Новини

11 Август / 2017 г.

Creative Edge Software ще представи iC3D на Wines & Vines Packaging Conference 2017 г.

IC3D показва превъзходни възможности за дизайн в лозаро-винарската индустрия

Creative Edge Software, разработчик на всепризнатата програма за дизайн на опаковки - iC3D, ще участва на конференцията Wines & Vines Packaging Conference в Yountville, Калифорния (САЩ) на 16 август 2017 г. Демонстрациите на системата по време на събитието ще имат за цел да покажат как iC3D предоставя решение "всичко в едно", което позволява лесни, бързи и висококачествени разработки на брандове за винопроизводители, търговци на вино и творчески агенции.

Представяйки се на щанд 35 в Lincoln Theatre в Yountville, Creative Edge Software ще покаже най-новата версия 4.1 на iC3D, която включва богат набор от възможности, разработени специално според изискванията на пазарите за опаковки от висок клас. Софтуерът разполага с възможността да визуализира сложните дизайни на опаковки с фотореалистична точност за броени минути. Това включва елементи като специални затваряния, защитни печати и пломби, матови и метални мастила, холографски и пигментни фолиа и дори ефекти за запълване с течности.

Най-новата функция, включена в приложението iC3D "всичко в едно", е Bump Displacement. Тя е разработена с цел да позволи на дизайнерите да създават и визуализират уникални 3D форми и повърхности. Примерните приложения включват селектирано преге - издатини (embossing) и вдлъбнатини (debossing) на бутилки, картонени кутии и калъфи за представяне на първокласни вина и спиртни напитки.

"Ключова тема сред насрочените сесии на тази конференция е да помогнем на винопроизводителите да се възползват от брандовете си и да разработят нови линии, които са примамливи за потребителя", коментира Carmen Eide, директор продажби, Латинска Америка в Creative Edge Software. "Това е ролята на iC3D. Софтуерът позволява на винопроизводителите и маркетинг специалистите да предприемат безпрепятствен подход за изпробване на нови идеи бързо, лесно и евтино, докато дизайнерите имат възможност да визуализират дори най-лудите си концепции, без да се налага да инвестират в специализирано оборудване или услуги. С нетърпение очакваме събитието и възможността да покажем на присъстващите колко бързо идеите могат да станат реалност. "