Начало | Софтуер | Растеризация и управление на изходни устройства | Подготовка на файлове и растеризация за комерсиален печат | Prinergy Evo - софтуер за подготовка и растеризация на файлове за комерсиален печат и управление на CTP
Prinergy Evo - софтуер за подготовка и растеризация на файлове за комерсиален печат и управление на CTP

Kodak Prinergy Evo - софтуер за подготовка и растеризация на файлове за комерсиален печат и управление на CTP

Система за управление на предпечатните процеси, подходяща за комерсиалния печат и печата на опаковки.

Свържете се с нас
Описание
Приложения
Компоненти
Блог
Новини
Демонстрация, инсталация и поддръжка

Описание

Системата за управление на работния поток PRINERGY EVO е решение за контрол на предпечатното производство с висока производителност и качество.

Базирана на доказаната PDF технология за обработка и растеризация, тази система разполага с възможности за проверка на файлове, тяхната нормализация, оптимизация, раздуване и застъпване, както и управление на цвета.

 

Изпрати запитване

 

Всичко необходимо за управление на вашия предпечатен процес

С помощта на интуитивен потребителски интерфейс, опции за самообучение на персонала и поддръжка, PRINERGY EVO осигурява лесен и ефикасен предпечат с по-ниска себестойност за производство, което не се нуждае към момента от организация по поръчки и управление от база данни.

 • Гъвкава свързаност - Връзка със CTP експонатори за офсетов и флексопечат, дигитални печатни машини, цветопробни системи и принтери за проверка на съдържание
 • Качество без компромис - Разполага с пълен набор от растеризиращи алгоритми, вкл. Staccato стохастични растери, Maxtone хибридни растери, HyperFlex и DigiCap растери за увеличаване на резолюцията.
 • Сигурна и скоростна обработка - Висока производителност, дължаща се на темплейти за автоматизация на действията с файловете и доказана PRINERGY PDF технология.
 • Отворена интеграция - Опциите на софтуера позволяват импорт на планове за монтаж, експорт на настройки към дигитални машини, на информация за намастиляване към печатни машини или за рязане/сгъване към довършителната техника.
 • Работа без прекъсване - Автоматично генериране на отчет при грешка, онлайн отстраняване на проблеми и надеждна поддръжка - позволяват максимално използване на времето за работа на системата.

 

Основни фунционалности на системата

PDF работен поток - Използва нативен PDF стандарт като вътрешен за целия работен поток, осигуряващ сигурност, лесна работа с файловете и възможности за редактиране

Автоматична проверка на файловете - Проверява и коригира автоматично входните файлове. Поддържа стандартни и потребителски профили.

Растеризиране - Поддържа конвенционални (AM) растери за офсетов, флексо и други печатни технологии; Staccato (FM) стохастични растери и Maxtone хибридни растери.

Управление на цвета - Конвертира RGB, Lab, CMYK и Spot цветове в CMYK чрез използването на стандартни или потребителски ICC или DVL профили, преоцветява Spot в Spot по Pantone или нестандартни скали.

Трапинг - Автоматично управление на раздуването и застъпването в PDF файла във векторен формат.

Автоматизация чрез шаблони - Позволява лесно манипулиране на задачите и файлове от работния плот, проследяване на прогреса, грешките и историята на работа.

Автоматизиране на работния поток - Дефинира последователности от стъпки и действия за повишаване на производителността на процесите с минимална операторска намеса.

Динамични шаблони - Промяна на параметрите за обработка на файловете в реално време.

Автоматична подмяна на изображения (OPI) - Поддържа подмяна на изображения от външна библиотека в Postscript и PDF файлове.

Рекомбиниране - Позволява бързо и лесно създаване на композитни файлове от цетоотделени PDF и PostScript файлове.

PDF Compare и PDF Merge - Плъгин за Adobe Acrobat, позволяващ сравнение на съдържанието на PDF файлове - разлики "по обекти" или "по цветоотделяне" - и обединяване на елементи от различни документи в нов PDF файл.

PDF PlateBuilder - Плъгин за Adobe Acrobat, позволяващ добавянето на липсваща цветоотделка в PDF файл - напр. за бяла подложка или лакиране - и присъединяване на произволни обекти от файла в нея.

COLORFLOW Software - Опционален софтуер за управление на цветовите взаимовръзки между устройствата и етапите в работния поток, осигуряващ коректното им приложение в правилния момент

*Някои фунцкии са възможни при наличие на определи опции или комбинация от такива.

 

Изпрати запитване

Демонстрация, инсталация и поддръжка

Демонстрация и тестове

Имате възможност да видите и тествате голяма част от нашите продукти, за да се уверите в тяхната функционалност и да видите как те биха оптимизирали вашата дейност. Правилната оценка на продуктите, техните опции и обхвата на дейностите по тяхното внедряване ви гарантира бърза възвръщаемост на инвестицията и гладко преминаване към новите, оптимизирани методи на работа.

 • демонстрация на продукта и представяне на различни сценарии на работа
 • тестове с реални поръчки и демонстрация на възможностите за решаване на реални казуси
 • провеждане на тестове в реална производствена среда

В случай, че имате интерес към демонстрация на този продукт, можете да се свържете с нас през бутона "Свържете се с нас" по-горе, през формата за контакт на сайта или като ни пишете на sales@gedbg.com

 

Инсталация и обучение

Ние предлагаме цялостно обслужване на нашите клиенти и сме на ваше разположение по всяко време. Нашият опитен екип може да осигури:

 • инсталация на продукта след закупуването му
 • интеграцията му с други продукти и системи
 • обучение за използване на продукта, както и добри практики за работа
 • цялостна поддръжка по време на експлоатацията му

Нашият опит и инструменти за водене и реализация на проекти помагат за бързата и лесна интеграция на продукта и бързата възвращаемост на инвестицията.

 

Поддръжка

Нашите специалисти са обучени и сертифицирани от производителя и могат да осигурят поддръжка на вашите системи, така че да функционират максимално ефективно. Ние сме на разположение за:

 • въпроси и консултации свързани с продукта и неговото приложение
 • отстраняване на проблеми свързани с продукта
 • създаване на работни потоци и профили на работа
 • обучение на персонала, както и на нови кадри постъпили след закупуването на продукта

В случай, че имате проблем с Kodak Prinergy Evo или се интересувате от възможностите за поддръжка, които можем да предложим можете да се свържете с нас, като изпратите имейл на help@gedbg.com

 

Изпрати запитване

Вашата регистрация е успешна!
За да достъпите този ресурс моля, попълнете формата за регистрация!

Ако вече имате направена регистрация моля, натиснете тук.

captcha

* Полетата са задължителни!

Регистрация
Вход
Вход
Забравена парола
Вход

Свързани продукти