Начало | Софтуер | Проверка и корекции на входящи файлове | Проверка и автоматични корекция на файлове | PitStop Pro - проверка и корекции на файлове за печат
PitStop Pro - проверка и корекции на файлове за печат Разгледайте галерия

Enfocus PitStop Pro - проверка и корекции на файлове за печат

Инструмент за проверка и корекция на PDF файлове с вграден алгоритъм за автоматична проверка спрямо зададени параметри

Свържете се с нас
Описание
Приложения
Ресурси
Блог
Новини
Демонстрация, инсталация, поддръжка

Описание

Софтуерният инструмент Enfocus PitStop Pro е единствено по рода си решение, което обединявана на едно място дейностите по предпечатна подготовка на PDF файловете. PitStop Pro може да работи заедно с Adobe Acrobat Pro и вече има повече от 135 000 клиенти по целия свят, които го използват. 

Enfocus PitStop Pro дава възможност да правите:

 • Бърза и лесна проверка за грешки на входящите PDF файлове за печат;
 • Корекции на намерените грешки, включително автоматични;
 • Ако е нужно, корекции по PDF файловете;
 • Отчет за трудностите, които екипът може да срещне с PDF файла.

Инструментът е подходящ за всички професионалисти, които получават PDF файлове, независимо дали те са свързани с полиграфията, или създават своите продукти в друг бранш. Интуитивният интерфейс дава възможност за изключително голям набор от корекции директно в PDF, бързо и лесно. 

 

Изпрати запитване

 

Адаптивност на Enfocus PitStop Pro спрямо нуждите на печатницата за работа с PDF файлове

PitStop Pro работи с помощта на предварително зададени от вас профили, които извършват проверка на основа на вашите критерии. Инструментът предлага и готови предефинирани профили, които можете директно да използвате в работата си.

 

Автоматична проверка (PDF прифлайт) и автоматична корекция

С PitStop Pro можете да правите проверка на PDF файловете от предварително зададен списък с елементи за проверка, които са специфични за вашите процеси, оборудване и клиенти. С платформата създавате отчети, които посочват конкретните проблеми и точно къде в PDF файла се проявяват тези проблеми. А за да се намали нуждата от ръчни поправки, налице е и автоматична корекция на грешки и предупреждения по време на самия прифлайт.

Накратко, тази автоматична проверка или прифлайт елиминира изненадите при извършване на печата и спестява време от грешки, които иначе е възможно да станат видими едва на по-късен етап.

 

 

Интерактивните отчети за автоматична проверка (прифлайт)

Инструментът PitStop Pro генерира прифлайт отчет, който съдържа елементи, избрани от вас предварително. Този интерактивен отчет може да е точно толкова базисен или детайлен, колкото вие прецените, че е нужно за клиентите ви. Самият отчет представлява списък с предупреждения и грешки, които визуално посочват точно къде и на коя страница от PDF файла е забелязан проблем.

 

 

Автоматични корекции

При извършване на проверката може да се коригират и грешки. От една страна, целта е да не губите време с ръчни корекции, от друга - да извършите корекции, които не изискват допълнително одобрение.

 

 

Сертифициран PDF

С PitStop Pro можете да сертифицирате PDF файла като доказателство за неговото качество. Когато сертифицираният PDF файл се изпраща за печат на друга локация, той няма да има нужда от още една автоматична проверка.

 

 

 С PitStop Pro можете още да променяте вида PDF спрямо предназначението му. Например от един готов за печат PDF файл да направите PDF за iPad. Друг вариант е да направите малък по размер PDF за клиентско одобрение. 

Наред с това, можете още да създавате работни потоци за приемане, проверка и обработка на PDF файлове при комбинация на продукта с други решения на Enfocus.

 

Aвтоматични и ръчни проверки на получени PDF файлове с Enfocus PitStop Pro - по огромен набор от параметри

Спестете време, като правите автоматична проверка (прифлайт) на PDF файлове на база предифинирани профили. Детайлният отчет ще ви покаже всички намерени грешки, а PitStop Pro ще поправи голяма част от тях автоматично.

