за водене и реализация на проекти помагат за бързата и лесна интеграция на продукта и бързата възвращаемост на инвестицията

 
Поддръжка

Нашите специалисти са обучени и сертифицирани от производителя и могат да осигурят поддръжка на вашите системи, така че да функционират максимално ефективно. Ние сме на разположение за:

 • въпроси и консултации свързани с продукта и неговото приложение
 • отстраняване на проблеми свързани с продукта
 • създаване на работни потоци и профили на работа
 • обучение на персонала, както и на нови кадри постъпили след закупуването на продукта

В случай, че имате проблем с ORIS Flex Pack // Web или се интересувате от възможностите за поддръжка, които можем да предложим можете да се свържете с нас, като изпратите имейл на help@gedbg.com

 

Изпрати запитване

Вашата регистрация е успешна!
За да достъпите този ресурс моля, попълнете формата за регистрация!

Ако вече имате направена регистрация моля, натиснете тук.

captcha

* Полетата са задължителни!

Регистрация
Вход
Вход
Забравена парола
Вход