Новини

18 Юли / 2017 г.

HYBRID Software празнува продажбата на 100-ния PACKZ в Италия

HYBRID Software обяви 100-ната продажба в Италия на своя професионален софтуер за редактиране – PACKZ. Продуктът бе въведен от Artes, един от водещите производители на самозалепващи етикети в страната. Печатницата, намираща се в Арчизате, Италия, произвежда етикети повече от 40 години и се гордее, че инвестира в най-модерните технологии.

Guido Van der Schueren, председател на HYBRID Software, казва: "Като единствен неутрален стандарт за графични файлове, независим от който и да е доставчик, PDF премахва проблемите, срещани при патентованите формати, които ограничават потребителите и не им позволяват гъвкавост. Чрез събирането на всички елементи на поръчката в един файл, PDF осигурява предвидими резултати на всеки етап, без да е необходимо да се извършват преобразувания на файлове, което често може да забави производството. Предлагайки поддръжка на разширени функции, като прозрачност и персонализация, PDF е все по-често срещан избор за производството на опаковки и пластини."

Италия е изключително важен пазар за PACKZ, защото клиентите там са свързани с някои важни за развитието на HYBRID Software събития, която е най-бързо развиващата се софтуерна компания в сектора на графичните изкуства. През 2016г. 400-ната седалка на PACKZ в световен мащаб е осъществена чрез инсталирането на софтуера на флексографски принтер Z Due, един от водещите играчи на италианския флексографски пазар.