Новини

Ползи от автоматизация на работния поток: Епизод първи от поредицата X-treme Switchover!
19 Февруари / 2018 г.

Ползи от автоматизация на работния поток: Епизод първи от поредицата X-treme Switchover!

Тези видео материали, създадени в сътрудничество с INKISH.TV, представят екипа на Sign-Age и ви отвеждат към първата част от тяхното пътешевствие на тема автоматизация. Допълнителни епизоди, покриващи ключови теми като имплементиране и възвръщаемост на инвестициите, ще бъдат пуснати тази година.

Управляващият директор на Enfocus, Wim Fransen коментира: “Избираме Sign-Age за това “преобразяване”, защото техните нужди са типични и представителни и за много други доставчици на печатни услуги. Ще разберете от перспективата на клиентите как автоматизацията може да подобри бизнес процесите и ще имате ценна гледната точка от страна на нашия интеграционен партньор. Ще откриете колко е мотивиран екипът, но също ще чуете за проблемите и препятствията, които трябва да се преодолеят. Това е едно истинско образователно пътешествие.”

Какво представлява проектът X-treme Switchover?

Като част от програмата Sign-Age получава лицензи за избрани решения от Enfocus, включително една година поддръжка, а XChange US предоставят своята професионална консултация и интеграционни услуги безвъзмездно. В замяна на софтуера и интеграционните услуги, Sign-Age се съгласява да споделя своя опит с X-treme Switchover, така че другите доставчици на печатни услуги да могат да видят целия процес и научат какви са ползите от автоматизиране на работния поток.

През 2018 г. Enfocus ще предостави пълен календар със статии, уебинари, специализирани технически материали и видео интервюта, за да сподели целия X-treme Switchover проект. Това ще бъде едно образователно пътешествие върху всички теми, свързани с внедряването на автоматизация за даден доставчик на печатни услуги. Кампанията започва през феверуари с уебинар на тема “Анализ на нуждите”, воден от Toon Van Rossum, продуктов мениджър на Switch.

От първоначалния анализ на нуждите до окончателното разгръщане и преглед възвръщаемостта на инвестициите, ще имате възможност да “седите” на първия ред и да наблюдавате как се случва клиентската трансформация.

Независимо дали вече сте автоматизирали част от работния поток или желаете да разберете повече относно как автоматизацията може да подобри вашите  ежедневни бизнес процеси, X-treme Switchover е инициатива, която всеки ангажиран в печатната индустрия трябва да види.

 

УЕБИНАР: Анализ на нуждите

21 февруари 2018 г. 16:00 ч.

Ще бъде разработена темата за “Анализ на нуждите” по проект за автоматизация на работния процес в уеб-семинар, организиран от продуктовия мениджър на Enfocus Switch - Toon Van Rossum

Специален гост ще бъде William Buckingham от XChange САЩ, интегратор на Switch в Sign-Age. Той ще ни преведе през всяка стъпка от тази фаза.

Регистрирайте се за уебинара, като последвате линка РЕГИСТРАЦИЯ >>