Начало | Софтуер | Комуникация с клиенти и одобрение на печатни файлове | Обмен и одобрение на файлове за печат | PDF Review - коментари и одобрение на файлове за печат през браузър
PDF Review - коментари и одобрение на файлове за печат през браузър Разгледайте галерия

Enfocus PDF Review - коментари и одобрение на файлове за печат през браузър

Гъвкаво решение за проверка, одобрение на файлове и комуникация между клиенти и доставчици на печатни материали през браузър.

Свържете се с нас
Описание
Приложения
Ресурси
Блог
Новини
Демонстрация, инсталация и поддръжка

Описание

Enfocus PDF Review е гъвкаво софтуерно решение, с което създавате процес по проверка и одобрение на файлове за предпечат и печат изцяло през уеб браузър. Решението е разработено от Enfocus с основната цел да замени одобрението на файлове за печат по имейл с по-удобен и за двете страни инструмент. 

 

Изпрати запитване

 

С PDF Review предлагате на клиентите лесен за употреба онлайн портал, за да разглеждат файловете си, да искат корекции и да дават финални одобрения за печат. Това прави PDF Review един от инструментите, с помощта на които можете да стандартизирате комуникацията с клиентите.

Основните предимства, които предлага внедряването на PDF Review, са: 

 • Възможност за създаване на удобен процес по одобрение или изискване на корекции по файла от страна на клиента. Клиентът получава линка по имейл и може сам да го отвори, да добави коментарите си и да даде одобрение.
 • Възможност за гъвкаво управление на стъпките след одобрение: когато клиентът е дал одобрение на файла, той се придвижва обратно към Switch и се насочва към подходящото разклонение на потока.    
 • Премахване на предаването на файлове по FTP и намаляване на комуникацията по имейл до минимум.
 • Достъпен 24/7 от всяка точка на света.

С Enfocus PDF Review можете: 

 • Да създадете лесна и интуитивна среда за работа на вашите клиенти, които да одобряват или коментират по своите файлове за печат
 • Да автоматизирате голяма част от дейностите по комуникация с клиента, като спестите значително количество имейли и обаждания
 • Да създадете умни процеси за автоматична обработка на файловете в зависимост от действията на клиента

 

Enfocus PDF Review - самостоятелен софтуер с интеграция към софтуера за автоматизация Enfocus Switch

Enfocus PDF Review представлява самостоятелно решение, което може да се интегрира интуитивно към софтуера Enfocus Switch за автоматизация на работата с файлове за печат. Благодарение на PDF Review, давате на разположение на клиентите нови функции. С него лесно и бързо създавате онлайн портал, в който вашите клиенти ще могат:

 • да разглеждат своите файлове;
 • да искат корекции за тях;
 • да разписват своите коментари по файловете;
 • да дават финални одобрения за печат.

 

Четири решения, които Enfocus PDF Review дава на вашия предпечат 

PDF Review е лесен, но в същото време мощен инструмент за одобрение на PDF файлове. Целта му е с него да замените одобренията по имейл. Той постига това чрез гъвкав интерфейс и мисъл както за удобството на клиента, така и за времето на предпечатния отдел. 

1. Отпада размяната на имейли

PDF файловете се качват на уеб сървър и се изпращат на вашия клиент. По този начин се спестява нуждата да запазвате файлове в ниска резолюция и да ги изпращате за одобрение по имейла.

2. 100% правилно визуализиране на PDF файла

Вече няма нужда да се притеснявате за настройките на овърпринт на софтуера на вашия клиент. PDF Review гарантира правилното визуализиране на файловете, така както искате да ги покажете.

3. Не се изисква допълнителен софтуер

Интерфейсът е изцяло уеб базиран и файловете се показват на клиента през браузър. Не се изисква свалянето или инсталацията на никакъв софтуер.

4. Без нужда от сложно управление на клиентски профил

PDF Review създава уникален URL линк, който се изпраща автоматично по имейл на вашия клиент.

 

Улеснена проверка на файлове - процес по одобрение стъпка по стъпка

PDF Review като част от процеса в Enfocus Switch ви дава възможност да създадете лесни логически стъпки за одобрение на файлове през браузър.

 1. Когато PDF файл стигне до PDF Review, той се качва на неговия уеб сървър.
 2. След като се завърши качването на файла, се изпраща имейл с уникален URL адрес към вашия клиент.
 3. Следващата стъпка е клиентът да кликне на линка. PDF файлът за одобрение се отваря в уеб браузър, който поддържа правилно овърпринт и прозрачности.
  Няма нужда вашият клиент да сваля или да инсталира допълнителен софтуер!
 4. Вие свободно можете да определяте опциите за одобрение, които ще получи клиентът. 
 5. Когато клиентът вземе решение за одобрение на файла, PDF файлът се връща в Switch и се насочва към правилния следващ етап от процеса.