Enfocus_PitStop_Pro_Preflight


Така например, ако работите с текст, можете да свържете счупени редове, за да оформите параграф. С тази опция редакцията става много по-лесна. Представяме още някои от най-използваните проверки и корекции.
Наред с автоматичната проверка, PitStop Pro ви дава възможност да управлявате всичко свързано с даден обект. В това число влизат позиция, размер, ротация, оразмеряване, цвят, прозрачност и много други.  

 

Изображения с ниска резолюция

Изображенията за печат трябва да бъдат в по-висока резолюция от тези, които се използват за визуализация им на монитор. PitStop Pro ще намери изображенията в ниска резолюция и ще ви предупреди за тях.

 

RGB обекти

Обекти останали в RGB могат да дадат неочаквани резултати при печат. PitStop Pro може да намери всички обекти в RGB и ако прецените автоматично да ги обърне в CMYK.

 

Липсващо наддаване

В случай, че файлът има неправилно наддаване е възможно по време на печат да се появят бели линии по краищата. PitStop Pro може да провери автоматично за липсващо наддаване и да го добави.

 

Проблеми с шрифтове

Проблемите с шрифтовете могат да бъдат много, а разликите между дизайна и печата големи. Ако има шрифтове, които не са вградени, те ще бъдат заменени с такива, които са налични и това ще промени изцяло визията на файла. PitStop Pro проверява автоматично PDF файловете за липсващи шрифтове и автоматично вгражда шрифтове от облака използвайки Monotype Baseline услуга. PitStop Pro също така проверява PDF файловете за текстови обекти, които са прекалено малки и ви предупреждава за тях.

 

Бели елементи

Случвало ли ви се е да виждате бели елементи без проблеми на вашия екран, а по време на печат те да не излизат? PitStop Pro проверява автоматично за бели елементи, които са зададени като overprint и може автоматично да им зададе функция да "издупчват" печата.

 

Намастиляване

Прекаленото намастиляване във файловете може да доведе до бавно съхнене на хартията или прехвърляне на изображение от един лист на друг по време на печат. PitStop Pro може автоматично да намали намастиляването във вашия файл, ако то е прекалено високо.

 

Прозрачности

Въпреки, че работата с прозрачности е много разпространена при работата с повечето програми за дизайн и предпечат, много печатници имат затруднения при работата с PDF файлове с много прозрачности. PitStop Pro автоматично проверява вашите PDF файлове за включени прозрачности.

 

Слоеве

Дизайнерски програми дават възможност за работа със слоеве, които често могат да останат видими или да се скрият и да бъдат невидими. Ако във вашия файл има скрити слоеве, които имат отметка "Always Print", те могат да бъдат отпечатани въпреки, че това не е желан резултат. PitStop Pro проверява PDF файлове за скрити слоеве.

 

Спот цветове

Много дизайнери обичат да работят със спот цветове (например Pantone), особено когато правят лога за корпоративна визия. Но в много случаи спот цветовете се печатат, като комбинация от CMYK от печатниците. PitStop Pro може автоматично да намира спот цветовете във вашите PDF файлове и да ги обърне в CMYK ако желаете.

 

Наситено черно

Всеки иска да има хубаво, плътно черно по време на печат. Прекалено многото черно мастило води до проблеми като бавно съхнене. PitStop Pro може да намали или стандартизира Rich Black според изискванията на вашата печатница.

 

 

Корекциите на PDF файлове - с платформата PitStop Pro можете поправите почти всичко в един PDF

С помощта на PitStop Pro можете да правите корекции по PDF файлове, бързо и лесно. Само някои от най-използваните функции са:

Вграждане на шрифтове

Вграждането на шрифтовете означава, че те ще станат част от PDF файла на всички етапи от неговата обработка. PitStop Pro проверява и подсигурява, че всеки един елемент на шрифтовете е наличен на всяка система, която ползва този PDF. Ако шрифтът липсва на дадено устройство, той може автоматично да бъде свален чрез използване на Monotype Baseline услуга.

Превръщане на шрифтове в криви

Ако искате да играете на сигурно, най-добрият вариант е да обърнете използваният шрифт в криви. PitStop Pro прави това бързо и лесно, така че вашият шрифт да се отпечата "както е".

