Начало | Софтуер | Дефиниране и комуникация на цветове и цветови цели | Дефиниране и комуникация на точни цветове | ORIS CxF Toolbox
ORIS CxF Toolbox Разгледайте галерия

CGS ORIS CxF Toolbox

Софтуер, който дава възможност за генериране и обмен на стандартизирано описание на цветове и цветови стойности между различни отдели на фирмата или етапи на дизайна и производството

Свържете се с нас
Описание
Приложения
Ресурси
Блог
Новини

Описание

В един глобален свят, електронният, акуратен и бърз обмен на информация за цвета се превръща в изискване. Глобалните, както и вътрешните (за фирмата) работни потоци, от дизайнера до печата, изискват общи, адекватни и ефективни средства за обмен на информация за цвят и външен вид на марката. CxF позволява безпроблемна дигитална комуникация, във всяка точка на света, на всички търговско значими аспекти на цвета. Освен това, CxF е проектиран  по напълно отворен начин, така че всеки аспект на цвета да бде акуратно предаден, дори и ако възможностите на приложението за комуникация на цвета и неговите изисквания са неизвестни.

Ако постоянството на цветовете на марката е важна част от Вашия бизнес, то CxF е инструментът за Вас. Дизайнерите могат да създават своя продукт с включени точни спецификации за цвят, и когато цветната проба достигне до печатната машина, Вие можете да сте сигурни, че всички данни за цвета, които са необходими на този етап, са включени във файла за печат.

Изпрати запитване

 

ORIS CxF Toolbox

ORIS CxF Toolbox създава CxF/X-4 файлове от съществуващите цветови данни или чрез измерване на цветни проби, като например CGATS файлове за измерване, QTX файлове и по-стари CxF формати. Данните от спектрален анализ на отражение могат да се разглеждат в подробности, включително данните вградени в PDF/X файлове. Всички метаданни могат да се добавят и коригират.

ORIS CxF Toolbox Ви позволява удобно да зададете CxF/X-4 данни на спот цветовете в PDF/X файл, както и да извлечете съответните данни във файл. Липсващи CxF/X-4 данни се задават автоматично, ако са посочени CxF/X-4 файлове-библиотеки. Ако един цвят на търговска марка е наличен само под формата на цветна проба, ORIS CxF Toolbox бързо намира най-доброто определение за цветово съответствие на разположение в CxF/X-4 библиотеката.

Качеството на печат може да бъде проверено чрез измерване характеризиращите диаграми на спот мастило спрямо допустимите отклонения, определени в метаданните на CxF/X-4. Алтернативно, ако Вашето измервателно устройство не се поддържа, можете да заредите измервателен CGATS или QTX файл.

Функцията за доклади прави преглед на всички спектрални и цветови данни както графично,така и цифрово. Тя също така включва данни за управление на процеса на печат, като TVI цели и свойства на мастилото. Това позволява на потребителите лесно да създават рецепти за мастило и да проверяват съставки за формулиране на мастило.

ORIS CxF Designer

ORIS CxF Designer е плъг-ин за Adobe Illustrator CS6 и CC2015.2.1 или по-ниска версия, което импортва CxF/X-4-дефинирани спот цветове в swatch палитрата на Illustrator.

Това позволява на дизайнерите да използват точните цветове на марката в създаването на всяка опаковка или други печатни продукти. При експорт на документите в PDF/X формат, CxF/X-4 данните, включително спектралните данни, информация за непрозрачност и метаданни са вградени във файла.

Вече няма нужда дизайнерите да чакат да бъде създаден перфектният цвят. Това, което се използва на екрана може да се изпрати директно, заедно с крайния PDF файл.

Развитието на този плъгин е преустановено. Потребителите на Adobe Illustrator CC2015.3 или по-висока версия могат да използват ASE формат, за да импортват имена спот цветовев Illustrator. След завършване на произведението, използвайте ORIS CxF Toolbox, за да прехвърлите CxF/X-4 дефинициите към спот цветовете в PDF файла.

Ключови предимства:

  • Употребява се стандартен файлов формат за цветовете на търговската марка
  • Създавайте дизайн на файлове, използвайки точните цветове на бранда
  • Експортвайте CxF метаданни към PDF/X, за да ги обменяте с партньори по веригата на доставка
  • Вградените инструкции за формулиране на мастила позволяват лесно извличане
  • Подбирайте точно цветове, багри и надпечатни мастила.
  • Намалете времето за настройка на печатната машина
  • Включва инструмент за отчитане на качествени измерители

 

Изпрати запитване

Вашата регистрация е успешна!
За да достъпите този ресурс моля, попълнете формата за регистрация!

Ако вече имате направена регистрация моля, натиснете тук.

captcha

* Полетата са задължителни!

Регистрация
Вход
Вход
Забравена парола
Вход