Новини

01 Юли / 2016 г.

ГЕД е партньор на печатни софтуери Enfocus за България

Enfocus е водещ разработчик на софтуер, предначен за полирафията и креативните индустрии. Фирмата разполага с няколко водещи продукта, които са широко използвани по цял свят, като PitStop Pro, Switch и Connect All. Всички продукти на фирмата имат за цел да улеснят работата на специлистите по предпечат и дизайнерите, да автоматизират множество процеси и да намалят възможностите за грешки.

ГЕД е един от най-утвърдените доставчици на решения за полиграфията и креативните индустрии в България. Нашият екип специализира в доставката и интеграцията на продукти и системи на утвърдени международни марки, съобразени с нуждите на българския пазар.

Продуктите на Enfocus представляват много добро допълнение към портфилиото от предлагани продукти и са насочени към фирми, които работят с голям обем клиентски файлове или имат нужда да правят бързи и точни корекции по тях.

"Нуждите на нашите клиенти са водещи при избора на нашите доставчици. За нас е изключително важно да предлагаме услуги и продукти, които са на изключително високо ниво и които носят реални ползи на нашите клиенти. Enfocus е организация, която споделя нашето виждане за развитие на пазара и затова смятаме, че нашето партньорство ще е изключително успешно".

Можете да намерите всички продукти на Enfocus на нашия сайт, с пълно описание и технически спецификации. Продуктите вече са в продажба и нашите специалисти са на ваше разположение за всякакъв вид проекти.

Свързани продукти