Начало | Блог | Едно решение за оптимизиране на производството

Блог

Едно решение за оптимизиране на производството

Едно решение за оптимизиране на производството

Кой: 

Уилям Артър – сватбени покани и офис консумативи

Проблем: 

Ръчната обработка на PDF файлове забавя производствения процес

Решение: 

Switch

Резултат: 

80%  от ръчната обработка на файлове е елиминирана от работния поток

„Започнахме да разучаваме, изпробваме и изготвяме проби и бързо разбрахме, че Switch е правилното решение за нашите нужди. И ни върши страхотна работа. Надмина целта, която си  бяхме поставили, а именно 80% от  стъпките, които се извършват на ръка да бъдат елиминирани от работния поток. Постигнахме 100% за една година, без това да е обвързано с допълнителна финансова инвестиция. И с него продължаваме да вървим напред."

Дж. Сандърс, Мениджър „Корекции и опаковки“ в Уилям Артър

Едно решение за доставчиците на печатни услуги

William Arthur, дъщерна фирма на Hallmark, има репутация да защитава, стане ли въпрос за сватбени покани и офис консумативи. За да запази позицията си на лидер, се нуждае от решение, което да приема и обработва PDF файлове максимално бързо и с минимален брой хора, които да работят по поръчката. С други думи, автоматизиран процес, който да подобри и оптимизира производството, без  да захвърлят всичко постигнато през годините. И Switch се справи с предизвикателството блестящо. Само след 6 месеца Уилям Артър си възвръщат направената инвестиция.

Какво направи Switch за Уилям Артър:

  • Автоматизира работния поток и оптимизира производството.
  • Спести време, пари и намали броя на допусканите грешки.
  • Освободи повече време за дейности, които добавят стойност като: клиентско обслужване, креативни задачи, нови маркетингови и търговски възможности.
Най-популярни
Последни