Начало | Блог | Отличава ли се това, което печатате? Добавете малко креативност с мастило!

Блог

 Отличава ли се това, което печатате? Добавете малко креативност с мастило!

Отличава ли се това, което печатате? Добавете малко креативност с мастило!

Да направите вашия отпечатък отличителен не е много лесна мисия. Дали сте маркетинг експерт, графичен дизайнер или печатар, който търси начин да се пребори с всички пречки и да станете креативни? Вече сме дискутирали невероятните ефекти, които можете да постигнете, като печатате върху необичайни повърхности, така че не можем да устоим на възможността да сложим на едно място топ 5 на креативните мастила, които да изпробвате...

Фотохромно мастило

Да, признаваме, че вероятно няма да използвате фотохромно мастило твърде често. Но сме сигурни, че ще се съгласите, че това мастило е прекалено готино, за да излезе от списъка! Когато е изложено на UV вълни, фотохромното мастило променя цвета си. Когато вече не е изложено, мастилото възстановява първоначалния си цвят.

Флуоресцентно мастило

Стари, но не за изхвърляне! Макар и флуоресцентното мастило да се използва предимно за предупредителни знаци, то със сигурност може да участва и в печатните реклами. Въпреки това, бъдете внимателни, когато планирате да използвате флуоресцентно мастило за външни реклами или билбори. Повечето флуоресцентни пигменти не са устойчиви на атмосферни влияния.

Фосфоресцентно мастило

Фосфоресцентното мастило, обикновено наричано "светещо в тъмното мастило", се превръща в светло зелено или жълто на тъмно, когато е било изложено на светлина. Може би това е мастилото за следващия ви широкоформатен билборд?

Хидрохромно мастило

Виждате го. Не го виждате вече! Хидрохромното мастило е невидимо, когато е сухо, и се вижда само при контакт с вода. Може да бъде чудесно решение за чадърите, които може да превърнете в корпоративни подаръци за клиентите ви.

Термохромно мастило (изчезващо мастило)

Термохромното мастило реагира на различни температури, като променя цвета си. Графичните дизайнери обичат да го използват, за да добавят една идея магия към реклами и опаковки за хранителни продукти, които изискват охлаждане или загряване.

 

Желаете да се убедите в качеството и ползите на този продукт? Свържете се с нас за персонална демонстрация и консултация.

Свържете се с нас

Най-популярни
Последни