Новини

17 Август / 2017 г.

PitStop 2017 с PDF Geomapper печели наградата 2017 MUST SEE ‘EM

Enfocus са горди да обявят, че технологията Geomapper на PitStop 2017 е получила престижната награда 2017 MUST SEE 'EM.

Съдиите са били впечатлени от начина, по който PDF Geomapper разширява възможностите за проверка и корекция на файлове, като позволява уникални начини за избор или игнориране на обекти. Пример за това е конфигурация на проверка на файлове, включваща избор само на обектите, необходими за изобразяване или отпечатване на PDF файл. Всички допълнителни скрити или ненужни елементи могат да бъдат игнорирани или дори премахнати, което значително намалява сложността на файла и вероятността да се появят фалшиви съобщения за грешка, които биха спрели производството на файла без причина.

"Клиентите разчитат на нас да предоставим последните иновации и вярват, че PitStop продължава да отговаря на техните променящи се PDF нужди." Андрю Байълс-Колинс, старши продуктов мениджър, Enfocus. Той продължава: „Изключително сме горди от това, че PitStop спечели наградата MUST SEE 'EM. Това показва, че, въпреки че Pitstop е зрял продукт на около 20 години, клиентите ни разчитат на последните иновации като PDF Geomapper и вярват, че Pitstop продължава да е свързан с техните променящи се PDF потребности.“

Pitstop 2017 с Geomapper ще бъде показан на PRINT 17 през септември 2017г., заедно с други решения на Enfocus, включително Switch 2017 и PDF Review Module. Екипът на Enfocus ще провежда демонстрации през седмицата и предварителните резервации вече са достъпни: резервирайте демонстрация ТУК. На 28.09.2017 ГЕД също ще направи демонстрация на Switch, PitStop и PDF Review. Направи своята безплатна регистрация ТУК.

"Очакваме с нетърпение да покажем най-новите функционалности и уникалните възможности на PitStop. Като компания на Esko, ние сме задвижвани от иновации и пазарът може да очаква някои вълнуващи нови актуализации от Enfocus в близко бъдеще", обяснява Андрю. "PDF Geomapper е просто част от уникалната функционалност, която искаме да предоставим като компания, и от бъдещата посока на нашето решение PitStop."

За MUST SEE 'EM

MUST SEE 'EM показва тенденциите на развитие за присъстващите на шоуто, които не искат да пропуснат най-новите, най-модерните продукти и технологии, представени на „подиума“. Те осигуряват безценно признание на доставчиците и производителите, които мислят за бъдещето.