Начало | Оборудване | Термални CTP експонатори за офсетови пластини | Achieve T800 - термален CTP експонатор за офсетови пластини с пълен размер
Achieve T800 - термален CTP експонатор за офсетови пластини с пълен размер Разгледайте галерия

Kodak Achieve T800 - термален CTP експонатор за офсетови пластини с пълен размер

CTP термален експонатор за пластини с размер до 838 х 1143 мм, предназначен за малки и средни печатници и студия, които се нуждаят от стабилност и повтаряемост на качеството

Свържете се с нас
Описание
Технически спецификации
Приложения
Компоненти
Ресурси
Блог
Новини

Описание

Kodak Achieve T800 е надежден CTP термален експонатор за печатници с малко и средно натоварване, които имат нужда от високо качество на експонация с отлична повторяемост. Осемстраничното CTP ви позволява да експонирате термални пластини с постоянно качество.

Базиран на успешния Kodak Trendsetter и използвайки новата лазерна глава Kodak TH5, Achieve T800 дава възможност на печатниците да стартират собствен отдел за експонация на пластини с оптимални средства.

 

Изпрати запитване

 

Термално CTP за средни обеми пластини

Kodak Achieve T800 е идеалното решение за всяка печатница, която има осемстранични печатни машини и иска да може да експонира своите пластини в рамките на своето производство без това да налага ангажирането на допълнителни ресурси.

Машината е изключително лесна за използване, интегрира се много бързо в съществуващото ви производство и не се нуждае от специални настройки или поддръжка.

Kodak Achieve T800 може да се интергрира с работния поток на Kodak, както и с работни потоци на трети страни.

Оборудването се предлага както самостоятелно, така и в пълен комплект с специално конфигуриран компютър и управляващ софтуер, за да можете да започенете да експонирате пластини за своето производство бързо и без допълнителна инвестиция.

 

Доказана термална технология за стабилна експонация

Термалната технология на експонация дава на печатниците и студията всичко необходимо за да започнат своят отдел по експоция на термални офсетови пластини за печат.

Термалната експонация на всички CTP с марката Kodak се е доказала във времето като стабилно решение, което експонира с голяма точност и повторяемост правилно оформени печатни точки върху пластините.

 • по-лесна експонация в сравнение с виолетовата технология
 • без нужда от контрол на осветлението на помещението
 • няма възможност за не-доекспониране или пре-експониране на пластините
 • много по-голяма стабилност по време на печат
 • възможност за постигане на по-високи линеатури, както и работа със стохастичен растер

Качествената експонация от своя страна дава на печатниците спокойствието, че поръчките им ще бъдат отпечатани, както е предвидено във файла и пластините ще бъдат експонирани бързо, точно и без брак.

 

Изберете различни опции за продуктивност на вашето CTP

CTP експонаторът Kodak Achieve T800 има четири възможни опции за автоматизация, които могат изцяло да отговорят на вашите нужди и бюджет:

Стандартно CTP-то се предлага с полу-автоматично подаване и извеждане на офсетовите пластини. В този вариант пластината се подава от оператор от предната страна на машината и след екпоснация, тя се изкарва на същото мяст

Автоматично подаване на пластини. В този вариант към машината се добавя място за зареждане на пластини за автоматично подаване към машината, което може да работи с до 40 пластини (0.3 мм.) без разделителна харти

Автоматично извеждане на пластините. В този вариант се прваи автоматично извеждане на експонираните пластини към стакер или проявителна машина, с опция за добавяне на ротация на пластините след експонация

Единична касета, с която могат да се заредят и подават автоматично до 120 пластини (0.3 мм.) с автоматично премахване на разделителна хартия и опция за автоматично завъртане на пластините след експонация

Няколко касети, с които могат да се заредят и подават автоматично до 480 пластини (0.3 мм.), разпределени в 4 касети. Всяка касета може да съдържа до 120 пластини от един и същи размер, като в различните касети може да има различни размери пластини. Имате възможност за инсталация на две касети или четири касети за подаване с опция за завъртане на пластините след експонация.

Вграден пънч за продупчване на пластините с който могат да се добавят до 10 глави, които могат да се избират като форма и размер. Пънчът се управлява в заивисмот от избрания профил на печатната машина от софтуера за управление на машината. Вграденият пънч може да се прилага само на предния ръб на пластината и предлага автоматично центриране спрямо пластината.

Имате възможност да изберете между две скорости на ескпонация на Kodak Achiveve T800

 • S Speed - 16 пластини на час
 • F Speed - 22 пластини на час

В случай, че изберете по-ниската скорост, имате възможност да направите ъпгрейд на място към по-високата скорост в последствие.

Изключителната надеждност и повторяемост на лазерната експонация ви спестява пари, намалява пластините, които трябва да се експонират повторно и ограничава разходите за поддръжка.

