Начало | Блог | Защо няма софтуер за автоматизация без табла за управление?

Блог

Защо няма софтуер за автоматизация без табла за управление?

Защо няма софтуер за автоматизация без табла за управление?

Бързо откриване на поръчки, ключови показатели за ефективност и подобрение на работните потоци

 

Ако смятате, че таблата за управление са просто още една тенденция, която софтуера за автоматизация налага, помислете отново. Според проучване на Infotrends, тенденцията в таблата за управление е напълно жива и е малко вероятно да се измени в скоро време. Това не е толкова изненадващо, като се има предвид добавената стойност от визуализацията на данни чрез таблата за управление.

 

И така... Какво представляват таблата за управление?

Докато повечето служители в печатната индустрия знаят как да четат и интерпретират традиционните отчети, не всички разполагат с необходимите технически познания или време, за да ги анализират и съответно да вземат добре информирани решения. Точно тук таблата влизат в действие. Действайки като допълнителна функция на традиционните отчети, таблата за управление са много достъпен инструмент за визуализация на данни, който:

  • помага на не-техническия персонал да открива поръчки, да установява пречки и да подобрява работните потоци;
  • следи за ключови показатели за ефективност (KPI), както и за натоварване, брой на проблемни задания, ръчни настройки и корекции, размери и тип на обработваните файлове.

 

Цялата информация може да бъде налична моментално, така че всеки член на екипа винаги може да влезе незабавно и да я използва, ако е необходимо.

 

Софтуерът за автоматизация на печатa покрива ли всичките ви процеси?

 

Ползите от добавянето на табла за управление към традиционните отчети

Още не сте убедени, че таблата за управление могат да усъвършенстват автоматизацията във вашия предпечатен или печатен работнен процес? Ето някои допълнителни характеристики:

Повишена видимост

Таблата за управление осигуряват видимост и изводи по заявка. Това означава, че служителите вече не трябва да чакат ръководителите да анализират месечните отчети. Те могат просто да проверят сами всички данни!

Подобрена гъвкавост

Когато са правилно настроени, таблата за управление позволяват на потребителите да следят ефективността отблизо, за да могат бързо да коригират своите инструменти или стратегия, когато промяна в обстоятелствата налага това.

Непрекъснато усъвършенстване

Няма начин да подобрите правилно нещо, ако нямате средства за измерване на резултатите от промените, които правите. Благодарение на таблото за управление, служителите могат да проверят въздействието на всяка промяна в работния процес почти в реално време - удобно средство за измерване на напредъка и основна предпоставка за непрекъснато подобрение.

 

Switch Module за отчитане: най-новия софтуер за автоматизация

 

Модулът за отчитане на Switch ви позволява да наблюдавате подробно всеки етап от производствения работен поток чрез напълно адаптивно табло за управление. Ако искате да визуализирате исторически данни, можете да изберете данни в реално време или да определите времева рамка.

 

Прочетете как Switch автоматизира нашия работен поток, позволявайки ни да вършим повече работа
Най-популярни
Последни