Начало | Блог | Колко ефективен е вашият предпечатен отдел?

Блог

Колко ефективен е вашият предпечатен отдел?

Колко ефективен е вашият предпечатен отдел?

Как файловете неуспели да преминат предварителна проверка, правят процеса по-ефективен

 

Винаги е било малко трудно да се измери колко добре работи вашият предпечат. В света не съществуват много общовалидни показатели за сравнение. Предпечатът не е като печатна машина, която знаете колко отпечатъка може да направи за един час.

Обикновено единственият показател за проблем при работата на предпечатния отдел е, ако няма никой недоволен в стаята от свършената работа или постигнатия резултат.

В противен случай, всичко върви нормално ако има печатни форми в печатните машини, процесът действа без прекъсване и време за изчакване. Фактор за добра работа е и дали клиентите са щастливи и нямат оплаквания и дали всички си тръгват от работа навреме, за да се приберат вкъщи.

 

Предложение от Enfocus за световен показател за успешен предпечат

Сега има нов глобален показател, който споделяме с вас, и смятаме, че бихте искали да използвате: "Броят на файлове, които не успяват да преминат прифлайт".

За да обясним, това е броят на файловете, които се провалят, след като са преминали автоматична проверка и корекция.

 

Проверка и корекции - Защо? Какво? Как?

 

Какво всъщност означава това?

PitStop поправя файловете, преди да ги провери, така че грешка би означавало, че файловете не се поправят от софтуера. Това значи, че файлът или се нуждае от допълнителна ръчна работа или може би дори се нуждае от връщане на подателя за повторно изпращане.

 

Как получаваме това число? 

Потребителите на PitStop Pro вече имат собствено табло за управление, за да видят как работят и какво прави PitStop за тях.

Имаме цялостно табло за управление, в което може да бъде измерена голямата картина. Според него, средното количество файлове от всички потребители, които не са преминали до момента, е 8%.

Ако личното ви табло показва по-ниски проценти, това означава, че предпечата ви работи ефективно и интелигентно.

 

Какво се случва, ако вашите проценти са по-високи?

Дори ако резултатът е по-висок от 8%, има възможност да се подобри. Погледнете вашето табло за управление на PitStop и вижте какви са най-често срещаните ви грешки. След което вижте дали можете да подобрите процеса на прифлайт, като добавите корекции в PitStop, които ще разрешат тези проблеми за вас. Това означава, че няма да се налага операторът да прекарва време да ги прави ръчно, както и да връщате клиента за нов файл.

Ако не знаете каква е статистиката ви, просто влезте в таблото за управление на PitStop и ще видите как се развива картината.


Защо PitStop Pro?

Използвайки софтуера за проверка и корекция на файлове преди да влязат в печат, можете да оптимизирате вашия предпечат. Чрез него освобождавате време от предпечатарите, което губят в ръчна работа; намалявате грешките; следите резултатите и имате възможност да поемете повече поръчки.

Основно предимство на PitStop Pro е фактът, че той намира грешки и ги поправя, преди те да започнат да ви струват пари.

 

Проверка на клиентските файлове за успех в предпечата

Най-популярни
Последни