 

Опции за преглед и одобрение, които можете да давате на клиента с PDF Review

Списък с инструменти, които можете да позволите на клиентите да използват, когато отварят файла в уеб браузър.

 • инструмент за визуализиране на цветоотделките / separation view
 • денситометър / densitometer
 • изглед на слоевете / layer view
 • информация за файла / document information
 • информация за формата на файла, базирана на PitStop технологията / format information
 • изглед на wireframe / wireframe view
 • намастиляване във файла / ink coverage overlay
 • коментари тип sticky notes направени със стандартните PDF sticky notes

 

Други ключови модули към софтуера за автоматизация Switch, които заедно с модула PDF Review решават актуални проблеми на предпечата

Enfocus Core Engine - основата на автоматизацията на работния процес на Switch, към която могат да се добавят всички останали модули на Switch. С основния механизъм на Switch можете да създавате произволен брой стъпки за приемане, сортиране и пренасочване на документи през целия работен процес.

Configurator Module - Помага да се интегрират, управляват и автоматизират популярни приложения на трети страни - включително някои от тези, с които вече работите.

Metadata Module - Инструмент за управление на метаданни за подобряване на работния поток и персонализиране на услугите за клиентите.

Database Module - Автоматизира комуникацията между работния поток и съществуващат база данни. 

Performance Module - Помага да се поеме повече работа в компании, които се нуждаят от множество паралелни процеси и по-бърза обработка на файловете.

Scripting Module - Интегрира Visual Basic скриптове, Java скриптове или Apple скриптове, за да се персонализира Switch спрямо вашите изисквания.

Reporting Module - Позволява преглед и анализ на различни метрики от производството, както и преглед на състоянието на файловете.

PDF Review Module - Бързо и лесно създаване на онлайн портал, в който клиентите да могат да разглеждат файловете си, да искат корекции и да дават финални одобрения за печат. 

 

Изпрати запитване

Save

Демонстрация, инсталация и поддръжка

Демонстрация и тестове на инструмента за коментари и одобрение на файлове PDF Review Module

Имате възможност да видите и тествате голяма част от нашите продукти, за да се уверите в тяхната функционалност и да видите как те биха оптимизирали вашата дейност. Правилната оценка на продуктите, техните опции и обхватът на дейностите по тяхното внедряване ви гарантира бърза възвръщаемост на инвестицията и гладко преминаване към новите, оптимизирани методи на работа.

 • демонстрация на продукта и представяне на различни сценарии на работа
 • тестове с реални поръчки и демонстрация на възможностите за решаване на реални казуси
 • провеждане на тестове в реална производствена среда

В случай че имате интерес към демонстрация на този продукт, можете да се свържете с нас, като ни пишете на sales@gedbg.com

 

Инсталация и обучение за модула към Enfocus Switch с ГЕД

Ние предлагаме цялостно обслужване на нашите клиенти и сме на ваше разположение по всяко време. Нашият опитен екип може да осигури:

 • инсталация на продукта след закупуването му
 • интеграцията му с други продукти и системи
 • обучение за използване на продукта, както и добри практики за работа
 • цялостна поддръжка по време на експлоатацията му

Нашият опит и инструменти за водене и реализация на проекти помагат за бързата и лесна интеграция на продукта и бързата възвръщаемост на инвестицията.

 

Поддръжка на PDF Review с ГЕД 

Нашите специалисти са обучени и сертифицирани от производителя и могат да осигурят поддръжка на вашите системи, така че те да функционират максимално ефективно. Ние сме на разположение за:

 • въпроси и консултации, свързани с продукта и неговото приложение
 • отстраняване на проблеми, свързани с продукта
 • създаване на работни потоци и профили на работа
 • обучение на персонала, както и на нови кадри постъпили след закупуването на продукт

Имате проблем с Enfocus PDF Review или се интересувате от възможностите за поддръжка, които можем да предложим? Можете да се свържете с нас, като изпратите имейл на: help@gedbg.com

 

Изпрати запитване

Вашата регистрация е успешна!
За да достъпите този ресурс моля, попълнете формата за регистрация!

Ако вече имате направена регистрация моля, натиснете тук.

captcha

* Полетата са задължителни!

Регистрация
Вход
Вход
Забравена парола
Вход