Смяна на шрифт

Благодарение на PitStop Pro можете лесно и бързо да замените един шрифт с друг без дори да трябва да излизате от Acrobat.

Корекция на текст

Благодарение на PitStop Pro вие можете да правите корекции в текста на PDF файлове до последния момент, бързо и лесно и без да отваряте оригиналните работни файлове.

Cut и Paste на текст и изображения между PDF файлове

С тази вградена функция на PitStop Pro вие можете значително да съкратите времето за обработка на печатни файлове.

Управлявайте цветовите пространства във вашите PDF файлове

Цветовите пространства. в които работят дизайнерите често са различни от тези, в които работят печатниците. Изображение в RGB може и да изглежда добре на монитор, но то трябва да бъде обърнато в цветово пространство, подходящо за печат - CMYK, Pantone, sRGB и др.

Правете корекции на изображения в PDF

PitStop Pro ви дава възможност да правите голям набор от корекции по изображенията във PDF файловете.

Вкарайте, изтрийте или заменете изображения в PDF файлове

С PitStop Pro можете много бързо да заменяте изображения в PDF файлове.

 

Използвайте един лиценз на няколко компютъра с PitStop Workgroup Manager

С Workgroup Manager можете да създадете универсални настройки за проверка и корекция на файловете, които да се използват от всички във вашата фирма.

 • Уеднаквете настройките за проверка
 • Създайте готови шаблони за действия на системата

Опцията също така управлява плаващите, конкурентни лицензи. Плаващите лицензи дават възможност PitStop Pro да бъде инсталиран на неограничен брой работни станции в рамките на една мрежа, като само определен брой системи могат да използват PitStop Pro едновременно.

 

Изберете да закупите PitStop Pro по най-удобния за вас начин

Можете да закупите PitStop Pro по няколко начина в зависимост от вашите предпочитания:

 • На абонаментен принцип - плащате годишен абонамент, с който винаги използвате продукта на последната му версия, но не получавате притежание върху лиценза
 • С постоянен лиценз - плащате еднократна сума, в който случай получавате собственост върху лиценза

Изпрати запитване

 


Виж всички решения за проверка и корекции на файлове от портфолиото на ГЕД

Блог

6 съвета за уникален дизайн на стикери

6 съвета за уникален дизайн на стикери

Прочетете в детайли
Pantone 2017: летните цветови тенденции

Pantone 2017: летните цветови тенденции

Прочетете в детайли
3 Съвета за дизайн на плакати, които гарантирано създават въздействие

3 Съвета за дизайн на плакати, които гарантирано създават въздействие

Прочетете в детайли
5 съвета за дизайн на отлични печатни реклами

5 съвета за дизайн на отлични печатни реклами

Прочетете в детайли
Мислене отвъд рамките: кратък гид към PDF page boxes

Мислене отвъд рамките: кратък гид към PDF page boxes

Прочетете в детайли
Четири проблема, които широкоформатните печатници срещат, ако не работят с автоматизации

Четири проблема, които широкоформатните печатници срещат, ако не работят с автоматизации

Прочетете в детайли
Укротяване на дивия PDF

Укротяване на дивия PDF

Прочетете в детайли
Enfocus Connect All – връзката между дизайнерите и предпечата

Enfocus Connect All – връзката между дизайнерите и предпечата

Прочетете в детайли
Проверка на клиентските файлове за успех в печата

Проверка на клиентските файлове за успех в печата

Прочетете в детайли
Защо да правим предварителна проверка?

Защо да правим предварителна проверка?

Прочетете в детайли
Софтуерът за автоматизация на печатa и предпечата покрива ли всичките ви процеси?

Софтуерът за автоматизация на печатa и предпечата покрива ли всичките ви процеси?

Прочетете в детайли
5 причини, поради които PDF ще бъде винаги успешен

5 причини, поради които PDF ще бъде винаги успешен

Прочетете в детайли
Проверка и корекции - Защо? Какво? Как?

Проверка и корекции - Защо? Какво? Как?

