Новини

03 Август / 2017 г.

Представяне на новия изпълнителен директор на Enfocus - Wim Fransen

Enfocus обявява с удоволствие назначаването на Wim Fransen за Изпълнителен директор, в сила от юли 2017 г.

Wim работи с Esko - компанията-майка на Enfocus в продължение на 22 години и има богат опит и знания, които ще помогнат за стимулиране на иновациите и развитието в продуктовото портфолио на Enfocus.

"Много съм впечатлен от енергията и мотивацията на целия екип на Enfocus."

Wim Fransen, изпълнителен директор на Enfocus

"Това е вълнуващо време да се присъединя към компанията. Само от две седмици съм в ролята си и вече съм силно впечатлен от енергията и мотивацията на целия екип на Enfocus", обяснява Wim.

"Моята цел е да развивам бизнеса и да запазя нашата позиция като водещ глобален доставчик на софтуер за автоматизация на работния поток и работата с PDF в индустрията на графичните изкуства".

В предишната си роля, като директор на групата „Интерактивни приложения за софтуерни продукти“ (IASP) в Esko, Wim е ръководил екип от продуктови мениджъри и инженери, работещи с настолни и мобилни приложения за дизайн на опаковки.

За Enfocus:

Enfocus осигурява модулни и достъпни инструменти, които гарантират качество на работата и позволяват автоматизация по цялата производствена верига. Иновативните решения подобряват комуникацията между дизайна и производството, като същевременно повишават производителността и предвидимостта чрез автоматизиране на рутинните задачи. Поетапното внедряване значително увеличава добавената стойност, без да принуждава потребителите да преосмислят изцяло бизнеса си. Известни марки са PitStop, Switch и Connect. Enfocus е бизнес единица на Esko и има седалище в Гент, Белгия.

За Esko:

Esko е глобален доставчик на интегрирани решения за комерсиален печат на опаковки и етикети, табели и екрани и професионални издателски индустрии. Продуктите и услугите на Esko водят до рентабилност в опаковъчната и печатащата верига на доставките, като намаляват времето за пускане на пазара и повишават производителността. Esko наброява около 1500 души по цял свят. Нейните директни продажби и сервизна организация обхващат Европа; Близкия изток и Африка; Северна, Южна Америка и Азиатско-тихоокеанския регион; Япония и Китай и е съставена от мрежа от партньори дистрибутори в над 50 страни. Esko е със седалище в Гент, Белгия и разполага с научноизследователска дейност и производствени мощности в пет европейски държави, в САЩ, в Китай и в Индия.

Свързани продукти