Новини

14 Септември / 2017 г.

Hybrid Software определя нови стандарти, които ще покаже на Labelexpo Europe 2017

Щанд 8А10

Нарастващото търсене от печатници за интегриране на предпечатна и бизнес среда е довело до значително увеличение на продажбите за Hybrid Software, според Guido Van der Schueren, председател на Управителния съвет на Hybrid Software. От стартирането им през 2013 г. насам на Labelexpo, повече от 1400 броя от софтуера за редактиране на PDF етикети/опаковки – PACKZ и 300 работни потока - CLOUDFLOW са продадени в цял свят.

"Скоростта на нашите успехи се увеличава от година на година, тъй като печатниците за етикети и търговските печатници гледат към бъдещето по отношение на софтуера, който купуват. Все по-голям брой искат да създадат безпроблемна интеграция между софтуера, използван за ръководене на техния бизнес, и този, използван в отдела за предпечатна подготовка като MIS. Те също много се различават, изисквайки свободата и гъвкавостта да инсталират продукти, които са най-ефективни за тяхния конкретен начин на работа.”, споделя Guido Van der Schueren.

“Склонността на Hybrid Software да изслушва клиентите си е довела до множество продукти, настроени според клиентите и ръководени от тях, а посетителите на нашия щанд на Labelexpo Europe ще могат да чуят за няколко нови разработки", казва той. "Това включва програма за електронно обучение за оператори, както и нови функции, включени в CLOUDFLOW и PACKZ, и в допълнение - разширена функционалност за предварителна проверка в PROOFSCOPE.

"Посетителите ще могат да видят демонстрации на интегрирането на PROOFSCOPE с портала на Cerm - Web4Labels, който създава високоефикасно одобрение от край до край, както и интегрирането на PACKZ със софтуера OpenColor на GMG. Последният дава възможност за производство на печатни материали с много разширена цветова гама."

За Hybrid Software

С офиси в Белгия, Германия, Италия и САЩ и глобална партньорска мрежа, Hybrid Software е компания за разработка на софтуер, фокусирана върху иновативни инструменти за повишаване на продуктивността в областта на графичните изкуства. Продуктите на Hybrid Software за работен поток - CLOUDFLOW и за редакция и интеграция – PACKZ предлагат: уникален набор от предимства, които включват познатите PDF работни потоци; независими от производителя решения, базирани на индустриални стандарти; гъвкави технологии и ниски разходи за притежание. Tези продукти се използват от стотици клиенти по целия свят във всички области на предпечат и печат, включително етикети и опаковки, сгъваеми опаковки, велпапе, широкоформатен и дигитален печат.