Новини

CGS Publishing Technologies International GmbH укрепва европейския си екип за продажби
15 Януари / 2018 г.

CGS Publishing Technologies International GmbH укрепва европейския си екип за продажби

От 1 декември 2017 г. Gilbert Van Cauwenberg е новият регионален мениджър продажби на CGS за Северна и Източна Европа.

CGS Publishing Technologies International GmbH е световен лидер в областта на решения за управление на цветове, системи за дигитални проби и специално формулирани медии. Компанията разшири своя европейски екип за продажби поради продължаващото разширяване на пазарната си позиция.

Gilbert Van Cauwenberg (50) се присъедини към компанията като Мениджър продажби за Северна и Източна Европа и ще докладва работата си на Christoph Thommessen, старши директор продажби на EMEA, Азиатско-тихоокеанския регион.

"Gilbert има много опит и разбира изискванията на нашите бизнес партньори по отношение на връзката им с крайните клиенти в процеса на придобиване на сложни софтуерни решения. Наемането му е наш отговор на огромния успех на нашите решения, от които няколко се утвърдиха като световни стандарти.

Gilbert е идеалният човек за тази позиция, радваме се, че го спечелихме за тази трудна задача и че той ще ни помогне да разширим стратегическото положение на CGS в този важен бизнес сектор,“ споделят още от компанията.

Роден в Белгия, Gilbert е израснал двуезично във фламандски (холандски) и френски език и владее английски и немски език. Понастоящем живее в Германия, има образование в сферата на маркетинга и продажбите и разполага с дълбок опит в международни продажби на цялостни/софтуерни решения.

Van Cauwenberg се присъединява към CGS от SensoMotoric Instruments GmbH (SMI), където отговаря за международни продажби на решения за компютърни визии. Преди SMI, той заема различни позиции в продажбите и маркетинга в Panasonic Europe и Ricoh Group в Белгия и Франция.

В новата си позиция в CGS, Van Cauwenberg ще действа като лице за контакт за партньори и дистрибутори, но и за потенциални клиенти в Северна и Източна Европа.

Свързани продукти