Новини

Разширено сътрудничество на Kodak с Microsoft за напреднали бизнес решения за полиграфията
23 Декември / 2020 г.

Разширено сътрудничество на Kodak с Microsoft за напреднали бизнес решения за полиграфията

Първото напълно интегрирано и цялостно бизнес софтуерно решение за печатници от всякакъв размер и всякакъв вид.

Kodak обявяват стартирането на революционното софтуерно решение за бизнеса KODAK PRINERGY On Demand Business Solutions. За него от Kodak са осъществили сътрудничество с водещи доставчици на софтуерни решения, включително Microsoft, PrintVis и VPress, за да създадат едно от първите комплексни софтуерни решения за всички приложения и печатници от всякакъв размер. 

 

Цялостни софтуерни решения за печатниците

PRINERGY On Demand Business Solutions от Kodak осигурява измерими, автоматизирани, цялостни решения, които покриват изискванията от поръчката и снабдяването до извършване на плащане. Тези нови решения помагат на печатниците да управляват бизнес процесите си напълно удобно, гладко и ефикасно, като елиминират сложността и разходите за интегриране, актуализиране и управление на множество самостоятелни софтуерни продукти, идващи от различни доставчици.

Бизнес решенията PRINERGY On Demand комбинират Office, CRM, ERP и MIS функционалности с решения за колаборация, web-to-print и производствен работен поток PRINERGY On Demand в една обща, изцяло интегрирана облачно базирана платформа. Модерният софтуер е с хостинг в Microsoft Azure, което осигурява сигурност и възможно най-високите нива на достъпност. 

 

Подобрени функционалности, специфични за полиграфията

Kodak повишава функционалността на софтуера със специфични за индустрията възможности за анализ и изкуствен интелект (AI), като се грижи и за интеграцията, IT администрацията и текущата поддръжка чрез Managed Services в реално време. Специфичният за полиграфията ERP / MIS компонент, базиран в Microsoft Dynamics 365 Business Central, идва от PrintVis, докато VPress допринася за напредналия web-to-print, средствата за електронна търговия и функционалности, свързани с VDP. 

“Бизнес решенията PRINERGY On Demand носят удобство и ефикасност на разходите на изцяло интегрираните, базирани на абонамент софтуерни решения за печатната индустрия,” коментира Todd Bigger, Вицепрезидент, Печат, Kodak. ”Печатарите получават спокойствието от безпроблемните, автоматизирани, специфични за печата решения без сложността и скритите разходи на интегрирането на отделни продукти от различни марки.” 

“Чрез гъвкавост при работа, приложими знания и качествено структурирани работни потоци, Microsoft Dynamics Business Central помага на Kodak да осигури решения, които позволяват на клиентите да се фокусират повече върху клиентите си и по-малко върху управлението на софтуера и на сървърите,” казва Cecilia Flombaum, Ecosystem Lead for Microsoft Business Applications в Microsoft.

“Радваме се да работим с Kodak като нов партньор на PrintVis. Цялостното пазарно присъствие на PrintVis ще бъде подсилено със силната репутация на Kodak и експертизата в печатната индустрия,” споделя Kasper Tomshøj, Главен изпълнителен директор, PrintVis. “Заедно можем да предоставим напълно интегриран специфично за полиграфията софтуер за клиенти в глобален мащаб.”


Вижте какво представлява работният поток за дигитален, офсетов и флексо печат Kodak Prinergy

Разгледайте софтуерите за управление на работен поток от портфолиото на ГЕД.