Начало | Блог | Софтуерът за автоматизация на печатa покрива ли всичките ви процеси?

Блог

Софтуерът за автоматизация на печатa покрива ли всичките ви процеси?

Софтуерът за автоматизация на печатa покрива ли всичките ви процеси?

Бъдещето на печата се крие в автоматизацията. Автоматизирането на печатни работни потоци намалява грешките, увеличава производителността и позволява по-късите тиражи да бъдат печеливши. Въвеждането на автоматизирани процеси обаче е по-лесно да се каже, отколкото да се направи - особено ако вашият печатен бизнес не е запознат с тази концепция. Кои процеси трябва да покрива крайния софтуер за автоматизация на печата? Прочетете, за да разберете!

  1. Гладка комуникация между CRM, Print MIS и автоматизирания печатен работен поток

В идеалния случай софтуерът за автоматизация на печатния процес трябва да може да създава входни поръчки чрез внедряване на (нова) информация за клиентите от CRM и/или MIS. Enfocus Switch може да се справи с това чрез модула "База данни", осигурявайки директна връзка към двете. Това води до перфектно синхронизиране на данните във всички системи във вашата организация.

  1. Лесен достъп „уеб до печат“ за клиентите

Софтуерът за автоматизация на печата трябва да направи живота и на клиентите по-лесен. Модулът на Switch „Уеб услуги“ например ви позволява да създадете решение за уеб печат, удобно за клиентите, така че да могат да поръчват и преподреждат всичко, което искат. В комбинация със CRM система, Switch също така дава възможност на клиентите да се консултират за цени и да изпращат своята лична информация.

  1. Автоматизиран дизайн на шаблони

Перфектният софтуер за автоматизация на печатния процес трябва да прави проектирането на шаблони за стандартизирани продукти (канцеларски материали, визитки и др.) много лесно за осъществяване. Това също е възможно със Switch, при условие, че има интегриран онлайн редактор на документи като CHILI Publisher.

  1. Способност да предсказва бъдещето

Комбинирането на Switch с MIS система позволява на печатниците да изпробват сценарий "какво ще стане, ако...", за да могат да проверят как очакваните поръчки биха повлияли на съществуващи такива и как ще се разместят графиците според нуждите.

  1. Автоматична проверка на файлове

Все още ли правите ръчна проверка на поръчките? Не е нужно да го правите, когато имате на разположение правилния софтуер за автоматизация на печатния процес. Интегрирането на PitStop Server в Switch автоматизира проверката и корекцията на най-често срещаните грешки.

  1. Поддържане на всички страни

Проверка на папки за качени нови поръчки и изтеглянето им, поддържка на клиентите в течение за състоянието на тяхната поръчка - идеалният софтуер за автоматизация на печатния процес прави всичко това за вас. Switch ви позволява да изпращате персонализирани известия по имейл на всеки етап от процеса на поръчка. Можете дори да изпращате известия по SMS чрез подходящо приложение (Send SMS), налично в Enfocus Appstore.

  1. Премахване на повтарящи се задачи за предпечат

Софтуерът за автоматизация като Switch спестява на вашия персонал объркването от повтарящи се задачи за предпечат и ги премахва от вашия сървър. Също така, Switch може да поеме всяка задача за създаване на PDF от натурални файлове и предпечат.

 

Прочетете Доказателство: Как Colour Engine подобрява сложния работен поток на DG3 чрез автоматизация със Switch
Най-популярни
Последни