Новини

ONYX сертифициран за всички HP Latex принтери
21 Февруари / 2017 г.

ONYX сертифициран за всички HP Latex принтери

ONYX един от пазарните лидери в доставката на RIP софтуер е горд да обяви ,че продължава ползотворното си партньорство с HP®, като добавя пълна поддръжка и обявява, че са напълно сертифицирани за сериите принтери HP® Latex 300, 500 и 1500.

Софтуерът ONYX 12 е сертифициран да работи с обновената серия принтери HP® Latex 300. Надграждайки върху дългогодишни HP Latex иновации от трето поколение, новите принтери HP Latex 315, 335 и 365, предоставят високо качество на изображението, висока продуктивност и издръжливост. Съобразявайки се с околната среда и  стандартите в индустрията, които сега са синоними с HP Latex Ink технологията на водна основа.

ONYX 12 е съвместим и може да управлява серията HP® Latex 500, позволявайки пълното използване на иновативните принтери. Серията HP® Latex 500   подържа висока производителност и лесно опериране, ярки цветове, постоянно качество с течение на времето, позволявайки на потребителите да управляват своите машини по-лесно, оптимизирайки разходите си. HP® Latex 1500 принтерите позволяват бърз печат на супер широки приложения, предоставяйки качествен резултат при всяко принтиране и  дават възможност на потребителя да намали разходите си. Софтуерът ONYX 12  позволява на операторите на HP Latex принтери да се възползват изцяло от бързината им чрез опростеният интерфейс и подобрени довършителни инструменти,  позволява по-бързото изпълнение на повече задачи за по-кратко време.

Свързани продукти