Начало | Блог | Проверка на два клика разстояние

Блог

Проверка на два клика разстояние

Проверка на два клика разстояние

Намаляване на времето за обработка за удовлетворяване нуждите на клиентите и поемане на повече поръчки

 

Печатници ZeroPlus са специализирани в офсетов, дигитален и широкоформатен печат. През 1998 г. ZeroPlus стартира като малка печатница и се превръща в динамичен доставчик на печатни услуги с най-новите технологии. С течение на времето, фирмата е изградила добра репутация за предоставяне на изключително качество и обслужване на своите клиенти. Иновациите, технологиите, креативността и работата, насочена към клиентите, правят ZeroPlus една от водещите печатни компании на Претория, Южна Африка.

През 2012 г. Vernon van Dyk, мениджър предпечат, инсталира в печатницата  Enfocus Switch. Само с малка помощ от колегите си, получава работеща автоматизация в ZeroPlus. Оттогава насам, компанията експериментира с различни решения за проверка, но се оказа, че продължава да търси правилното за нея.

ZeroPlus се управлява от страстен предприемачески дух, който е въплътен в екип от ангажирани хора, които се радостни от това, което правят. Екипът остава напълно доволен, когато Vernon решава да внедри и модула за преглед на PDF, наличен за Enfocus Switch:

  

"Модулът за преглед - PDF Review е една от най-добрите инвестиции, които сме правили от дълго време насам. Виждам голяма разлика в сроковете, за подготвяне на работата за преглед и също голяма разлика в самото време за преглед. То е драстично намалено и нашите клиенти също харесват резултата. Това позволява на ZeroPlus да се справи с днешното търсене."
Vernon van Dyk, Prepress Manager, ZeroPlus.

Проактивният и практичен подход на управлението, съчетан с позитивна перспектива и вяра в бъдещето на печата, помогна на ZeroPlus да се превърне в уважаваната сила, която днес е.

 

Прочетете Добре дошли в автоматизацията

 

Нека стане по-лесно

Автоматизацията на ZeroPlus е снабдена със Switch и PitStop Pro, които позволяват на файловете, изпратени от клиенти автоматично да се проверяват и фиксират. След това се прави обаждане към базата данни и файловете за предпечат са подготвени за броени минути. Следва бърза проверка преди Switch да изпрати подготвените файлове по имейл до входящата поща на клиента. Това Vernon нарича "Проверка с два клика".

Това са буквално две кликвания, чрез които екипът му може да получи файла и да изпрати печатната проба. Оттам клиентът просто кликва върху линк, за да прегледа PDF файла в уеб интерфейс с инструменти за проверка и бутон за изпращане на одобрението обратно на ZeroPlus. По-рано, предпечатът в ZeroPlus трябваше ръчно да провери PDF файла, да подготви пробата, да го публикува в споделен файл на трети страни, след това да изпрати имейл с връзки към споделянето и да изчака клиента да отговори на този имейл.


Проследяване на тенденциите

ZeroPlus вече създава и изпраща предпечатни файлове на клиентите си за минути и ги получава обратно прегледани от тях за по-малко от час. Процесът е много по-лесен за клиентите, които вече не трябва да изтеглят, разархивират, проверяват и връщат имейл. Те преглеждат файла чрез уеб браузър и могат да го одобрят с едно кликване на мишката. Модулът за преглед на PDF е проста система за проверка и за двете страни.

Лесно се внедрява и в Switch. С известна интуиция от страна на Vernon, той също така е в състояние да улови някои показатели за проверка. Тъй като Switch комуникира със своята база данни, той следи ценни статистически данни, които трудно могат да бъдат измерени със стария ръчен метод:

 • време за изпращане на пробата;
 • време за връщане на пробата;
 • брой одобрени поръчки;
 • брой отхвърления;
 • други допълнителни данни. Те се използват за определяне на тенденциите за развитие на предприятието и от страна на клиентите относно процеса за проверка на ZeroPlus.

Модулът за преглед на Enfocus - PDF Review направи Vernon van Dyk, компанията ZeroPlus и техните клиенти много щастливи от автоматизирания процес на проверка, предоставен от Switch. Мениджърът предпечат очаква бъдещите успехи и новите функции в предстоящата версия на модула за преглед PDF Review.

 

Преимущества на модула PDF Review

По-бързо връщане на готови за печат файлове

 • Без повече ръчно подготвяне и проверка по имейл.
 • Няма нужда от прехвърляне на файлове през трети страни.
 • Клиентите получават проби за одобрение за минути.

Повече внимание и отзивчивост от страна на клиентите

 • По-лесен процес за клиентите, тъй като те могат да разглеждат пробата "както ще се печата" във всеки уеб браузър.
 • Няма нужда от изтегляне или разархивиране.
 • Проверка и одобрение от имейл връзка към уеб интерфейс.
 • Одобрение с един бутон.

Показатели на процеса за проверка

 

Имате интерес към софтуерните решения на Enfocus? Свържете се с нас за демонстрация и консултация.

Свържете се с нас

Най-популярни
Последни

Свързани продукти