Начало | Софтуер | Преглед на печатни файлове | Преглед на PDF файлове за печат | PACKZVIEW - безплатен софтуер за преглед на файлове за печат
PACKZVIEW - безплатен софтуер за преглед на файлове за печат Разгледайте галерия

Hybrid Software PACKZVIEW - безплатен софтуер за преглед на файлове за печат

Напълно безплатен функционален инструмент за отваряне и преглед на PDF файлове, базиран на Hybrid Software PACKZ, с възможност за правилно визуализиране на печатни параметри, слоеве и други специфични за бранша елементи

Свържете се с нас
Описание
Приложения
Новини

Описание

PACKZVIEW e напълно безплатен софтуер за визуализация и инспекция на PDF файлове за печат. Дава възможност за бързо визуализиране на сложни PDF файлове, включително такива с много страници.

PACKZVIEW показва всички прозрачности, обекти с овърпринт и презастъпвания на цветовете така, както ще бъдат отпечатани на печатната машина, което е голямо предимство пред алтернативни решение за визуализация на PDF. Всички атрибути на файла като цветоотделки, слоевете, вградени изображения, използвани шрифтове, цветови профили, разпознати баркодове, геометрията на файла, свиване и параметри на  RIP са достъпни за потребителя. Налични са и инструменти за измерване на цветове, намастиляване и разстояния, както и възможност за рекомбиниране на 1-bit tiff файлове.

Изключително подходящ за дизайнери, предпечатари и клиенти на печатниците, които искат да могат да гледат и одобряват файлове в реалният им вид, така както ще бъдат отпечатани след това.

Свали PACKZVIEW

Вашата регистрация е успешна!
За да достъпите този ресурс моля, попълнете формата за регистрация!

Ако вече имате направена регистрация моля, натиснете тук.

captcha

* Полетата са задължителни!

Регистрация
Вход
Вход
Забравена парола
Вход

Свързани продукти