Новини

CGS и X-Rite осигуряват директен достъп до Pantone® Colors в ORIS Applications чрез PantoneLIVE
26 Януари / 2021 г.

CGS и X-Rite осигуряват директен достъп до Pantone® Colors в ORIS Applications чрез PantoneLIVE

За да направят работата със спот цветове още по-добра, от CGS обявяват интеграцията на библиотеките за спот цветове PantoneLIVETM  с две приложения на ORIS. Вижте защо това е добра новина за работещите в печатниците за опаковки и етикети.

В системата за печатни сертифицирани цветни проби и проби на екран ORIS Color Tuner // Web и системата за макети и мостри на опаковки с правилни цветове ORIS Flex Pack // Web сега е възможно да се внесе която и да било Pantone библиотека от PantoneLIVE само с един клик. Това прави лесна интеграцията на Pantone Matching System (PMS) в работния поток.

 

Достъп до данни за цветовете от всяка точка на света с PantoneLIVE 

Достъпът до облачно базираната платформа PantoneLIVE е от особено голям интерес за собствениците на марки, които използват корпоративни цветове, основани на Pantone, и техните партньори, които участват в производствения процес. Причината е, че точните данни за спектъра и цветовите спецификации могат да се комуникират надеждно. Където и по света да се намират хората, на които са нужни данните, те винаги имат достъп до тях в една централизирана система. 

“Радваме се да осигурим дори по-голяма гъвкавост на нашите клиенти чрез директен достъп към PantoneLIVE, за да оптимизираме техния работен поток,” коментира Bernd Rückert, Продуктов маркетинг мениджър на CGS.

 

Нови библиотеки, полезни за печатниците на опаковки и етикети

През май 2018, X-Rite и Pantone представиха шест нови библиотеки на PantoneLIVE, които позволяват по-прецизна и устойчива комуникация на Pantone цветовете, особено що се отнася до приложенията за опаковки и етикети. Като сума в момента има повече от 70 000 различни PantoneLIVE референции в 34 уникални библиотеки за печатни и опаковъчни приложения. 

ГЕД вече е представител на X-Rite - вижте повече за съвместната работа и продуктите 

“Pantone и X-Rite са щастливи да имат нов партньор в лицето на CGS, разширявайки екосистемата на PantoneLIVE дори повече, за да може повече марки, дизайнерски студиа, доставчици на мастила и печатници да могат да се възползват от достъпа до централизираните данни в облака на PantoneLIVE,” добавя Adrián Fernández, VP и Генерален директор на Pantone. “Тази интеграция служи като още една възможност за подкрепа на нашите крайни потребители и продължава да прави възможни ефикасните работни потоци, започвайки от дизайна и минавайки през цялото производство.”

 


Разгледайте възможностите, достъпни за печатниците с използването на продуктите на системата за макети и мостри на опаковки CGS ORIS Flex Pack // Web

Вижте повече за системата за печатни сертифицирани цветни проби и проби на екран CGS ORIS Color Tuner // Web

Запознайте се с някои продукти на X-Rite от портфолиото на ГЕД.

 

Свързани продукти