Новини

CGS ORIS става ексклузивен партньор на METIS Systems за Германия
12 Май / 2023 г.

CGS ORIS става ексклузивен партньор на METIS Systems за Германия

Подови настилки, плочки, мебели или тапети - със своята патентована технология, скенерите METIS са идеално насочени към специфичните нужди на пазара на интериорен дизайн.

Голямо разнообразие от материали и повърхности с всички техни специфики за цвета, гланц и тактилни свойства се улавят за много кратко време и могат да се обработват лесно още в процеса на проектиране. 

Скенерите на италианския производител винаги са били успешно използвани в сектор "Културно наследство" от години от много от най-важните архиви, библиотеки и музеи в света. Днес няколко световни водещи компании в различни индустрии като керамика, мебели, дизайн, интериорен дизайн и напоследък мода, са инвестирали в технологията на METIS, за да подпомогнат производствения си процес.

Отсега нататък скенерите METIS могат да бъдат закупени чрез специалиста по управление на цветовете и цветни проби CGS ORIS. „Много сме доволни от нашето ново партньорство с METIS“, споделя управляващият директор Christoph Thommessen. „Ние сме ангажирани с пазара на интериорен дизайн от известно време и сега ще разширим нашето присъствие и дейност заедно с METIS."

"Виждаме това сътрудничество с CGS ORIS, който е наш изключителен дистрибутор в Германия, като страхотна възможност, защото имаме много общи неща с тях. Щастливи сме, че открихме в CGS ORIS компания с голямо и иновативно технологично минало. Подобно на нас, CGS ORIS има технология в своето ДНК и винаги търси решения за бъдещето.", споделя Massimo Colombo, мениджър продажби в Metis.

 

За METIS Systems

Повече от 20 години METIS проектира, разработва и произвежда висококачествени скенери за индустрията за интериорен дизайн, за културни институции и за дизайнери. METIS винаги се фокусира върху технологичните иновации, съчетавайки опита на три поколения индустриални дизайнери.

За CGS ORIS

CGS Oris е основана през 1985 година в Хайнбург и е сред водещите имена в областта на решенията за управление на цвета, дигиталните системи за цветни проби и специално формулираните медии. Наред със седалището си в близост до Франкфурт, компанията разполага и със собствени локации в САЩ, Япония, Хонконг и много други страни, както и глобална мрежа от партньори.