Начало | Блог | Служителят е стресиран? Не позволявайте бърнаута да превземе предпечата!

Блог

Служителят е стресиран? Не позволявайте бърнаута да превземе предпечата!

Служителят е стресиран? Не позволявайте бърнаута да превземе предпечата!

Стресът и прегарянето на работното място се превръщат в много често срещан феномен. Това е особено характерно за работна обстановка, в която всичко трябва да се случва бързо и времето е ценен ресурс, и в която не е добре да се получават грешки, и повтарящите се задачи са приоритет за сметка на креативността и въображението. Звучи ли ви това сякаш се отнася за вашия предпечатен отдел? Може би сте попадали на нещо подобно.

По-трудно, по-добро, по-бързо, по-кратко

Въпреки или може би благодарение на глобалната дигитализация, има бум в развитието на печатната индустрия. Печатът при поискване води до получаване толкова много персонализирани поръчки и къси тиражи, че специалистите по предпечат отделят все повече време за справяне с различни препъни камъни, вместо да се фокусират върху предаване на перфектни като изображение принтове.

Провери. Свали. Отговори. Повтори.

Знаете сценария: Проверка на папките за съвсем скоро качени задания и съответно свалянето, държейки клиентите осведомени за статуса на поръчката им … и  след това добре познатият ни списък от задачи за предварителен преглед , който трябва да извършите. Всички PDF файлове ли са CMYK? Наддаването достатъчно ли е? Вградени ли са всички шрифтове? И така нататък. Това е тази непрекъснато повтаряща се и монотонна част от работата, която прави предпечатарите склонни към прегаряне на работното място. За щастие това е мястото, в което печатната автоматизация идва на помощ.

Софтуер за автоматизация на печата идва на помощ

За създаване на по-бързи и по-ефективни процеси в предпечата - и за да дадат на специалистите по предпечат възможността да бъдат по-креативни в работата си - все повече бизнеси инвестират в софтуер за автоматизация на печатния процес като Switch, който:

  • елиминира пречките, увеличавайки ефективността;
  • прави късите тиражи по-рентабилни;
  • съкращава времето за изпълнение;
  • намалява възможността за допускане на човешка грешка;
  • снема DTP (Desktop publishing) от плещите на графичните дизайнери;
  • ускорява и фокусира комуникацията с клиентите.

Дали вашият софтуер за автоматизация отговаря на всички тези изисквания?

Знаете ли, че?

Използвайки Switch, печатниците дори могат да интегрират PitStop Pro в работния си поток. В този случай PitStop може автоматично да проверява за грешки всички пристигащи PDF файлове. Дори дупки за капси могат да бъдат добавяни автоматично.

 

Още по темата:

Най-популярни
Последни