Новини

06 Март / 2016 г.

Kodak обяви ново подобрено портфолио за автоматизация на CTP

  • Нови модули за подаване и извеждане на пластини за по-голям избор за автоматизация
  • Значително спестяване на разход на енергия за експонация с новото поколение Kodak ACHIEVE
  • Ново CTP Kodak Trendsetter, което ще бъде най-бързото комерсиално CTP в света

Kodak разшири възможностите за опции към CTP устройствата си, предоставяйки на печатниците избор, ефективност и скорост.

Kodak ще представи своето разширяващо се портфолио от възможности за автоматизация, които могат да се избират с подобрените CTP серии TRENDSETTER и ACHIEVE. 

Новите модули: за подаване с няколко касети (Multi Cassette Unit – MCU) и за подаване с една касета (Single Cassette Unit – SCU) и новата пънч система (Punch System) за Kodak TRENDSETTER и Kodak ACHIEVE дават завидни опции на печатниците да произвеждат пластини ефикасно и без излишен разход в случаите на повторно експониране  на пластини.

Всички тези решения дават функционалност и оперативност в компактни размери.

Последните подобрения в CTP портфолиото на Kodak разширяват възможностите за достъпни CTP решения за печатниците. Kodak ACHIEVE се е наложил като високо надеждно решение, с високо качество, на достъпна цена. ACHIEVE има нова охлаждаща система, която подобрява спестяването на енергия с допълнителни 43% спрямо първоначалния дизайн на машината, използвайки само 400 Вата по време на експонация.

Стъпвайки на водещата в индустрията технология SQUARESPOT, Kodak ще обяви нов ултра-бърз TRENDSETTER CTP, който ще бъде най-бързото CTP в света, с възможността да прави 68 безпроцесни пластини на час. Конфигурацията ще даде по-ефикасен, компактен и бърз процес на производство на пластини – всичко без химия и без проявителна машина.

Kodak също ще представи нови опции за отдалечена връзка с CTP, използвайки мобилна апликация от вашия телефон. Това ще даде възможност на операторите да наблюдават процеса, независимо къде са.

Kodak е продал повече от 20,000 CTP устройства по целия свят, което е ясен показател за качествата на оборудването, спестяванията и ползите, които то носи на своите потребители.

 

За ГЕД ООД

ГЕД ООД е на полиграфическия пазар от 1992 и доставя на своите клиенти богато портфолио от решения за всички видове печат. Фирмата е единствен оторизиран дистрибутор на Kodak за всички решения и е един от водещите доставчици на CTP експонатори в България. Фирмата разполага с обучени при производителя специалисти за инсталация и поддръжка във всяка точка на България. ГЕД ООД може да предложи пълен набор от термални (вкл. безпроцесни) и виолетови ( вкл. безпроцесни) пластини за всички полиграфически приложения.