 

Термално CTP, което е лесно за използване и поддръжка

Експонаторите на Kodak са едни от най-функционалните и същевременно най-лесните за използване CTP устройства на пазара. Машината може да се съчетава гъвкаво с голям набор от съществуващи конфигурации.

 • Перфектна свързаност с работния поток Kodak Prinergy
 • Възможност за работа със съществуващи работни потоци на трети производители, чрез включения пакет за обмяна на 1-bit TIFF файлове
 • Вградена система за автоматична диагностика, която отстранява множество грешки без намеса от оператор
 • Оптимизиран за термални офсетови пластини на Kodak и отворен за работа с квалифицирани пластини на трети производители
 

Отлично качество на термална експонация

 • Kodak Achieve T800 дава възможност за експонация с 200 lpi и опция за използване на 36 микронов стохастичен растер Kodak Staccato
 • Резолюция на печатните точки от 2400 dpi или 1200 dpi
 • Оптична резолюция на лазера приблизително 3600 dpi

 

Съвместим с всички водещи термални офсетови пластини

CTP термалният експонатор Kodak Achieve T800 е съвместим с всички водещи термални офсетови пластини и може да ги експонира без забавяне на скоростта или качеството на експонация.

Achieve експонира пластини предназначени за комерсиален печат, печат на книги и упътвания, както и офсетови пластини за печат на опаковки, където се използват предимно UV мастила.

CTP-то може да работи изцяло без специални условия с пластините:

 • Kodak Electra XD - висококачествена термална пластина за офсетов печат с много висока резолюция и стабилност по време на печат
 • Kodak Capricorn VT - термална офсетова пластина с широко приложение и добро качество на печат
 • Kodak Sonora XP - термална безпроцесна пластина за експонация без проявяване
 • Kodak Trillian SP - термална пластина за печат на изделия, които се печатат с агресивни мастила и химикали
 • Kodak Electra MAX - термална пластина за офсетов печат с UV мастила

 

Създаден за истинска безпроцесна експонация и грижа за природата

Безпроцесните пластини ви позволяват качването им на печатната машина веднага след тяхната експонация, като се изегне изцяло етапът на проявяване и всички свързани с него разходи. С Kodak Trendsetter вие можете да стартирате едно наистина безпроцесно производство на термални офсетови пластини.

CTP-то е изцяло съвместимо с безпроцесните офсетови пластини Kodak Sonora XP, които можете да качите на печатната машина директно след експонация, без да минават етап на проявяване или измиване и без това да замърсява печатната машина. Безпроцесната технология на експонация ви дава възможност да:

 • спестите всички разходи свързани с етапа на проявяване, като ток, вода, поддръжка на проявителна машина, ремонти и други
 • избегнете вариациите в качеството на експонраните пластини, заради премахването на влиянието на проявителя
 • подобрите своите зелени иниацитиви и да таргетирате клиенти, които изискват такива от своите доставчици

Achieve е създаден за да бъде енергийно ефективен и има до 40% по-нисък разход на енергия в сравнение с други CTP системи.

 

Тестови пластини експонирани на Kodak Achieve

Най-добрият начин да се уверите в качествата на CTP за термална експонация Kodak Achieve е да видите реални отпечатъци, които са направени с пластини експонирани на Kodak Achieve.

Пишете ни sales@gedbg.com с вашето име, фирма, адрес и телефон и ние ще се свържем с вас за да уточним детайлите и да ви изпратим вашите безплатни тестови пластини.

 

Демонстрация и тестове

Имате възможност да видите и тествате голяма част от нашите продукти, за да се уверите в тяхната функционалност и да видите как те биха оптимизирали вашата дейност. Правилната оценка на продуктите, техните опции и обхвата на дейностите по тяхното внедряване ви гарантира бърза възвращаемост на инвестицията и гладко преминаване към новите, оптимизирани методи на работа.

 • демонстрация на продукта и представяне на различни сценарии на работа;
 • тестове с реални поръчки и демонстрация на възможностите за решаване на реални казуси;
 • провеждане на тестове в реална производствена среда.

В случай че имате интерес към демонстрация на този продукт, можете да се свържете с нас през бутона "Свържете се с нас" по-горе, през формата за контакт на сайта или като ни пишете на sales@gedbg.com
 

Инсталация и обучение

Ние предлагаме цялостно обслужване на нашите клиенти и сме на ваше разположение по всяко време. Нашият опитен екип може да осигури:

 • инсталация на продукта след закупуването му;
 • интеграцията му с други продукти и системи;
 • обучение за използване на продукта, както и добри практики за работа;
 • цялостна поддръжка по време на експлоатацията му.

Нашият опит и инструменти за водене и реализация на проекти помагат за бързата и лесна интеграция на продукта и бързата възвращаемост на инвестицията.
 

Поддръжка

Нашите специалисти са обучени и сертифицирани от производителя и могат да осигурят поддръжка на вашите системи, така че да функционират максимално ефективно. Ние сме на разположение за:

 • въпроси и консултации, свързани с продукта и неговото приложение;
 • отстраняване на проблеми, свързани с продукта;
 • създаване на работни потоци и профили на работа;
 • обучение на персонала, както и на нови кадри, постъпили след закупуването на продукта.

