Новини

17 Февруари / 2017 г.

Enfocus представиха новата версия на Switch - 2017

Хайлайт на новите функционалности

На 14.02.2017 година Enfocus представиха новата версия на Switch – 2017. В Switch 2017 ключовите за производството процеси са 64-битови, което позволява на приложението да се възползва оптимално от наличната в системата RAM. Подобрена е производителността при обработка на големи файлове и при работа с множество потоци.

Разработен е и нов уеб портал, който може да се използва алтернативно със SwitchClient. Той позволява не само достъп до Switch съобщенията (както в предходната версия), но така също и изпращане, преглед и насочване на поръчки. Всичко това става в единен интерфейс само през браузър, без необходимост от локална инсталация на Switch Client.

Switch съобщенията разполагат с всички вече познати функции, като:

- Смяна на езика на съобщенията;

- Wrap текст за по-дълги съобщения;

- Експорт на съобщения в CSV файлове;

- Възможност за активиране на различни типове съобщения;

- Скриване и пренареждате заглавията на колоните.

Ексклузивно от Switch 2017, потребителите на системата вече могат да изпращат поръчки чрез Switch уеб портала. Просто намерете желания поток и съответната точка за предаване на информация и изберете да предадете един файл или папка с файлове по поръчката.

    Switch web portal 

При качване на повече от един файл, потребителите могат да избират да качат всички файлове като една поръчка, или като отделни поръчки. Също така е възможно да провлачите (drag and drop) съдържанието, за да предадете поръчката в интерфейса на уеб портала. В долния ляв ъгъл на интерфейса се намира и индикатор за напредъка на процеса.

Потоци, които изискват или се нуждаят от различни форми на мета данни ще накарат потребителя да ги въведете или изберете стойностите им, включително в много стандартни формати за данни, като например текстови низове, дати, падащи списъци и други. Валидиране на данните срещу стандартни изрази също е възможно.

Можете да персонализирате точката на подаване на информация в уеб портала чрез добавяне на уникален графичен файл в настройките на потока в Switch Designer.

Когато поръчките достигат до точка на проверка и се нуждаят от ръчна намеса, можете да видите техният брой в навигацията.

Поръчките могат да бъдат подредени в решетка или таблица, а навигационният панел поддържа стандартни и създадени от потребителя филтри.

При определяне пътя на поръчката, ако е необходимо, могат да бъдат въведени допълнителни мета данни.

За по-технически настроените потребители, всички функции са достъпни и документирани в REST API.

Switch Checkpoints - Get checkpoints

Какво е Enfocus Switch

Enfocus Switch е софтуерно приложение за автоматизация на широк спектър от повторяеми действия, както и за интегриране действията на различни апликации. Благодарение на Enfocus Switch вие можете да сложите на автопилот много от  операциите, които извършвате всеки ден, като така спестите време, пари и усилия. Възможността да се интегрират и много от известните приложения в предпечата като производствени потоци ви дава възможност да създадете обща инфраструктура за вашия предпечат.

Хайлайт на основните функционалности

Enfocus Switch може да се интегрира на всеки етап от Вашия процес, като ви предостави инструменти, с които лесно и бързо да автоматизирате голям набор от действия. Само няколко от възможните примери са:

 Получаване, сортиране и пренасочване на входящи поръчки

  • Switch може да взима Вашите файлове, независимо къде ги съхранявате: на файлов сървър, e-mail сървър, FTP сървър или в облачното пространство.
  • Входните файлове могат да бъдат разархивирани, разгрупирани, сортирани, групирани и преименувани по произволен начин
  • Обработените файлове се запазват в желаните от Вас коректни локации – локално или отдалечено.

Превърщане на работни файлове в PDF за печат

  • Switch може да конвертира повечето графични и офисни файлови формати в годни за печат PDF файлове
  • Проверя PDF файлове за пригодността им за печат по зададени параметри и коригира според изискванията на Вашето производство.
  • Задачите се изпълняват автоматично от софтуера без необходимост от човешка намеса

Автоматизиране на web-to-print поръчки

  • Switch може да получава допълнителна информация от Вашия онлайн портал в XML формат или да я извлича от наличната Ви база данни.
  • Извършва проверки дали данните по поръчката съответстват на съдържанието на PDF файла, който е прикачен към нея.
  • Връща обратна информация от проверката на файловете или статуса на поръчката в етапите на нейното производство.

Можете да гледате пълните видео материали относно новостите в Enfocus Switch 2017 на нашия YouTube канал ТУК.