Новини

14 Август / 2017 г.

Infigo Software обяви OEM партньорство с Enfocus, което предоставя променящи играта ефективни решения за автоматизация

Infigo Software обявява OEM партньорството си с Enfocus, което позволява на компанията да предложи на своите клиенти спестяващи време и печеливши решения за управление на печата, за да отговори на техните нужди за онлайн търговия. Това партньорство означава, че клиентите на платформата Catfish на Infigo могат да съчетаят най-доброто управление на качеството на PDF документи с рационализиран работен поток за създаване на прецизни файлове за печат.

Иновативният софтуер Enfocus PitStop осигурява мощен инструмент, който автоматично анализира дизайна за грешки, отбелязва елементите за преглед и може дори да коригира автоматично, спестявайки време и ръчно въвеждане, гарантирайки точността на всички PDF файлове. OEM партньорството с Enfocus означава, че клиентите на Infigo Catfish могат да получат лиценз за функционалността на Enfocus за предварителна проверка и корекция като ценово ефективна добавка в Catfish, която Infigo ще поддържа като част от решение от край до край.

"Съсредоточихме се върху създаването на нови и вълнуващи партньорства за автоматизация, защото осъзнаваме, че автоматизацията е ключова за бизнеса, за да пригоди работата си за бъдещето. Последната интеграция на брилянтния софтуер Enfocus PitStop опростява управлението на дизайн и предварителна проверка, създавайки реална ефективност на разходите и процесите." Дъглас Гибсън, изпълнителен директор на Infigo Software.

Наскоро интегрираното решение позволява на клиентите автоматично да изпращат готови за печат файлове без грешки чрез платформата за онлайн търговия - Infigo Software Catfish, базирана в облака. Чрез интегрирането на Enfocus PitStop с Infigo Catfish е възможно да се автоматизира всеки аспект на управлението на дизайн в един работен поток - от проектиране и проверка до предварителна проверка, отпечатване и архивиране, намалявайки риска от човешка грешка. Потребителите могат дори да актуализират дизайна с дизайнерския инструмент на Infigo - MegaEdit, след като бъде потвърден от Enfocus PitStop, така че няма нужда от връщане към дизайнер, за да се актуализира PDF файла. 

"За нас е удоволствие да приветстваме Infigo Software като OEM партньор. Enfocus PitStop е идеалното решение за корекция и предварителна проверка на PDF за бизнеса в широк спектър от дейности, което е вярно и за решението за онлайн търговия на Infigo - Catfish, така че бе естествено да съберем тези двe мощни решения заедно. Бяхме впечатлени от новаторската и ориентирана към клиентите дейност на Infigo. Тази интеграция ще даде възможност на клиентите да работят по-ефективно. Решението Enfocus PitStop дава истинско конкурентно предимство чрез автоматизацията и прецизността на дизайна, които предоставя, а клиентите на Infigo ще извлекат ползи много бързо." Анджело Мано, Глобален мениджър на OEM и стратегически профили, Enfocus. 

Дъглас Гибсън заключва: "Нашият бизнес е изграден около клиентите, така че непрекъснато търсим възможности за предоставяне на решения с добавена стойност, които удовлетворяват нашите клиенти и повишават способността им да придобиват, запазват и изграждат лоялност с крайните си потребители. Комбинацията от удобния за потребителя интерфейс и технологиите Enfocus осигурява на клиенти в широк спектър от индустрии достъп до най-добрите за класа си функционалности, които ще движат бизнеса им напред."

Интегрираното решение ще бъде незабавно достъпно за новите и съществуващите клиенти на Infigo.