Начало | Блог | Софтуерът за автоматизация на печатa и предпечата покрива ли всичките ви процеси?

Блог

Софтуерът за автоматизация на печатa и предпечата покрива ли всичките ви процеси?

Софтуерът за автоматизация на печатa и предпечата покрива ли всичките ви процеси?

Автоматизирането на печатни работни потоци намалява грешките, увеличава производителността и позволява по-късите тиражи да бъдат печеливши.

С намерението за въвеждане на автоматизации естествено възникват някои въпроси. Един от тях е и кои процеси може и е добре да покрие крайният софтуер за автоматизация на печата. Ето и някои от тях, които можете да постигнете със софтуера за автоматизиране на повторяеми действия Enfocus Switch:

 

Гладка комуникация между CRM, Print MIS и автоматизирания работен поток за предпечат

В идеалния случай софтуерът за автоматизация на предпечатния процес трябва да може да създава входни поръчки, като в тях внедрява (нова) информация за клиентите от CRM и/или MIS. Enfocus Switch може да се справи с това чрез модула “База данни”, осигурявайки директна връзка към двете. Това води до перфектно синхронизиране на данните във всички системи във вашата организация.

 

Лесен достъп „уеб до печат“ (web-to-print) за клиентите

Софтуерът за автоматизация на печата трябва да направи живота и на клиентите по-лесен. Модулът на Switch „Уеб услуги“ (Enfocus Switch Web Services) например ви позволява да създадете решение за уеб печат, удобно за клиентите, така че да могат да поръчват и преподреждат всичко, което искат. 

В комбинация със CRM система, Switch също така дава възможност на клиентите да се консултират за цени и да изпращат своята лична информация.

 

Автоматизиран дизайн на шаблони

Перфектният софтуер за автоматизация на печатния процес трябва да прави проектирането на шаблони за стандартизирани продукти много лесно за осъществяване (канцеларски материали, визитки и др.). Това също е възможно със Switch, при условие, че има интегриран онлайн редактор на документи като CHILI Publisher.

 

Способност да предсказва бъдещето

Комбинирането на Switch с MIS система позволява на печатниците да изпробват сценарий "какво ще стане, ако...", за да могат да проверят как очакваните поръчки биха повлияли на съществуващи такива и как ще се разместят графиците според нуждите.

 

Автоматична проверка на при подготовката на файлове за печат

Все още ли правите ръчна проверка на поръчките? Не е нужно да го правите, когато имате на разположение правилния софтуер за автоматизация на печатния процес. Интегрирането на инструмента за централизирана проверка и корекции на файлове за печат PitStop Server в Switch помага да се автоматизира проверката и корекцията на най-често срещаните грешки.

 

Поддържане на всички страни

Вместо да го правите вие, идеалният софтуер за автоматизация на печатния процес може:

  • да прави проверка на папки за качени нови поръчки и изтеглянето им; 
  • да държи клиентите в течение за състоянието на тяхната вече създадена поръчка;
  • да изпращате персонализирани известия по имейл на всеки етап от процеса на поръчка
  • да изпращате известия по SMS чрез подходящо приложение (Send SMS), налично в Enfocus Appstore.

 

Премахване на повтарящи се задачи за специалистите по предпечат и печат

Софтуерът за автоматизация като Enfocus Switch успява да спести на вашия персонал объркването от повтарящи се задачи в работата по предпечата и да ги премахва от вашия сървър. Също така, Switch може да поеме всяка задача за създаване на PDF файл от различни видове файлове.

Вижте кои са най-важните аспекти на автоматизацията на получаването проверките и корекциите на файлове, интеграцията с трети системи и обединението на процесите в общ работен поток.

 

Софтуерът за автоматизация на работата с файлове за печат Enfocus Switch

Благодарение на Enfocus Switch вие можете да автоматизирате много от повторяемите действия, които извършвате всеки ден, като така спестите време, пари и усилия. Възможността да се интегрират много от известните приложения в предпечата ви дава възможност да създадете обща инфраструктура за вашия предпечат.


Преминете към автоматизация със софтуера за автоматизация на работата с файлове за печат Enfocus Switch.

Най-популярни
Последни