В случай че се интересувате от възможностите за поддръжка, които можем да предложим, можете да се свържете с нас, като изпратите имейл на help@gedbg.com

 

Изпрати запитване

Технически спецификации

Технология
> 830 nm термален лазер
> полу-автоматичен
> външен барабан
Подаване и извеждане
> Стандартно оборудване: Полу-автоматично подаване и извеждане

> Автоматично извеждане (опционално): Полу-автоматично подаване на пластините и автоматично извеждане на към проявителна машина или стакер; автоматична ротация на пластините

> Автоматично подаване (опционално): Автоматично подаване и извеждане на пластините до 40 броя пластини без разделителна хартия (0.3 мм.); автоматична ротация на пластините

> Касета за подаване на пластини (опционално): Автоматично подаване и извеждане
Вграден пънч
N/A
Скорост
S скорост = 16 пластини на час
F скорост = 22 пластини на час
* За пластини с размер 1030 х 838 мм
Точност
± 20 микрона между две пластини експонирани на различни термални екпонатори Kodak Achieve
Пасер
± 25 микрона между изображението и ръба на пластината
Работен поток
> Стандартен XPO Tiff Downloader софтуер, който се интегрира към повечето работни потоци на трети производители
> Kodak Prinergy интеграция
Резолюция
2400 dpi или 1200 dpi
Растер
> 200 lpi максимален растер
> Опционално 36 микрона стохастичен растер Kodak Staccato
Максимален размер на пластините
> Стандартно оборудване: 838 х 1143 мм.
> Автоматично извеждане: 838 х 1118 мм.
> Автоматично подаване: 838 х 1118 мм.
Минимален размер на пластините
> Стандартно оборудване: 267 х 215 мм.
> Автоматично извеждане: 383 х 270 мм.
> Автоматично подаване: 383 х 270
Максимален размер на изображението
> Стандартно оборудване: 827.9 х 1143 мм.
> Автоматично извеждане: 827.9 х 1118 мм.
> Автоматично подаване: 827.9 х 1118 мм.
Размер
> Стандартно оборудване: 160 х 200 х 120 см.
> Автоматично извеждане: 210 х 200 х 180 см.
> Автоматично подаване: 210 х 200 х 180 см.
Тежест
> Стандартно оборудване: 650 кг.
> Автоматично извеждане: 744 кг.
> Автоматично подаване: 750 кг.

Блог

Печатниците за вестници вече имат причина да изберат термално CTP

Печатниците за вестници вече имат причина да изберат термално CTP

Прочетете в детайли
Кои CTP решения разкриват пълния потенциал на безпроцесните пластини

Кои CTP решения разкриват пълния потенциал на безпроцесните пластини

Прочетете в детайли
Надграждането на вашето CTP устройство позволява повече производителност и ефективност

Надграждането на вашето CTP устройство позволява повече производителност и ефективност

Прочетете в детайли
Ново мобилно приложение ви позволява да контролирате дистанционно вашите CTP устройства

Ново мобилно приложение ви позволява да контролирате дистанционно вашите CTP устройства

Прочетете в детайли
Simian инвестира в още един Kodak термален експонатор

Simian инвестира в още един Kodak термален експонатор

Прочетете в детайли
Стабилната термална експонация е ключова за успеха на офсетовите печатници

Стабилната термална експонация е ключова за успеха на офсетовите печатници

Прочетете в детайли
Експлоатационни разходи за закупуване на CTP

Експлоатационни разходи за закупуване на CTP

Прочетете в детайли
Избор на система Computer-to-Plate (CTP)

Избор на система Computer-to-Plate (CTP)

Прочетете в детайли
Каква е разликата в резолюцията на различните експонатори

Каква е разликата в резолюцията на различните експонатори

Прочетете в детайли
Ролята на качествено ново оборудване в предпечатния отдел

Ролята на качествено ново оборудване в предпечатния отдел

Прочетете в детайли
5 тенденции в CTP технологията, които преобразяват предпечата

5 тенденции в CTP технологията, които преобразяват предпечата

Прочетете в детайли
Защо да изберете CTP решенията на Kodak

Защо да изберете CTP решенията на Kodak

Прочетете в детайли
6 признака, че е време да преминете към работа с безпроцесни офсетови пластини или сериозно да се замислите по тази тема

6 признака, че е време да преминете към работа с безпроцесни офсетови пластини или сериозно да се замислите по тази тема

Прочетете в детайли
Вашата регистрация е успешна!
За да достъпите този ресурс моля, попълнете формата за регистрация!

Ако вече имате направена регистрация моля, натиснете тук.

captcha

* Полетата са задължителни!

Регистрация
Вход
Вход
Забравена парола
Вход

Свързани продукти