Начало | Софтуер | Софтуери за проверка и корекции на файлове | Софтуери за проверка и автоматични корекция на файлове | PitStop Pro - проверка и корекции на файлове за печат
PitStop Pro - проверка и корекции на файлове за печат Разгледайте галерия

Enfocus PitStop Pro - проверка и корекции на файлове за печат

Инструмент за проверка и корекция на PDF файлове с вграден алгоритъм за автоматична проверка спрямо зададени параметри

Свържете се с нас
Описание
Приложения
Ресурси
Блог
Новини
Демонстрация и тестове
Инсталация и обучение
Поддръжка

Описание

Enfocus PitStop Pro е уникално решение, което ви дава възможност бързо и лесно да направите проверка на вашите входящи PDF файлове, да коригирате намерените грешки и ако е нужно да направите корекции по PDF файловете.

 • Повече от 130,000 клиента по целия свят
 • Избор за инструмент за проверка на PDF файлове от 1997 година

Инструментът е подходящ за всички професионалисти, които получават PDF файлове, независимо дали те са свързани с полиграфията или създават своите продукти в друг бранш. Интуитивният интерфейс дава възможност за изключително голям набор от корекции директно в PDF, бързо и лесно.

В зависимост от вашите нужди с PitStop Pro вие можете да:

 • коригирате елементи от PDF страниците
 • проверявате автоматично и коригирате различни потенциални проблеми с файла
 • да променяте вида PDF в зависимост от предназначението му, например от PDF файл готов за печат да направите PDF за iPad или да направите малък по размер PDF за клиентско одобрение
 • да проверявате дали PDF файлове отговарят на международните стандарти
 • да създавате работни потоци за приемане, проверка и обработка на PDF файлове, при комбинация на продукта с други решения на Enfocus

Благодарение на вградената функция PDF Geomapper, PitStop Server може да разграничи между елементи от PDF файла, които трябват за печат и такива, които няма да бъдат нужни. По този начин системата може да провери само тези, които ще са нужни за печат и да избегне излишни проверки и предупреждения.

 

Проверка на качеството на PDF файлове по огромен набор от параметри

Спестете време, като правите автоматична проверка на PDF файлове на база предифинирани профили. Детайлният отчет ще ви покаже всички намерени грешки, а PitStop Pro ще поправи голяма част от тях автоматично.

PitStop Pro ви дава възможност да управлявате всичко свързано с даден обект, като позиция, размер, ротация, оразмеряване, цвят, прозрачност и много други. Ако работите с текст можете да свържете счупени редове, за да оформите параграф, което прави редакцията много по-лесна.

Само някои от най-използваните проверки и корекции са:

 • Изображения с ниска резолюция - изображенията за печат трябва да бъдат в по-висока резолюция от тези, които се използват за визуализация им на монитор. PitStop Pro ще намери изображенията в ниска резолюция и ще ви предупреди за тях.
 • RGB обекти - обекти останали в RGB могат да дадат неочаквани резултати при печат. PitStop Pro може да намери всички обекти в RGB и ако прецените автоматично да ги обърне в CMYK.
 • Липсващо наддаване - в случай, че файлът има неправилно наддаване е възможно по време на печат да се появят бели линии по краищата. PitStop Pro може да провери автоматично за липсващо наддаване и да го добави.
 • Проблеми с шрифтове - проблемите с шрифтовете могат да бъдат много, а разликите между дизайна и печата големи. Ако има шрифтове, които не са вградени, те ще бъдат заменени с такива, които са налични и това ще промени изцяло визията на файла. Pit Stop Pro проверява автоматично PDF файловете за липсващи шрифтове и автоматично вгражда шрифтове от облака използвайки Monotype Baseline услуга. PitStop Pro също така проверява PDF файловете за текстови обекти, които са прекалено малки и ви предупреждава за тях.
 • Бели елементи - случвало ли ви се е да виждате бели елементи без проблеми на вашия екран, а по време на печат те да не излизат? PitStop Pro проверява автоматично за бели елементи, които са зададени като overpirnt и може автоматично да им зададе функция да "издупчват" печата.
 • Намастиляване - прекаленото намастиляване във файловете може да доведе до бавно съхнене на хартията или прехвърляне на изображение от един лист на друг по време на печат. PitStop Pro може автоматично да намали намастиляването във вашия файл, ако то е прекалено високо.
 • Прозрачности - въпреки, че работата с прозрачности е много разпространена при работата с повечето програми за дизайн и предпечат, много печатници имат затруднения при работата с PDF файлове с много прозрачности. PitStop Pro автоматично проверява вашите PDF файлове за включени прозрачности.
 • Слоеве - дизайнерски програми дават възможност за работа със слоеве, които често могат да останат видими или да се скрият и да бъдат невидими. Ако във вашия файл има скрити слоеве, които имат отметка "Always Print", те могат да бъдат отпечатани въпреки, че това не е желан резултат. PitStop Pro проверява PDF файлове за скрити слоеве.
 • Спот цветове - много дизайнери обичат да работят със спот цветове (например Pantone), особено когато правят лога за корпоративна визия. Но в много случаи спот цветовете се печатат, като комбинация от CMYK от печатниците. PitStop Pro може автоматично да намира спот цветовете във вашите PDF файлове и да ги обърне в CMYK ако желаете.
 • Наситено черно - всеки иска да има хубаво, плътно черно по време на печат. Прекалено многото черно мастило води до проблеми като бавно съхнене. PitStop Pro може да намали или стандартизира Rich Black според изискванията на вашата печатница.

