Новини

Всички софтуери на Hybrid Software вече и на абонамент
17 Март / 2023 г.

Всички софтуери на Hybrid Software вече и на абонамент

Редакция на файлове на опаковки, монтаж на страници и управление на работния поток за опаковки - производство с ниска първоначална инвестиция.

Компанията Hybrid Software направи преход към дигитализацията за всички свои софтуерни платформи и вече можете да ги използвате като ги закупите на абонаментен принцип.

Еднократното закупуване на еднократни лицензи все още остава отворено за приложенията.

Абонаментът ви дава достъп до всички приложения и ъпгрейди в избраната от вас конфигурация на софтуерите без да правите голяма първоначална инвестиция. Той ви дава сигурност, че предпечатният отдел ще има всички нужни инструменти за качествена обработка на печатни файлове и поръчки.

 

Софтуерните приложения на Hybrid Software

Packz - един от най-функционалните редактори на печатни PDF файлове за опаковки

HybridSoftware Packz е познат на пазара като един от най-мощните инструменти за редактиране и обработка на PDF файлове, който позволява редактиране на обекти, трапинг, живи обекти и монтажи.

Софтуерът позволява пълна обработка на файлове от едно място без да се налага прехвърляне от едно приложение към друго.

Той може да се интегрира с множество други платформи, включително софтуери на Adobe и GMG Color.

Попитай за Packz

 

Stepz - електронни монтажи с променливи данни за дигитален печат и печат на опаковки и етикети

Hybrid Software Stepz е самостоятелен софтуер за създаване на step and repeat електронни монтажи и възможност за работа с променливи данни, баркодове и друга уникална информация, подходяща за дигитален печат, печат на етикети и опаковки.

STEPZ може да работи с всички видове схеми на създаване на електронен монтаж, както за листови, така и за ролни приложения. Различните варианти за електронен монтаж правят STEPZ универсално решение с пълен пакет функционалности за вашия печат.

Попитай за Stepz

 

CloudFlow - единен работен поток за цялостно управление в процеса за печат на опаковки

Hybrid Software CloudFlow е цялостен работен поток, който покрива всички стъпки по обработка на файлове, управление на ресурсите, проверка и одобрение на заданията и автоматизация на предпечата. Софтуерът представлява уеб базирана платформа, която е специално съобразена с нуждите за обработка на файлове за печат на опаковки, с поддръжка на PDF, цветоотделяне, трапинг (управление на презастъпването), растеризация, одобрения и много други функции.

Работният поток CloudFlow ви дава спокойствието, че поръчките ще бъдат приключени в срок; пълен контрол върху статусите в производството; предпечатни процеси за обработка на файловете с една система, спестявайки ви много време и разходи; растеризация на файлове; връзка с други системи за обработка и анализ на данни.

Попитай за CloudFlow

 

Защо да се възползвате от абонаментния принцип?

  • Не правите голяма инвестиция наведнъж. Вместо това тя е разпределена на периодични цикли
  • Можете да работите от различни устройства без значение къде се намирате
  • Получавате винаги последните актуализации на софтуерите, без да се притеснявате дали договорът ви за актуализация изтича
  • Гъвкавост на абонаментите - от абонамент могат да се възползват и малки, и големи фирми; можете да предвидите кога да ги стартирате или спрете; можете да увеличавате или намалявате броя на абонаментите.