Новини

19 Юли / 2017 г.

Софтуерът ONYX Hub дава възможност за по-добро управление на бизнес процесите в широкоформатните печатници

Onyx Graphics, Inc. обяви незабавното пускане на ONYX Hub, най-новия продукт в семейството на ONYX SiteSolutions. Софтуерът ONYX Hub е създаден, за да предоставя на собствениците на бизнес и мениджърите на производството данни в реално време, исторически данни и тенденции, като им дава възможност да вземат по-добри бизнес решения. Чрез лиценз за всеки софтуерен ключ на работния поток ONYX Thrive, клиентите могат да използват браузър-базирания панел за управление и функциите за отчитане, за да получат видимост на цялата си производствена среда.

За софтуера ONYX Hub

Софтуерът ONYX Hub е инструмент за вземане на бизнес решения с панел за управление, базиран на браузър, който предоставя лесни за разбиране данни за цялото производство на доставчика на печатни услуги, позволявайки по-добри бизнес решения. Той събира данни по поръчка, работна станция и принтер, представени в реално време, за незабавна видимост на производствената среда във фирмата. С моментни и исторически данни за употреба на мастило и отчитане на отпадъчната печатна медия, потребителите могат по-добре да разберат разходите си, да подобрят рентабилността и да диагностицират областите, които имат нужда от повишаване на ефикасността. С помощта на софтуера ONYX Hub потребителите получават вътрешна информация, използвайки отчитане на тенденциите, за да оптимизират работния процес и да управляват по-добре бизнеса си.

ONYX SiteSolutions

Onyx Graphics разбира, че съвременните печатници се нуждаят от решения, които да увеличат производството и приходите, да намалят разходите и да увеличат ефикасността, създавайки конкурентни предимства. ONYX SiteSolutions е портфолио от продукти, които използват уникален подход, като дават на собствениците на бизнеса информация за техните печатни поръчки, разходи и производителност за цялото им производство. ONYX SiteSolutions е фокусиран върху областите на печатната продукция, свързаните работни потоци и използването на данни за вземане на по-добри бизнес решения.

Наличност

Клиентите могат да получат повече информация за това как да започнат да използват софтуера ONYX Hub като се свържат с ГЕД или като посетят страницата на ONYX Hub.

За Onyx Graphics, Inc.

С повече от 25 години иновации, Onyx Graphics са се посветили на това да помагат на клиентите да увеличат продуктивността си, да намалят разходите и да придобият конкурентно предимство  чрез превъзходно качество на печата и цвета. Страстта на компанията за постигане на превъзходно качество на цвета води до разработването на Onyx Color, софтуерното ядро на Onyx Graphics, оптимизирано специално за широкоформатни мастилено-струйни принтери. Иновативни, продуктивни и доволни клиенти по цял свят, мотивират компанията да разработва и усъвършенства водещите си технологии. Глобална мрежа от партньори и дългогодишни връзки с производителите на принтери, позиционират Onyx Graphics като един от пазарените лидери на мощен и надежден софтуер за работен поток на широкоформатни принтери.