Новини

13 Септември / 2017 г.

Meadows Publishing Solutions си партнира с Enfocus, предоставяйки напълно автоматизиран работен поток за отпечатване на променливи данни (VDP)

Enfocus обявява партньорството си с Meadows Publishing Solutions - разработчици на популярния софтуер за променливи данни - DesignMerge.

Като сертифициран за предоставянето на решения партньор, първото предложение на Meadows е наскоро пуснатият конфигуратор DesignMerge Pro за Enfocus Switch. Конфигураторът позволява на DesignMerge Pro да се интегрира с Enfocus Switch, като предоставя на потребителите възможността да проектират и прилагат напълно автоматизирани работни потоци с променливи данни, способни да обработват хиляди записи на данни по автоматизиран начин.

Switch: перфектният избор за интеграция

"Разработихме конфигуратора DesignMerge Pro, за да отговорим на нуждите на нашите клиенти, работещи с променливи данни, които вече обработват големи количества VDP и търсят по-автоматизирани и адаптивни решения", казва Джон Крихо, президент на Meadows Publishing Solutions.

"След като направихме преглед на редица продукти за работни потоци, решихме, че характеристиките за гъвкавост и персонализиране, предлагани от Enfocus Switch, заедно с възможността с него да се интегрират решения на други доставчици, го правят перфектен за интегриране с пакета от софтуерни продукти DesignMerge.", споделя Джон.

Конфигураторът на DesignMerge Pro

Конфигураторът DesignMerge Pro за Enfocus Switch е елемент на персонализиран поток, който може да се използва за добавяне на услуги за обработка на променливи данни към всеки Switch поток. Съществуват редица услуги с конфигуратора DesignMerge Pro, които могат да бъдат установени и определени от потребителя при проектиране на работен поток:

·         VDP услуга за предварителна проверка на файлове

Проверява за често срещани грешки при печат на променливи данни (VDP), например липсващи фиксирани или променливи графики, липсващи шрифтове и невалидни оформления на данни.

·         Услуга за множествен монтаж на страници

Автоматично създава множествена версия един VDP документ, който се обработва, като се използват набор от дефинирани от потребителя шаблони.

·         Услуга за печат на променливи данни (VDP)

Сливане и отпечатване на документа в PDF, PDF/VT или PPML изходни формати и пренасочване на изходните файлове към гореща папка или директно към дигиталната печатна машина.

·         Услуги за персонализирани скриптове

Позволява да бъде използван персонализиран JavaScript код за целите на предварителната обработка.

Автоматично обработване на поръчките за VDP според желаната спецификация

"Клиентите все повече се стремят да рационализират и автоматизират производствените си работни потоци, като премахнат ненужната намеса на хора", казва Анджело Мано, Account Manager OEM и стратегии за глобалния пазар в Enfocus."Впечатляващо е да видим какво е направил екипът на Meadows, за да помогне на клиентите да постигнат тази цел. Конфигураторът DesignMerge Pro не само установява безпроблемна интеграция, но също така дава възможност на Switch да конфигурира автоматично и динамично DesignMerge за проверка за грешки и обработка на VDP поръчките, според желаната спецификация. Автоматизираното настройване, управление и обработка на поръчките за печат на променливи данни напълно премахва ръчното взаимодействие с потребителя, отстранява грешките и осигурява икономия на време и разходи. ""Впечатляващо е да видим какво е направил екипът на Meadows, за да помогне на клиентите да рационализират и автоматизират производствените си работни потоци", споделя още Анджело Мано.

За Meadows Publishing Solutions

Meadows Publishing Solutions е компания за разработка и интеграция на софтуер, специализирана в интергиране на търговски и потребителски модули за Adobe InDesign и Adobe Acrobat, както и други гъвкави технологии. Meadows е разработила редица популярни софтуерни пакети за пазара за печат с бази данни и променливи данни публикувации на бази данни и за печат на променливи данни, включително техните отличени с награди продукти - AutoPrice™ и DesignMerge®. Основана през 1991 г., Meadows се намира точно до Чикаго в Шаумбърг, щата Илинойс.

За Enfocus

Enfocus предоставя модулни и достъпни инструменти, които гарантират качеството при изработка на поръчки и позволяват автоматизация по цялата производствена верига. Иновативни решения, които подобряват комуникацията между дизайна и производството, като същевременно повишават производителността и предвидимостта чрез автоматизация на рутинните задачи. Поетапното внедряване значително увеличава добавената стойност, без да принуждава потребителите да преосмислят изцяло начина на управление на техния бизнес. Познатите марки включват: PitStop, Switch и Connect. Enfocus е част от Esko със седалище в Гент, Белгия.