 

PitStop Pro може да коригира почти всичко в един PDF

С помощта на PitStop Pro можете да правите корекции по PDF файлове, бързо и лесно. Само някои от най-изполваните функции са:

 • Вграждане на шрифтове - вграждането на шрифтовете означава, че те ще станат част от PDF файла на всички етапи от неговата обработка. PitStop Pro проверява и подсигурява, че всеки един елемент на шрифтовете е наличен на всяка система, която ползва този PDF. Ако шрифтът липсва на дадено устройство, той може автоматично да бъде свален чрез използване на Monotype Baseline услуга.
 • Превръщане на шрифтове в криви - ако искате да играете на сигурно, най-добрият вариант е да обърнете използваният шрифт в криви. PitStop Pro прави това бързо и лесно, така че вашият шрифт да се отпечата "както е".
 • Смяна на шрифт - благодарение на PitStop Pro можете лесно и бързо да замените един шрифт с друг без дори да трябва да излизате от Acrobat.
 • Корекция на текст - Благодарение на PitStop Pro вие можете да правите корекции в текста на PDF файлове до последния момент, бързо и лесно и без да отваряте оригиналните работни файлове.
 • Cut и Paste на текст и изображения между PDF файлове - С тази вградена функция на PitStop Pro вие можете значително да съкратите времето за обработка на печатни файлове.
 • Управлявайте цветовите пространства във вашите PDF файлове - цветовите пространства. в които работят дизайнерите често са различни от тези, в които работят печатниците. Изображение в RGB може и да изглежда добре на монитор, но то трябва да бъде обърнато в цветово пространство, подходящо за печат - CMYK, Pantone, sRGB и др.
 • Правете корекции на изображения в PDF - PitStop Pro ви дава възможност да правите голям набор от корекции по изображенията във PDF файловете.
 • Вкарайте, изтрийте или заменете изображения в PDF файлове - с PitStop Pro можете много бързо да заменяте изображения в PDF файлове.
 

Използвайте един лиценз на няколко компютъра с PitStop Workgroup Manager

С Workgroup Manager можете да създадете универсални настройки за проверка и корекция на файловете, които да се използват от всички във вашата фирма.

 • Унифицирайте настройките за проверка
 • Създайте готови шаблони за действия на системата

Опцията също така управлява плаващите, конкурентни лицензи. Плаващите лицензи дават възможност PitStop Pro да бъде инсталиран на неограничен брой работни станции в рамките на една мрежа, като само определен брой системи могат да използват PitStop Pro едновременно.

 

Изберете да закупите PitStop Pro по най-удобния за вас начин

Можете да закупите PitStop Pro по няколко начина в зависимост от вашите предпочитания:

 • На абонаментен принцип - плащате годишен абонамент, с който винаги използвате продукта на последната му версия, но не получавате притежание върху лиценза
 • С постоянен лиценз - плащате еднокранта сума, в който случай получавате собственост върху лиценза

 

Изпрати запитване

 


Вижте всички решения за проверка и корекции


 

Блог

Служителят е стресиран? Не позволявайте бърнаута да превземе предпечата!