Прочетете в детайли
PitStop 2018 ще бъде пуснат на пазара през април

PitStop 2018 ще бъде пуснат на пазара през април

Прочетете в детайли
Завръщане към черното: Как да печатаме плътно и наситено черно

Завръщане към черното: Как да печатаме плътно и наситено черно

Прочетете в детайли
 Отличава ли се това, което печатате? Добавете малко креативност с мастило!

Отличава ли се това, което печатате? Добавете малко креативност с мастило!

Прочетете в детайли
Служителят е стресиран? Не позволявайте бърнаута да превземе предпечата!

Служителят е стресиран? Не позволявайте бърнаута да превземе предпечата!

Прочетете в детайли
Компресиране на изображения - каква информация се съдържа във формата на файла?

Компресиране на изображения - каква информация се съдържа във формата на файла?

Прочетете в детайли
5 привлекателни печатни медии за креативна печатна реклама

5 привлекателни печатни медии за креативна печатна реклама

Прочетете в детайли
Предварителна проверка от старата школа: цветни ленти и пасер символ

Предварителна проверка от старата школа: цветни ленти и пасер символ

Прочетете в детайли
Прозрачност в PDF: печат без “онези” бели линийки

Прозрачност в PDF: печат без “онези” бели линийки

Прочетете в детайли
Предпечат: Да поставим парчетата на правилното място

Предпечат: Да поставим парчетата на правилното място

Прочетете в детайли
Наддаване в PDF: защо е толкова важно?

Наддаване в PDF: защо е толкова важно?

Прочетете в детайли
Вземи Pitstop Pro - лесно като детска игра

Вземи Pitstop Pro - лесно като детска игра

Прочетете в детайли
Колко ефективен е вашият предпечатен отдел?

Колко ефективен е вашият предпечатен отдел?

Прочетете в детайли
Проверка на два клика разстояние

Проверка на два клика разстояние

Прочетете в детайли
Enfocus ще представи PitStop 2019 в средата на април

Enfocus ще представи PitStop 2019 в средата на април

Прочетете в детайли
Какво ново в PitStop 2019? + Видео

Какво ново в PitStop 2019? + Видео

Прочетете в детайли

Новини

ГЕД на ДРУПА – Промоции от Enfocus

ГЕД на ДРУПА – Промоции от Enfocus

Прочетете в детайли
Виртуално сафари от Enfocus

Виртуално сафари от Enfocus

Прочетете в детайли
ГЕД е партньор на печатни софтуери Enfocus за България

ГЕД е партньор на печатни софтуери Enfocus за България

Прочетете в детайли
Enfocus обяви PitStop 2017 – едно от най-мощните и технологични решения за проверка и корекция на пазара

Enfocus обяви PitStop 2017 – едно от най-мощните и технологични решения за проверка и корекция на пазара

Прочетете в детайли
Enfocus PitStop 2017 е вече в продажба

Enfocus PitStop 2017 е вече в продажба

Прочетете в детайли
Представяне на новия изпълнителен директор на Enfocus - Wim Fransen

Представяне на новия изпълнителен директор на Enfocus - Wim Fransen

Прочетете в детайли
Infigo Software обяви OEM партньорство с Enfocus, което предоставя променящи играта ефективни решения за автоматизация

Infigo Software обяви OEM партньорство с Enfocus, което предоставя променящи играта ефективни решения за автоматизация

Прочетете в детайли
PitStop 2017 с PDF Geomapper печели наградата 2017 MUST SEE ‘EM

PitStop 2017 с PDF Geomapper печели наградата 2017 MUST SEE ‘EM

Прочетете в детайли
Официално изявление относно поддръжката на продуктите Enfocus за MacOS High Sierra

Официално изявление относно поддръжката на продуктите Enfocus за MacOS High Sierra

Прочетете в детайли
PitStop 2017, ъпдейт 1 е вече на пазара

PitStop 2017, ъпдейт 1 е вече на пазара

Прочетете в детайли
Infigo Software, Tharstern и Enfocus обединяват усилията си, за да създадат провокиращ мисълта онлайн семинар за автоматизация

Infigo Software, Tharstern и Enfocus обединяват усилията си, за да създадат провокиращ мисълта онлайн семинар за автоматизация

Прочетете в детайли
PitStop 2018 е вече тук!

PitStop 2018 е вече тук!

