Новини

Ново Enfocus Switch приложение за по-добра автоматизация, интегрирано в ERP системата Dataline MultiPress
08 Септември / 2021 г.

Ново Enfocus Switch приложение за по-добра автоматизация, интегрирано в ERP системата Dataline MultiPress

Dataline и Enfocus стартират приложението MultiPress Connect, създавайки по-добра последователност за обработване на печатните поръчки. Модулната платформа Switch от Enfocus предлага гъвкави възможности за автоматизация за предпечатни и печатни процеси. 

Разработването на приложението MultiPress Connect дава възможност данните, които се получават в платформата Switch да се оптимизират максимално от ERP системата MultiPress. С приложението цялата съхранена информация от MultiPress автоматично се свързва с работа в Switch.

 

Логична стъпка в за по-добър печатен производствен процес

Enfocus Switch е софтуерно приложение, с което можете да автоматизирате повтаряеми действия, както и да интегрирате действията на различни апликации.

Платформата:

  • Позволява на потребителите сами или по шаблон да съставят своите работни процеси, като частично или напълно автоматизират производствените си действия.
  • Създава връзки между своите софтуерни приложения, но също така има възможност за връзки и с външни партньори.
  • Има магазин за готови приложения от външни страни. С тези приложения можете бързо и лесно да добавите допълнителна функционалност към печатните процеси в Switch и да направите лесни връзки към решението на външната платформа.

Davy Verstaen, Solution Architect в Dataline коментира: "Не е изненадващо, че Switch бързо набира популярност и се възприема в индустрията на печатно производство. Нашият екип видя това развитие и вярва, че потребителите на MultiPress също трябва да се възползват от това. Затова решихме да свържем двете системи, използвайки новото приложение MultiPress Connect."

Angelo Manno, Global OEM & Strategic Accounts Manager в Enfocus, добавя: "Мисията на Switch е да обедини непрекъснато нарастващата гама от качествен софтуер в индустрията за печатно производство. Затова сме развълнувани, че можем да добавим голям MIS играч като MultiPress към нашия списък с интеграции. Това е важна стъпка към пълна автоматизация на процесите за много клиенти."

 

Приложение MultiPress Connect: набор от опции

Приложението MultiPress Connect ви предоставя най-доброто от двата свята: мощните възможности за автоматизация на Switch, комбинирани с обширната и актуална информация в MultiPress. 

Чрез приложението MultiPress Connect споделяте всички необходими CRM/ERP данни със Switch, като нови или променени данни за контакт, информация за прогнози и оферти или актуализиран статус на поръчката. Получаването на файлове или например одобрението на дигитална проба също се предава незабавно.

На основата на тези известия от MultiPress, Switch обработва текущата информация и впоследствие предприема необходимите действия напълно автоматично. На свой ред, Switch връща данни чрез приложението MultiPress Connect, така че MultiPress автоматично да предприема направените действия. 

Тази обратна връзка с данни от Switch към MultiPress се осъществява автоматично и без грешки, което ви спестява много време и пари.

Това е единственият начин да се изведе автоматизацията на потока от поръчки на следващото ниво: тя създава напълно интегрирано решение, без необходимата намеса на мениджърите на поръчки или операторите за предпечатна подготовка.

 

 

Как приложението MultiPress Connect подобрява работния процес?

Един прост пример показва как на практика работи такъв свързан работен процес за предпечатна подготовка. 

  1. Веднага след като клиентът одобри оферта и изпрати файловете си онлайн, се избира прифлайт профил на основа на информацията за поръчката. 
  2. След автоматична предварителна проверка състоянието на поръчката се актуализира и клиентът получава потвърждение, че дигиталната му проба е налична. 
  3. След одобрение от клиента, MultiPress информира платформата Switch, след което файловете незабавно се обработват по-нататък към производството.

Можете също да автоматизирате всички видове незадължителни стъпки в работния процес. 

Например поръчка, за която са получени файловете, може да бъде директно включена в планирането, за да се гарантира своевременното производство. Необходимите материали и хартия се запазват незабавно и на база на JDF файловете могат да бъдат изпратени директно за монтаж. Голямото предимство: никъде в този процес не е необходимо ръчно да въвеждате или актуализирате информация.

 

Опитайте сами: MultiPress Connect Lite

Приложението MultiPress Connect ви предоставя уникален, готов за употреба инструмент, с който можете да автоматизирате всякакви задачи от MultiPress чрез Switch. 

Искате ли да изпробвате приложението? 

Можете да тествате Multipress Connect Lite!

Тази версия предлага ограничена функционалност и ви позволява да изпитате безплатно предимствата на безпроблемната връзка между MultiPress и Switch: спестявате време, избягвате грешки и работите изключително ефективно.

 

Изпрати запитване

 

Искате ли повече информация за възможностите за автоматизация на работния процес с MultiPress? Нашите експерти с удоволствие ще ви помогнат! 

Свържи се с нас

 

Уебинар за MultiPress Connect: 29 септември

По време на уебинар на 29 септември от 17:00 часа експертите по приложенията на Dataline и Enfocus ще обяснят широката гама от възможности за автоматизация, които могат да бъдат настроени в работните потоци на Switch с новия MultiPress Connect

Участвай на уебинара

 


Прочетете Времето е пари: защо бъдещето на печата се крие в автоматизацията

Научете повече за ERP/MIS системата за печатници Dataline Multipress

Научете повече за платформата за автоматизация на печатни процеси Enfocus Switch