Служителят е стресиран? Не позволявайте бърнаута да превземе предпечата!

Прочетете в детайли
5 привлекателни печатни медии за креативна печатна реклама

5 привлекателни печатни медии за креативна печатна реклама

Прочетете в детайли
Прозрачност в PDF: печат без “онези” бели линийки

Прозрачност в PDF: печат без “онези” бели линийки

Прочетете в детайли
Защо да правим предварителна проверка?

Защо да правим предварителна проверка?

Прочетете в детайли
Проверка на клиентските файлове за успех в печата

Проверка на клиентските файлове за успех в печата

Прочетете в детайли
3 Съвета за дизайн на плакати, които гарантирано създават въздействие

3 Съвета за дизайн на плакати, които гарантирано създават въздействие

Прочетете в детайли
Завръщане към черното: Как да печатаме плътно и наситено черно

Завръщане към черното: Как да печатаме плътно и наситено черно

Прочетете в детайли
 Отличава ли се това, което печатате? Добавете малко креативност с мастило!

Отличава ли се това, което печатате? Добавете малко креативност с мастило!

Прочетете в детайли
Предварителна проверка от старата школа: цветни ленти и пасер символ

Предварителна проверка от старата школа: цветни ленти и пасер символ

Прочетете в детайли
5 причини, поради които PDF ще бъде винаги успешен

5 причини, поради които PDF ще бъде винаги успешен

Прочетете в детайли
Наддаване в PDF: защо е толкова важно?

Наддаване в PDF: защо е толкова важно?

Прочетете в детайли
Вземи Pitstop Pro - лесно като детска игра

Вземи Pitstop Pro - лесно като детска игра

Прочетете в детайли
Колко ефективен е вашият предпечатен отдел?

Колко ефективен е вашият предпечатен отдел?

Прочетете в детайли
Проверка на два клика разстояние

Проверка на два клика разстояние

Прочетете в детайли
Enfocus ще представи PitStop 2019 в средата на април

Enfocus ще представи PitStop 2019 в средата на април

Прочетете в детайли
Проверка и корекции - Защо? Какво? Как?

Проверка и корекции - Защо? Какво? Как?

Прочетете в детайли
Какво ново в PitStop 2019? + Видео

Какво ново в PitStop 2019? + Видео

Прочетете в детайли
Pantone 2017: летните цветови тенденции

Pantone 2017: летните цветови тенденции

Прочетете в детайли
PitStop 2018 ще бъде пуснат на пазара през април

PitStop 2018 ще бъде пуснат на пазара през април

Прочетете в детайли
Софтуерът за автоматизация на печатa покрива ли всичките ви процеси?

Софтуерът за автоматизация на печатa покрива ли всичките ви процеси?

Прочетете в детайли
5 съвета за дизайн на отлични печатни реклами

5 съвета за дизайн на отлични печатни реклами

Прочетете в детайли
Четири причини защо широкоформатните печатници имат нужда да сменят своя фокус

Четири причини защо широкоформатните печатници имат нужда да сменят своя фокус

Прочетете в детайли
Enfocus Connect All – връзката между дизайнерите и предпечата

Enfocus Connect All – връзката между дизайнерите и предпечата

Прочетете в детайли
Предпечат: Да поставим парчетата на правилното място

Предпечат: Да поставим парчетата на правилното място

Прочетете в детайли
Мислене отвъд рамките: кратък гид към PDF page boxes

Мислене отвъд рамките: кратък гид към PDF page boxes

Прочетете в детайли
Укротяване на дивия PDF

Укротяване на дивия PDF

Прочетете в детайли
6 съвета за уникален дизайн на стикери

6 съвета за уникален дизайн на стикери

Прочетете в детайли
Компресиране на изображения - каква информация се съдържа във формата на файла?

Компресиране на изображения - каква информация се съдържа във формата на файла?

Прочетете в детайли

Новини

Виртуално сафари от Enfocus

Виртуално сафари от Enfocus

Прочетете в детайли
ГЕД на ДРУПА – Промоции от Enfocus

ГЕД на ДРУПА – Промоции от Enfocus

Прочетете в детайли
Представяне на новия изпълнителен директор на Enfocus - Wim Fransen

Представяне на новия изпълнителен директор на Enfocus - Wim Fransen

Прочетете в детайли
Enfocus PitStop 2017 е вече в продажба

Enfocus PitStop 2017 е вече в продажба

Прочетете в детайли
PitStop 2017, ъпдейт 1 е вече на пазара

PitStop 2017, ъпдейт 1 е вече на пазара

Прочетете в детайли
PitStop 2018 е вече тук!

