Новини

Първа проверка на клиентския файл с лесния за употреба софтуерен инструмент Enfocus BoardingPass
19 Август / 2021 г.

Първа проверка на клиентския файл с лесния за употреба софтуерен инструмент Enfocus BoardingPass

Получавате ли файлове от клиентите, в които има грешки и липси?

Клиентите, особено новите, невинаги знаят точно какво да изпратят, а това създава нуждата предпечатарите да правят проверка на входящи файлове, още преди да е направена оферта за тях.

Лесният за употреба софтуерен инструмент Enfocus BoardingPass позволява да се направи автоматична проверка още при получаване на файла. Ключовото е, че не е нужно тази проверка да се прави от специалист по предпечат. Дори напротив.

 

Кой в печатницата ще използва BoardingPass?

BoardingPass е предназначен за хора, които не се занимават професионално с предпечат. Това е добра новина за тези членове на екипа, които са в първите редици на комуникацията с клиентите, още преди реалното осъществяване на поръчката. 

За тях вече не е нужно да прехвърлят файловете до предпечата, за да се установят дори малки липси и грешки във файла. Намалява и нуждата за дълга размяна на имейли със самия клиент, за да се набавят нужните за файла реквизити.

 

Функционалностите на софтуера за проверка на входящи файлове BoardingPass      

Enfocus BoardingPass е софтуер за проверка на входящи файлове, който позволява да проверявате печатните файлове за проблеми, които биха спрели поръчката, и без да е нужно да се прави подробен преглед от предпечатния отдел.

Той дава на печатниците и студиата за предпечат някои качествено нови умения:

  • Хората, които получават клиентските файлове, могат веднага да разпознаят дали има проблем, който да изисква още действия от клиента преди потвърждение за предпечатна подготовка; 
  • Проверка на файлове за наличие на грешки като ниска резолюция, липсващи шрифтове, недостатъчно наддаване, неправилни цветови пространства и други;
  • Много лесна употреба на инструмента, която не изисква предпечатна подготовка или познания на дълбока терминология;  
  • Възможност за работа с шаблони и автоматизации на имейли, които допълнително улесняват комуникацията с клиента;
  • Функционалности за бърза обработка, например провлачване на файлове (Drag-and-Drop) и сигнализация при проблеми във файла;
  • Интеграция с Wetransfer и с вашия Email клиент.

Вижте повече за софтуера Enfocus BoardingPass за проверка на входящи файлове, създаден за хората, които общуват директно с клиентите, и разгледайте трите варианта за цена на лицензите.

 

Какво получават клиентите на печатниците, които използват софтуера за редакция на входящи файлове BoardingPass?

Когато търговците боравят с BoardingPass, това е предпоставка те да оставят по-добро впечатление у клиентите на компанията. Причините за това са няколко:

  • Бързата първоначална проверка позволява клиентите да получат навременна и точна обратна връзка за поръчката си.
  • Намалява нуждата от размяна на уточняващи имейли. Нещо повече - софтуерът позволява да получите отчет за проблемите по файла, който е разбираем дори за неспециалисти, и да го изпратите до клиента.
  • Анализират се само проблемите, които наистина са от значение на този етап и които биха наложили клиентът да изпрати нови файлове.

 

Варианти за закупуване на годишни абонаменти

За някои компании между 1 и 4 годишни абонамента са достатъчни, други търсят да покрият по-голям капацитет между 5 и 9 годишни абонамента или дори над 10 такива. 

Вижте варианти за закупуване на различен брой годишни абонаменти за инструмента за проверка на печатни файлове Enfocus BoardingPass, включително цени за някои от тях.

 

За Enfocus

Enfocus предлага достъпни инструменти на модулен принцип, които осигуряват качествено изпълнение на поръчките и дават път за автоматизация през цялата производствена верига. Иновативните решения подобряват комуникацията между заетите в дизайна и в производството, като същевременно подобряват нивата на производителност чрез автоматизиране на рутинни задачи. Постъпковото въвеждане на системите видимо повишава добавената стойност, без да кара потребителите да променят изцяло начина, по който работи бизнесът им. Сред най-добре познатите инструменти на Enfocus са PitStop, Switch и Connect. 

 

За нас

Ние сме ГЕД - водещ дистрибутор на оборудване, софтуер и консумативи за печатната индустрия. Фирмата е надежден и стабилен партньор с богата и внимателно подбрана продуктова гама. Ние доставяме цялостни решения, на които можете да разчитате от първия ден. Нашата цел е те да станат част от вашия процес, като го оптимизират и направят по-ефективен.

 


Вижте повече детайли за възможноститие на софтуера Boarding Pass за проверка на входящи файлове, създаден за търговския отдел на печатниците

Разберете повече за софтуери за автоматична проверка на файлове за печат