Начало | Блог | Оптимизирайте, персонализирайте и поемете контрола върху вашите печатни процеси с Enfocus Switch Core Engine!

Блог

Оптимизирайте, персонализирайте и поемете контрола върху вашите печатни процеси с Enfocus Switch Core Engine!

Оптимизирайте, персонализирайте и поемете контрола върху вашите печатни процеси с Enfocus Switch Core Engine!

Switch напълно автоматизира движението на вашите файлове и как точно те се създават, споделят и получават. Switch също се интегрира с приложения от трети страни, свързвайки всичко заедно в персонализиран (създаден от вас) работен процес.

Switch Core Engine е основата на автоматизацията на работния процес на Switch, към която могат да се добавят всички останали модули на Switch. С основния механизъм на Switch можете да създавате произволен брой процеси за приемане, сортиране и пренасочване на документи през целия работен процес. В допълнение, базовият продукт предоставя гъвкави комуникационни инструменти за уведомяване на персонала за документи, които са в движение. В него са включени и и мощни инструменти за обработка на PDF за сортиране и манипулиране на PDF документите. 

Организирайте и управлявайте печатните процеси по по-интелигентен начин

Със Switch можете да получавате, сортирате, пренасочване , създавате нотификации, конвертирате и оптимизирате всички възможни типове файлове, да разделяте и обединявате PDF файлове и лесно да контролирате и управлявате приложения на трети страни, като накрая ги пренасочите към произволен изходен носител. Enfocus Switch е модулно и отворено софтуерно решение, което дава на компании от всички размери и бюджети рационализиран начин за управление на техните файлове и свързаните с тях бизнес процеси. Switch може лесно да се интегрира със съществуващите ви печатни системи и процеси, за да се увеличи максимално производителността на цялата ви организация. 

Какво означава да се увеличи производителността? Веднъж инвестирано време за подготовка и настройка на системата ви спестява време във всяка следваща поръчка за:

 • прехвърлянето на файлове между хората във фимата
 • връщането на файла към клиента
 • обработката на файла
 • насочване на файла към печат.

Всичко това може да става напълно автоматизирано за стандартни поръчки с Enfocus Switch. Той ви помага в ежедневната ви работа и дава възможност да обърнете специално внимание на персонализираните поръчки, без да забавяте нормалната работа или да губите пари.

  Времето е пари: Защо бъдещето на печата се крие в автоматизацията  
 

Безпроблемна интеграция със системи от трети страни

Switch безпроблемно свързва множество приложения във ваш собствен автоматизиран работен процес от край до край. Без значение от каква програма произхожда файлът, в какъв формат е или какъв ще бъде изходът, работният процес, свързан от Switch, гарантира, че файлът се обработва за по-малко време, с по-малко усилия и на по-ниска цена.

 

Switch може да контролира и автоматизира приложения, които изпълняват задачи като:

 • Преобразуване между файлови формати
 • Форматиране и оптимизиране на изображения
 • Предпечат и оптимизиране на PDF файлове
 • Сглобяване на сложни документи и многокомпонентни задачи
 • Монтаж на страници във файловете
 • Корекция на грешки във файловете
 • Табло за управление на всички тези елементи

С какво Switch е полезен за вас и вашата печатница

Поемате контрола върху процесите на вашата организация

При ръчните процеси непрекъснато трябва да проверявате качеството на произвежданите файлове и начина, по който те се споделят и получават. Правят се грешки, бавят се поръчки на клиенти, а понякога се стига и до кавги в офиса поради неразбирателство в поемането на отговорност по конкретни елементи от поръчката.

Switch елиминира това притеснение, като предоставя на потребителите сигурен начин за автоматизиране на целия процес с гаранция за високо качество. Той позволява изпращането на правилната информация на правилното място, а с това се създава постоянен, спокоен и непрекъснат печат.

Създавате последователност във всичко, което правите в печатницата

Всяка компания трябва да е сигурна, че процедурите, които използва за обработка на файлове, са последователни и без грешки. Switch ви дава начин да създадете автоматизирана логика от процеси, които осигуряват това ниво на последователност и точност, като същевременно са достатъчно гъвкави, за да се адаптират към новите бизнес нужди, които развивате във вашата организация.

Всички поръчки, действия, комуникация, обработка на файлове, предпечат, печат както и всички ваши персонални процеси, влизат в една обща последователност, която вие самите можете да построите, но тя ще работи сама за вас много дълго време. Изключенията се намаляват до минимум и вече няма нужда вие и екипът ви да мислите как ще обработите всяка поръчка. Със Switch нивото на решения се качва няколко нива нагоре и вашето време вече се основава върху решения за цялостното и качествено развитие на печатницата.

Използвате само това, от което имате нужда - растете, когато сте готови

Switch се е модулно и отворено софтуерно решение, което може да се разраства последователно. Можете да започнете с автоматизиране на ключови процеси и да добавите модули с допълнителна функционалност, докато бизнесът ви расте или когато трябва да изпълните специфични изисквания. Този модулен подход гарантира, че плащате само за функционалността, от която се нуждаете.

Както всички продукти на Enfocus, Switch е изграден с отворена архитектура, която позволява безпроблемно интегриране и използване на данни и функционалности от други решения. Това ви осигурява най-голяма гъвкавост за най-малко инвестиции. 


 

Разгледайте още от Софтуерите за автоматизация и интеграция на процеси и софтуери

Прочети повече за Софтуера за автоматизация на работата с файлове за печат - Enfocus Switch

Най-популярни
Последни