Начало | Оборудване | Спектрофотометри, измервателни и контролни уреди за цвят и цветопредаване | Преносими и ръчни спектрофотометри | Ci61+RTL - спектрофотометър за магазини за бои и бояджийски услуги
Ci61+RTL - спектрофотометър за магазини за бои и бояджийски услуги Разгледайте галерия

X-Rite Ci61+RTL - спектрофотометър за магазини за бои и бояджийски услуги

Спектрофотометър със сферична архитектура, предназначен за точно и бързо измерване на цветовете на бои в магазини или измерване по време на боядисване на обект

Свържете се с нас
Описание
Новини

Описание

Специалистите и собствениците на магазини знаят, че времето е пари и спектрофотометърът X-Rite Ci61+RTL е идеалното решение за намаляне на времето прекарано на обекта или в магазина в уточняване на цветове с крайния клиент.

Уредът позволява бързо и точно измерване и разпознаване на цветове на стени, подове, килими, цветови чипове или мостри, донесени от клиента използвани за вдъхновение. 

Специалистите в магазините могат да използват X-Rite Ci61+RTL за да предоставят на клиентите много подобрено изживяване, като измерят и много точно и бързо разпознаят точните цветове на мостри, които са донесени от клиента на различни материали и от различни изотчници.

Строителните специалисти, собтсвениците и управителите на имоти и интериорните дизайнери могат да използват преносимия Ci61+RTL за да измерват и разпознават цветове на обекта, от мостри или продукти в магазини, практичеси направени от всякакви материали - всичко от деликатни вази до чипове с мостри на цветове. С измерените данни могат да отидат във всяка добре оборудвана лаборатория или локация, която се занимава със смесване на мастила и да са сигурни, че резултатът ще е абсолютно точен и според очакванията на техния клиент.

 

Изпрати запитване

Вашата регистрация е успешна!
За да достъпите този ресурс моля, попълнете формата за регистрация!

Ако вече имате направена регистрация моля, натиснете тук.

captcha

* Полетата са задължителни!

Регистрация
Вход
Вход
Забравена парола
Вход