Новини

23 Февруари / 2017 г.

KODAK PRINERGY Cloud е вече тук

KODAK PRINERGY Cloud е иновативна облачна услуга, която предлага нови възможности за контрол на разходите, минимизиране на риска и подпомагане на растежа.

На 16.02.2017г. Kodak представи KODAK PRINERGY Cloud: базирана на анализи облачна платформа, която предлага на доставчиците на печатни услуги първите в индустрията решения за минимизиране на разходите и риска, както и за подпомагане на растежа. PRINERGY Cloud се възползва от данните за производството като ги превръща в лесни за интерпретация визуални отчети, съдържащи ценна информация, на базата на която могат да се вземат информирани решения в реално време. Клиентите могат безпроблемно да интегрират всички PRINERGY Cloud услуги със съществуващия на място софтуер на Kodak за управление на работен поток и да снижат оперативните си разходи като намалят административните разходи и разходите за хардуер.

PRINERGY Cloud се хоства в платформата Microsoft Azure, което осигурява бърза, надеждна и сигурна доставка на облачна услуга. Клиентите на Kodak ще се възползват от наблюдение и сигурност на облачната услуга 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

Разработена съвместно с Yellowfin,  функционалността на PRINERGY Cloud за подпомагане на решенията предлага на доставчиците на печатни услуги първия в индустрията работен поток, базиран на анализ. Тази важна нова функционалност предлага интуитивни визуални отчети, които осигуряват прозрачност на производствените разходи и на производителността на системата чрез непрекъснато събиране на информация за оперативната дейност.

Всички нови PRINERGY Cloud услуги са базирани на анализ. Това включва System Performance Service за отчитане на производството на печатни материали, и File Archive (Архивиране) и Backup - за защита срещу загуба на данни и автоматично архивиране за по-висока ефикасност и сигурност.

Предимства на KODAK PRINERGY Cloud услугите:

  • Постигнете едно по-високо ниво на контрол на риска и разходите
  • Превърнете данните за производството в информация, която може да Ви помогне при вземането на решения
  • Възползвайте се от бърза, надеждна и сигурна облачна услуга, хоствана от един от лидерите на пазара - Microsoft Azure
  • Разраствайте се постепенно, заедно с промяната на Вашите нужди
  • Контролирайте капиталовите разходи, възползвайки се от SaaS ценообразуването (софтуер като услуга) и получавайте най-новия софтуер

Какво казват разработчиците на софтуера:

„Ние се ангажираме да помагаме на нашите клиенти да запазят конкурентното си предимство  в днешните бързо променящи се пазарни условия,“ казва Алън Браун, вицепрезидент и генерален мениджър на Unified Workflow Solutions на Kodak. „Ползите от облачните услуги за доставчиците на печатни услуги са ясни. Ние правим една стъпка напред, като предоставяме за първи път в индустрията нови решения за автоматизация, които помагат на доставчиците на печатни услуги да вземат информирани решения за по-добро обслужване на бизнеса, и на свой ред, за увеличаване рентабилността."

“За нас, в Yellowfin, е удоволствие да работим съвместно с Kodak, за да интегрираме аналитични възможности от световна класа в новите им PRINERGY Cloud услуги, предоставяйки първото подобно решение в печатната индустрия", казва SVP Глобални продажби в Yellowfin, Питър Бакстър. "Създадена с вградена платформата за анализ на Yellowfin, аналитичната част на PRINERGY Cloud дава възможност на доставчиците на печатни услуги за ефективно и ефикасно наблюдение на техните производствени разходи в реално време, подобряване на оперативната дейност и повишаване на печалбата."

 За Kodak

Kodak е технологична компания, фокусирана върху работата с и печата на изображения. Kodak предлагат, пряко и чрез партньорство с други иновативни компании, хардуер, софтуер, консумативи и услуги за клиентите от графичните изкуства, комерсиалния печат, издателска дейност, производството на опаковки, електронни дисплеи, развлекателни и търговски филми и пазарите потребителски стоки. Kodak притежават R&D способности от световна класа, портфолио от новаторски решения и марка, която се радва на широко признание. Kodak помага на клиентите си по цял свят устойчиво да разрастват своя бизнес и да се наслаждават живота си. За допълнителна информация за Kodak, посетете kodak.com, следвайте Kodak в Twitter на @Kodak, или харесайте Facebook страницата Kodak.

 За Yellowfin

Yellowfin е глобален доставчик на софтуер за Business Intelligence (BI; Бизнес интелиджънс) и анализи, чиято цел е да направи BI лесно. Основана през 2003 г., в отговор на сложността и разходите, свързани с прилагането и използването на традиционни BI инструменти, Yellowfin е силно интуитивно 100% уеб-базирано решение за отчетност и анализи. Yellowfin е сред лидерите в Mobile BI, Collaborative BI и Embedded BI, както и Location Intelligence и визуализация на данни. Над 10,000 организации, както и повече от 2 милиона крайни потребители в 70 различни страни, използват Yellowfin всеки ден. За повече информация, посетете www.yellowfinbi.com. За редовни новини и актуализации, следвайте Yellowfin в Twitter (@YellowfinBI), LinkedIn (Yellowfin Business Intelligence), YouTube (Yellowfin Team) или изпратете имейл на pr@yellowfin.bi, за да се абонирате за безплатния електронен бюлетин на Yellowfin.

Научете как работи работния поток на Kodak в продуктовото представяне на Prinergy

 

Желаете да се убедите в качеството и ползите на този продукт? Свържете се с нас за персонална демонстрация и консултация.

Свържете се с нас