Новини

С Enfocus Boarding Pass вече на пазара, търговците сами правят първата проверка на файловете
17 Май / 2021 г.

С Enfocus Boarding Pass вече на пазара, търговците сами правят първата проверка на файловете

 

От Enfocus дадоха старт на своя изцяло нов продукт - софтуера Boarding Pass за проверка на входящи файлове, създаден за търговския отдел на печатниците и други хора, които не са специалисти по предпечат.  

Белгийската компания Enfocus, която се фокусира върху разработването на инструменти за качествен контрол на PDF файлове, професионална редакция на PDF и автоматизация на работен поток за графичната индустрия, пусна на пазара най-новия си продукт BoardingPass. Той е напълно нов софтуер, насочен към хората, които общуват директно с клиентите на печатницата. На практика инструментът им позволява да проверяват PDF файлове за проблеми, които биха означавали връщане на файла към клиента за промени, корекции или по-точна информация.  

 

Нови правила в приема на файловете от клиенти

“Boarding Pass променя правилата на процеса по приемане на файлове, като с него отпада загубеното време между конкретни участници в работата. Той е лесен за употреба, интуитивен е и позволява бързо да проверявате файла и да давате обратна връзка на клиента или да препратите по-нататък към предпечата. Задължителен инструмент за всеки, който работи директно с клиентите!” - Джоана Силва, продуктов мениджър, Enfocus.

Изпрати запитване за софтуера за входящи файлове Boarding Pass

Boarding Pass използва лесната функция drag-and-drop от прикачен в имейла файл или от изтеглен и запазен PDF файл. Той бързо проверява файловете за проблеми при печат, които биха направили поръчката трудна за изпълнение. Boarding Pass посочва проблеми, свързани с липсващи шрифтове, резолюция на изображението, и наддаване. Като самостоятелен инструмент за визуализиране на PDF файлове, той показва файловете така, както биха излезли при печат. Когато бъдат намерени проблеми, автоматично се създава чернова за имейл в отговор, така че представителите, които общуват с клиентите, да могат да им отговарят бързо. Интеграцията с WeTransfer позволява на потребителите да преместят с функция drag-and-drop имейли от WeTransfer към BoardingPass, който ще ги изтегли, отвори и провери PDF файловете автоматично.

Гледайте видео демонстрация на работата с Enfocus Boarding Pass  

 

Нова сила за търговския отдел

С BoardingPass представителите от търговския отдел могат да отбелязват проблеми по файла като:

  • Ниска резолюция на изображението
  • Неправилни спецификации на документа
  • Липсващи шрифтове
  • Недостатъчно наддаване
  • Неравномерно подрязване и ориентация на страницата
  • Неправилни цветови пространства

Ако един PDF файл премине проверката на Boarding Pass, той може да бъде изпратен по имейл на предпечата. Хората от търговския отдел нямат нужда да преминават обучение по предпечат, за да могат да дадат бързи и ясни отговори по отношение на готовността за печат на файла. BoardingPass облекчава бизнеса от това, предпечатният отдел да приема поръчките. Това позволява на хората в печатниците да отговарят по-бързо и точно на своите клиенти. 

 

 

Възползвайте се от безплатен пробен период на BoardingPass

От Enfocus дават възможност за 15-дневен пробен период на Enfocus Boarding Pass. С него имате възможност да изпробвате как работи софтуерът и да се убедите в неговата сила. За повече информация за софтуера на Enfocus, с който хората от търговския отдел могат сами да извършват първоначална проверка на входящите файлове за печат, можете да се обърнете към нас.

 

Изпратете ни запитване за Boarding Pass 

 

За Enfocus

Enfocus предлага достъпни инструменти на модулен принцип, които осигуряват качествено изпълнение на поръчките и дават път за автоматизация през цялата производствена верига. Иновативните решения подобряват комуникацията между заетитите в дизайна и в производството, като същевременно подобряват нивата на производителност чрез автоматизиране на рутинни задачи. Постъпковото въвеждане на системите видимо повишава добавената стойност, без да кара потребителите да променят изцяло начина, по който работи бизнесът им. Сред най-добре познатите инструменти на Enfocus са PitStop, Switch и Connect. 

 

За нас

Ние сме ГЕД - водещ дистрибутор на оборудване, софтуер и консумативи за печатната индустрия. Фирмата е надежден и стабилен партньор с богата и внимателно подбрана продуктова гама. Ние доставяме цялостни решения, на които можете да разчитате от първия ден. Нашата цел е те да станат част от вашия процес, като го оптимизират и направят по-ефективен.


Вижте и другия продукт за проверка и корекция на PDF файлове от предпечатния отдел Enfocus PitStop Pro с вграден алгоритъм за автоматична проверка спрямо зададени параметри

Вижте още софтуери за автоматична проверка на файлове за печат  

Прочетете повече за софтуера Boarding Pass за проверка на входящи файлове, създаден за търговския отдел на печатниците