Прочетете в детайли
PitStop 2020 актуализация №1 вече е налична

PitStop 2020 актуализация №1 вече е налична

Прочетете в детайли
Започна гратисният период за новата версия на Enfocus PitStop Pro

Започна гратисният период за новата версия на Enfocus PitStop Pro

Прочетете в детайли
PitStop Pro разширява възможностите за монтаж и наддаване

PitStop Pro разширява възможностите за монтаж и наддаване

Прочетете в детайли
Новата версия на софтуера за автоматизация Enfocus Switch 2021 Spring - по-удобна и с повече възможности за потребителите

Новата версия на софтуера за автоматизация Enfocus Switch 2021 Spring - по-удобна и с повече възможности за потребителите

Прочетете в детайли
Първа проверка на клиентския файл с лесния за употреба софтуерен инструмент Enfocus BoardingPass

Първа проверка на клиентския файл с лесния за употреба софтуерен инструмент Enfocus BoardingPass

Прочетете в детайли
Клиентският портал на Enfocus с нова визия

Клиентският портал на Enfocus с нова визия

Прочетете в детайли
Обновления от Enfocus за PitStop Pro и Switch

Обновления от Enfocus за PitStop Pro и Switch

Прочетете в детайли
Enfocus обяви пускането на PitStop Pro 2022 навръх неговата 25-та годишнина

Enfocus обяви пускането на PitStop Pro 2022 навръх неговата 25-та годишнина

Прочетете в детайли
Enfocus представи първата актуализация на PitStop Pro 2023

Enfocus представи първата актуализация на PitStop Pro 2023

Прочетете в детайли
Подобрения в новата версия на PitStop от Enfocus за ефективно производство за широкоформатен печат

Подобрения в новата версия на PitStop от Enfocus за ефективно производство за широкоформатен печат

Прочетете в детайли

Демонстрация, инсталация, поддръжка

Демонстрация и тестове

Имате възможност да видите и тествате голяма част от нашите продукти, за да се уверите в тяхната функционалност и да видите как те биха оптимизирали вашата дейност. Правилната оценка на продуктите, техните опции и обхвата на дейностите по тяхното внедряване ви гарантира бърза възвръщаемост на инвестицията и гладко преминаване към новите, оптимизирани методи на работа.

 • демонстрация на продукта и представяне на различни сценарии на работа;
 • тестове с реални поръчки и демонстрация на възможностите за решаване на реални казуси;
 • провеждане на тестове в реална производствена среда.

В случай, че имате интерес към демонстрация на този продукт, можете да се свържете с нас през бутона "Свържете се с нас" по-горе, през формата за контакт на сайта или като ни пишете на sales@gedbg.com

 

Инсталация и обучение

Ние предлагаме цялостно обслужване на нашите клиенти и сме на ваше разположение по всяко време. Нашият опитен екип може да осигури

 • инсталация на продукта след закупуването му;
 • интеграцията му с други продукти и системи;
 • обучение за използване на продукта, както и добри практики за работа;
 • цялостна поддръжка по време на експлоатацията му.

Нашият опит и инструменти за водене и реализация на проекти помагат за бързата и лесна интеграция на продукта и бързата възвръщаемост на инвестицията.

 

Поддръжка

Нашите специалисти са обучени и сертифицирани от производителя и могат да осигурят поддръжка на вашите системи, така че да функционират максимално ефективно. Ние сме на разположение за:

 • въпроси и консултации свързани с продукта и неговото приложение;
 • отстраняване на проблеми свързани с продукта;
 • създаване на работни потоци и профили на работа;
 • обучение на персонала, както и на нови кадри постъпили след закупуването на продукта.

В случай, че имате проблем с Enfocus PitStop Pro или се интересувате от възможностите за поддръжка, които можем да предложим можете да се свържете с нас, като изпратите имейл на help@gedbg.com

 

Изпрати запитванe

Вашата регистрация е успешна!
За да достъпите този ресурс моля, попълнете формата за регистрация!

Ако вече имате направена регистрация моля, натиснете тук.

captcha

* Полетата са задължителни!

Регистрация
Вход
Вход
Забравена парола
Вход