Начало | Блог | Enfocus ще представи PitStop 2019 в средата на април

Блог

Enfocus ще представи PitStop 2019 в средата на април

Enfocus ще представи PitStop 2019 в средата на април

Новата версия ще затвърди позицията на PitStop като един от най-добрите софтуери за проверка и корекция на файлове за печат

 

Enfocus разработва няколко водещи решения за проверка и корекция на PDF файлове за печат, които позволяват на специалистите да спестят време и усилия в подготовката на поръчките за печат.

Миналата година Enfocus премина в политика по представяне на една нова версия на софтуера - всяка година, обикновено около месец Април.

Тази година Enfocus ще остане вярна на тази политика и се очаква да представи PitStop Pro 2019, който ще има много нови функции и инструменти, които да направят PDF файловете за печат лесни за манипулация от експертите в предпечата.

Enfocus представя две промоции, които да ни подготвят за новата версия.

 

Гратисен период за Enfocus PitStop 2019

Ако закупите Enfocus PitStop с покритие преди пускането на версия 2019, ще имате възможност да се възползвате от новата версия, когато тя излезе, без допълнително заплащане.

Това означава, че няма нужда да изчаквате да излезе новата версия, за да започнете работа с PitStop Pro. Ако мислите да инвестирате в това страхотно решение, можете да го направите още сега и да получите новата версия, когато тя излезе. Единственото изискване е да имате валиден договор за покритие.

 

Замяна на постоянен лиценз PitStop Pro с абонамент

С тази промоция можете да спестите голяма част от инвестицията. Ще получите голяма отстъпка от цената на годишен абонамент ако ни върнете ключа за съществуващия си постоянен абонамент.

Какво ще получите в рамките на новата промоция преди да излезе версия 2019.

 • 50% отстъпка, ако замените съществуващ лиценз PitStop Pro 2017
 • 40% отстъпка, ако замените съществуващ лиценз PitStop Pro 13
 • 30% отстъпка, ако замените по-стара версия, но по-висока от версия 9

Какво ще получите в рамките на новата промоция след като излезе версия 2019.

 • 50% отстъпка, ако замените съществуващ лиценз PitStop Pro 2018
 • 40% отстъпка, ако замените съществуващ лиценз PitStop Pro 2017
 • 30% отстъпка, ако замените по-стара версия, но по-висока от версия 9

Отстъпките са валидни за годишни абонаменти и са валидни само за първата година.

 

Получавате още 5% отстъпка, ако поръчате PitStop Pro абонамент от Гед

 

Как се предлага PitStop Pro

Можете да закупите лиценз в два формата - постоянен лиценз и абонамент.

Постоянният лиценз на PitStop Pro ви дава достъп до актуалната към момента на закупуване версия.

Ако след това искате да закупите ъпгрейд към по-високи версии, които са излизали след това имате два варианта:

 • Можете да закупите еднократен ъпгрейд, който отново ще ви даде достъп до последната актуална версия
 • Можете да закупите покритие, представляващо годишен абонамент, което ви дава възможност да получавате без допълнителни плащания всички нови версии, които излизат в рамките на валидността на този абонамент

Този модел на работа има предимството, че софтуерът си остава ваша собственост. Негативната страна е тази, която прави другия модел много популярен. В дългосрочен план ъпгрейдите правят този модел по-скъп. Често пропускате възможността да се възползвате от най-новите версии.

 

Абонаментът е годишно плащане, което ви дава възможност винаги да използвате последната актуална версия на продукта, докато този абонамент е валиден.


Какво да очаквате от PitStop Pro 2019

Новата версия се съсредоточава в представянето на нови функции, които са в резултат от обратната връзка дадена от реални потребители.

 • Най-общо новата версия се съсредоточава в представянето на функции, които да позволят по-лесното управление на сложни печатни файлове.
 • Също така ще видите абсолютно нов начин за селектиране на отделни обекти, за да можете да ги управлявате и коригирате.
 • Включен е нов профил за дигитален печат, който оптимизира файловете и дава отчет за броя кликове, които ще генерира всеки файл. Този профил, който беше в период на тестване повече от шест месеца и може да намери обекти, които изглеждат черни и да направи така, че те да бъдат отпечатани само с един клик.

Освен тези точки в PitStop Pro 2019 ще можете да намерите още няколко интересни решения.

 • Ще можете да избирате отделни елементи от файла, например векторни елементи или сложни елементи и да ги разстеризирате отделно. Преди трябваше да конвертирате цялата страница в изображение в програма като Photoshop, но това създаваше проблеми при работа с малки елементи и деликатни изображения. Новият подход ви дава възможност да растеризирате само проблемните елементи, като оставите останалата част от файла недокосната.
 • Едно подобрение, което винаги е било в списъка на желания на потребителите е работа с обектите в PDF. Принципно PDF файлът е създаден от множество групирани обекти, които се свързват помежду си с методи като овърпринт, маски, прозрачности и други. Този списък с обекти се казва Object Stack. Когато се работи с PitStop Pro искаме да коригираме даден обект, но за да го направим трябва преди това да успеем да го селектираме. Това може да е сложно, заради всички други обекти, които се намират в други слоеве. Новият навигатор за обектите решава този проблем, като представя всички обекти в PDF файла, подредени в йерархия, така че да могат да бъдат селектирани лесно.

 

Няколко уебинара организирани от Enfocus преди излизането на новата версия.

Enfocus представя няколко уебинара, с които можете да разберете малко повече за новата версия преди тя да излезе


Ако се интересувате от PitStop 2019, можете да поискате оферта на
страницата на промоцията

Виж промоцията

Най-популярни
Последни