Начало | Блог | Pantone 2017: летните цветови тенденции

Блог

Pantone 2017: летните цветови тенденции

Pantone 2017: летните цветови тенденции

Както се променят сезоните, така се променят и цветовете, които ги оформят. В разгара на лятото насочваме вниманието си към цветовете на сезона и поглеждаме към пролетно-летните актуализации на Pantone за някои сезонни вдъхновения.

Сезонни цветове: Най-добрите 10 Pantone цвята на лятото

Primrose Yellow

Зеленикавият оттенък на жълтото - Primrose Yellow - излъчва топлина и жизненост. В Pantone очевидно са били вдъхновени от топли, слънчеви дни, когато са го добавили в пролетно-лятната цветова палитра за 2017 г.

Pale Dogwood

Каква чудесна, тиха и спокойна интерпретация на обикновената роза е това! Ако невинността имаше цвят, това определено щеше да бъде той.

Hazelnut

"Лешник" е доста странно име за този блед нюанс на кафявотo - може би "шоколадовото мляко" би било по-подходящо? Със сигурност обаче изглежда вкусно. Познаваме един неутрален цвят, който ще издържи изпитанието на времето, когато го видим!

Island Paradise

Не можете да погледнете този прекрасен тюркоаз и да не поискате да резервирате почивка на тропически остров. Някой иска ли коктейли?

Greenery: цвят на 2017 година

Той е ослепителен, той е свеж, това е цветът на Pantone за 2017 година! Вдъхновен от първите дни на пролетта, Greenery ни призовава към природата и ни напомня от време на време да отстъпим крачка назад и да си поемем дълбоко дъх.

Flame

Този цвят е в огън! Забавен портокал с червен оттенък, Flame е очарователен и жизнерадостен с лека нотка на драматизъм.

Pink Yarrow

Да не би да стана още по-горещо? Това е Pink Yarrow за теб. В непосредствена близост до Flame, тази празнична, своеобразна сянка на розово наистина оживява пролетно-лятната палитра от 2017 г., нали?

Niagara

Niagara ни напомня, че пролетта и лятото също имат дъждовни дни. Не че имаме нещо против да се взираме през прозореца, гледайки бурното, памучно синьо небе, докато отпиваме от летни напитки ...

Kale

Свеж, но все пак покорен, Kale е видът зелено, който Ви кани да изследвате великолепното външно разнообразие и да наберете няколко „светложълти“ цветя по пътя.

Lapis Blue

Lapis Blue е вид електрическо синьо, което излъчва чиста енергия. Той е силен и интензивен, но все пак толкова изискан.

„Не мога да повярвам, че не е Pantone!“

Повечето графични дизайнери имат отношение към Pantone, което е или любов или омраза. Всяка цветна палитра е по-красива от последната, но печатането на цветовете по Pantone има определена по-висока цена. Точно тук се намесва PitStop Pro! Печатниците и дизайнерите го използват, за да конвертират цветовете на Pantone в CMYK, когато достигането до точно определено съвпадение на цвета не е необходимо.

Искате ли да сте абсолютно сигурни, че отпечатаният с тези цветове дизайн ще изглежда толкова добре, колкото на екрана Ви?

Използвайте инструменти за предварителна проверка, за да проверите дизайна си за грешки. Pitstop Pro проверява и коригира Вашите PDF файлове, само с натискането на един бутон, за да сте сигурни, че това което виждате е това, което ще получите.

 

Желаете да се убедите в качеството и ползите на този продукт? Свържете се с нас за персонална демонстрация и консултация.

Свържете се с нас

Най-популярни
Последни