Начало | Блог | 5 привлекателни печатни медии за креативна печатна реклама

Блог

5 привлекателни печатни медии за креативна печатна реклама

5 привлекателни печатни медии за креативна печатна реклама

Печатните рекламни кампании са задължителни, ако искате да бъдете забелязани офлайн, но печатните ви материали да се открояват наистина е нещо съвсем различно. Така че е време да задействате креативността си и вместо просто да гледате креативни думи и изображения, да разгледате възможностите за печатни медии. Изборът в наши дни е огромен и тъй като потребителите са “бомбардирани” със стотици реклами всеки ден, защо да не ги впечатлите с привлекателна медиа? За да ви помогнем да започнете, сме съставили списък на медии, които определено си заслужава да изпробвате.

1. Алуминий

Алуминиевият материал е начинът, ако искате да създадете "брилянтни" отпечатъци, които могат да спечелят вашия клиент. Обратно на хартиените отпечатъци, алуминиевите са устойчиви на атмосферни влияния и не избледняват. Жизнените цветове и луминисценция, които получавате с алуминиеви отпечатъци, са много впечатляващи.

2. Огледален картон

Очевидно огледалния картон е по-податлив към повреждане материал, в сравнение с алуминия, но по отношение на външния вид, огледалния картон е перфектната алтернатива на алуминиевата медия. Той има същите отразителни качества, но е по-достъпен и по-лек.

3. Килим

Килимите с печат са изпитан метод за представяне на  фирмени лога, реклами и др. в голям мащаб. Широкоформатният печат върху килими е идеален за магазини, шоуруми, търговски изложения и всякакви големи събития.

4. Балатум/линолеум

Ако сте влюбени в идеята за използване на подове като рекламно пространство, но не ви харесва идеята за следи от стъппки и петна от разливания, които ще нарушат процеса ви на работата, винаги можете да разчитате на балатума. Той може да се счита за по-малко луксозен от килимите, но висококачествените принтери с голям формат могат да дадат невероятни резултати и със сигурност е много по-лесен за почистване!

5. Дърво

Врати, знаци и плотове на масички ... ако са изработени от дърво, могат да бъдат напечатани! Нанесете бял фон, за да постигнете пълноцветни дизайни или отпечатайте директно върху дървото, така че структурата му да се покаже, ако искате да постигнете по-специален ефект.

Перфектна реклама за печат по картина

Отпечатването на реклами върху необичайни печатни медии дава невероятни резултати, но всичко си има съответната цена. Избегнете съсипването на скъпи медии, като проверявате файловете си с PitStop Pro. Той проверява вашите PDF файлове за грешки и ги коригира, ако е необходимо.

 

Най-популярни
Последни

Свързани продукти