PitStop 2018 е вече тук!

Прочетете в детайли
Infigo Software обяви OEM партньорство с Enfocus, което предоставя променящи играта ефективни решения за автоматизация

Infigo Software обяви OEM партньорство с Enfocus, което предоставя променящи играта ефективни решения за автоматизация

Прочетете в детайли
Infigo Software, Tharstern и Enfocus обединяват усилията си, за да създадат провокиращ мисълта онлайн семинар за автоматизация

Infigo Software, Tharstern и Enfocus обединяват усилията си, за да създадат провокиращ мисълта онлайн семинар за автоматизация

Прочетете в детайли
Enfocus обяви PitStop 2017 – едно от най-мощните и технологични решения за проверка и корекция на пазара

Enfocus обяви PitStop 2017 – едно от най-мощните и технологични решения за проверка и корекция на пазара

Прочетете в детайли
Официално изявление относно поддръжката на продуктите Enfocus за MacOS High Sierra

Официално изявление относно поддръжката на продуктите Enfocus за MacOS High Sierra

Прочетете в детайли
PitStop 2017 с PDF Geomapper печели наградата 2017 MUST SEE ‘EM

PitStop 2017 с PDF Geomapper печели наградата 2017 MUST SEE ‘EM

Прочетете в детайли
ГЕД е партньор на печатни софтуери Enfocus за България

ГЕД е партньор на печатни софтуери Enfocus за България

Прочетете в детайли
Започна гратисният период за новата версия на Enfocus PitStop Pro

Започна гратисният период за новата версия на Enfocus PitStop Pro

Прочетете в детайли
PitStop 2020 актуализация №1 вече е налична

PitStop 2020 актуализация №1 вече е налична

Прочетете в детайли

Демонстрация и тестове

Имате възможност да видите и тествате голяма част от нашите продукти, за да се уверите в тяхната функционалност и да видите как те биха оптимизирали вашата дейност. Правилната оценка на продуктите, техните опции и обхвата на дейностите по тяхното внедряване ви гарантира бърза възвръщаемост на инвестицията и гладко преминаване към новите, оптимизирани методи на работа.

 • демонстрация на продукта и представяне на различни сценарии на работа;
 • тестове с реални поръчки и демонстрация на възможностите за решаване на реални казуси;
 • провеждане на тестове в реална производствена среда.

В случай, че имате интерес към демонстрация на този продукт, можете да се свържете с нас през бутона "Свържете се с нас" по-горе, през формата за контакт на сайта или като ни пишете на sales@gedbg.com

Инсталация и обучение

Ние предлагаме цялостно обслужване на нашите клиенти и сме на ваше разположение по всяко време. Нашият опитен екип може да осигури

 • инсталация на продукта след закупуването му;
 • интеграцията му с други продукти и системи;
 • обучение за използване на продукта, както и добри практики за работа;
 • цялостна поддръжка по време на експлоатацията му.

Нашият опит и инструменти за водене и реализация на проекти помагат за бързата и лесна интеграция на продукта и бързата възвръщаемост на инвестицията.

Поддръжка

Нашите специалисти са обучени и сертифицирани от производителя и могат да осигурят поддръжка на вашите системи, така че да функционират максимално ефективно. Ние сме на разположение за:

 • въпроси и консултации свързани с продукта и неговото приложение;
 • отстраняване на проблеми свързани с продукта;
 • създаване на работни потоци и профили на работа;
 • обучение на персонала, както и на нови кадри постъпили след закупуването на продукта.

В случай, че имате проблем с Kodak Insite Prepress Portal или се интересувате от възможностите за поддръжка, които можем да предложим можете да се свържете с нас, като изпратите имейл на help@gedbg.com

Вашата регистрация е успешна!
За да достъпите този ресурс моля, попълнете формата за регистрация!

Ако вече имате направена регистрация моля, натиснете тук.

captcha

* Полетата са задължителни!

Регистрация
Вход
Вход
Забравена парола
Вход