Новини

Налични са новите версии на CGS Color Tuner и CGS Flex Pack
21 Февруари / 2023 г.

Налични са новите версии на CGS Color Tuner и CGS Flex Pack

Компанията CGS, специалист в решенията за цветни проби и управление на цветовете, представи новите версии на софтуерите за цветни проби и разпечатки - CGS Color Tuner - и за създаване на реални макети и мостри на опаковки - CGS Flex Pack.

С множеството нови и оптимизирани функции в Color Tuner 4.2 и Flex Pack 4.2, ежедневната работа с цветове е още по-удобна за потребителите.

 

Новостите в последните версии на системите

Така наречните Color IDs за спот цветове могат да бъдат създавани и отпечатвани само с няколко клика на мишката. Резултатът е индивидуализирана цветова референтна карта в А5 формат, която показва искания спот цвят както в пълен тон, така и в стъпкови тоналности през 10%. 

 

 

На практика обвързващата и сигурна цветова комуникация по цялата верига води до максимална предвидимост на печатните резултати, още по-прецизно възпроизвеждане на цветовете, по-лесна повторяемост и спестявания на време и пари.

 

Защо софтуерът за цветни проби струва пари?

 

За оптимално използване и идеален обмен на специални и бранд цветове, се препоръчва достъп до инструмента на производителя COLOR CLOUD. 

С него данните могат да се управляват гъвкаво както дигитално, така и аналогово - в зависимост от изискванията и желанията на клиента. Достъпът до облака и обменът на данни между всички приложения на CGS са допълнително оптимизирани и позволяват още по-ефективна работа. 

Инструментът Scatter Proof Manager за управление на проби от множество поръчки на един печатен лист също съдържа нови функции. Приложението има възможност както за ръчно пренареждане на поръчките, позиционирани на страницата, така и позволяла автоматично прецизно позициониране, перфектно подравняване и равномерно разпределяне без загуба на време в подредба на пробата.

Освен това са добавени нови библиотеки на Pantone, профили от Международния цветови консорциум (ICC), референтни профили на печатни машини и тестови диаграми.  В новите версии те вече могат да бъдат добавени с бял фон върху цялата страница.

 


Научете повече за системата за сертифицирани печатни проби CGS Color Tuner

Разгледайте още за системата за макети и мостри за опаковки CGS Flex Pack