Начало | Блог | Доказателство: Как Colour Engine подобрява сложния работен поток на DG3 чрез автоматизация със Switch

Блог

Доказателство: Как Colour Engine подобрява сложния работен поток на DG3 чрез автоматизация със Switch

Доказателство: Как Colour Engine подобрява сложния работен поток на DG3 чрез автоматизация със Switch

DG3 постига впечатляаащи работни потоци като се доверява на професионализма на дистрибутора на Enfocus за Великобритания и внедрява Switch - софтуерно приложение, с което можете да автоматизирате повтаряеми действия, както и да интегрирате действията на различни апликации.

Като специалист по печата и комуникациите, DG3 използва софтуера Enfocus в продължение на много години. Поради тази причина, когато се изправя пред предизвикателството да внедри специфични клиентски работни потоци, без да увеличава разходите, DG3 с радост се обръща за помощ към Colour Engine - дистрибутор на Enfocus във Великобритания.

Dax Britton, началник предпечат в DG3, споделя своите мисли и опит в интегрирането на Enfocus Switch в бизнеса:

„Бяхме доволни от PitStop Server и PitStop Pro, но имахме работен поток, базиран на гореща папка, и имахме нужда от повече предварителен капацитет, за да поемем нови клиенти. Когато Colour Engine ни предложи 30-дневна пробна версия на Enfocus Switch с пълна поддръжка, ние веднага се възползвахме от възможността!“

Обучение и подкрепа

„Като глобален доставчик на печатни и комуникационни услуги и като специалист по променливи данни, някои от нашите работни процеси в DG3 са много сложни. Colour Engine дойде в нашия клон в Обединеното кралство, за да ни помогне с обучения и поддръжка. Те работиха в партньорство с нас, за да изпробват, да изгладят и да се справят с всякакви въпроси или проблеми, които възникнат. Макар че имахме PitStop умения, имахме нулев опит с потоците на Switch. С малко насоки се заехме със Switch и сега имаме много впечатляващи работни потоци.“

Скорост и ефективност

„Добавянето на Switch към PitStop беше естествена прогресия за нас и вече можем да пускаме поръчки през нашата система много по-бързо от преди.

В началото Switch е празно платно и потоците се изграждат в процеса на работа. Потоците, чието разработване очаквахме да отнеме седмици, бяха готови и работещи в рамките на няколко дни.

Изградихме потоци за клиенти, базирани на поръчки, където събираме клиентски файлове чрез FTP връзка и няма никаква човешка намеса. Това означава, че имаме пълна последователност на управлявлението на файлове и сега Switch преработва хиляди файлове в продукцията всяка седмица.“

Разумна инвестиция

„Enfocus Switch е разумна инвестиция за нас. Това е отворена технология, така че можем безпроблемно да интегрираме Switch с нашия съществуващ софтуер за монтаж на страници.

Не става дума само за софтуер. Както Colour Engine, така и Enfocus ни дадоха добри съвети и получихме всичко, което ни бе обещано. Поддръжката е фантастична и ние препоръчваме Switch като решение.“

За DG3

DG3 е модерен, динамичен и истински глобален бизнес за печат и комуникации с клонове в четири региона.

Компанията има водеща роля в световен мащаб в продължение на повече от 30 години, като предоставя на едни от най-големите и най-изискани организации в света уникални комуникационни решения от край до край - от планиране и дизайн, до съвременен печат и разпространение.

Печелейки доверието на едни от най-големите организации в света, DG3 продължава да поставя нови стандарти в по-екологичен печат.

 

Прочетете как Switch генерира PDF файлове лесно и надеждно

 

Искате да се убедите в качеството и ползите на решението Switch?
Свържете се с нас за демонстрация и консултация.

Свържете се с нас

Най-популярни
Последни