Новини

06 Март / 2016 г.

Onyx Graphics и Enfocus обединяват усилия, за да подобрят работния поток в широкоформатния печат

  • Интеграция между Onyx и Enfocus Switch дава подобрена производителност
  • Автоматизация на повторяеми стъпки и процеси в ONYX Thrive
  • По-добър контрол над параметрите на поръчките и избора на метода на производство

Onyx Graphics обяви, че има разработен конфигуратор за интеграция с Enfocus Switch, който поддържа спецификите на широкоформатния печат. Новото решение ще даде възможност на ползвателите на ONYX Connect да получат повече възможности от своя софтуер. 

ONYX Connect е модул към софтуерът ONYX Thrive, който е създаден за управление на работния поток в широкоформатния печат. Това е отворена система, която позволява на потребителите опростен интерфейс, който могат да свържат в своите бизнес системи с техния ONYX софтуер.

Enfocus Switch е  решение за автоматизация на процесите, което позволява на фирмите да свързват софтуерните решения, които използват и да автоматизират повторяемите процеси.  Отвореният стандарт на Enfocus Switch дава възможност на фирми като Onyx Graphics да използват конфигурациите на Switch, за да свържат и да обменят данни с техния софтуер. 

ONYX Switch Configurator подобрява времената за изпълнение на поръчки, като дава възможност на печатниците лесно да променят много настройки по поръчките като избор на медия, брой копия, печатни марки и информация за поръчката. Конфигураторът също така дава възможност на операторите да контролират наддаването, за да могат да печатат различни поръчки, без да трябва да променят печатните файлове.

Благодарение на ONYX Switch Configurator, потребителите могат да създават печатни изделия с марки за дупчене и подложки, за да бъдат сигурни в правилното напасване на подложките и финалното печатно изделие. Това решение дава и по-добра проследимост и комуникация между различните отдели. Нова функция за двупосочен обмен на информация дава възможност да се подобри процеса по избор на принтер, нож и медия. В допълнение данните за клиента и данните за поръчката могат да бъдат свързани с печатната поръчка и така  да се автоматизира проследимостта на производството. 

ONYX Switch Configurator може да бъде поръчан, като опция за ONYX Thrive. Повече информация на сайта на Enfocus Crossroads (линк към http://www.crossroads-world.com/en/Home/Get%20Applications/onyx-thrive)

 

За ГЕД ООД

ГЕД ООД е на полиграфическия пазар от 1992 г. и предоставя на българските печатници решения на водещи световни производители при оптимално съотношение между цена и качество. Фирмата е сред водещите доставчици на софтуерни решения за предпечат, автоматизация на процесите и оптимизация на производствения процес. ГЕД ООД разполага с обучени и сертифицирани при разработчиците специалисти и предоставя първокласна услуга по консултация, продажба, интеграция и настройка на решенията, които предлага.