Начало | Блог | Актуалните онлайн семинари от ГЕД и партньори

Блог

Актуалните онлайн семинари от ГЕД и партньори

Актуалните онлайн семинари от ГЕД и партньори

През изминалите седмици ние от ГЕД и партньорите ни активно работихме за осигуряване на разнообразна и полезна програма от безплатни онлайн семинари на много от темите от света на печата.

Те са насочени към всички, които се вълнуват от индустрията, технологиите и продуктите в нея. Темите покриват както съвети и насоки за използването на редица софтуерни продукти, така и вечни теми от печата с техническа насоченост.

Имайте предвид, че някои от събитията са с много кратък срок за записване!

Вижте календар на събитията с възможност за записване.

 

Може би досега ви се е искало да разгледате в детайли някой конкретен софтуер, но времето или други съображения не са ви го позволявали. Затова подготвяме за вас изцяло актуални демонстрации на популярни софтуерни решения от нашите партньори, които ще се състоят през следващите месеци. Ето какво подготвихме за вас:

 

GEDweb - Какво представлява работният поток Kodak Prinergy 

Първият епизод на GEDweb - поредицата онлайн семинари за софтуерни продукти от портфолиото на ГЕД, ще ви представи работния поток Kodak Prinergy. 

С първия онлайн семинар ще ви представим цялостния работен поток Kodak Prinergy, доказал се като изключително успешен софтуер, с който предпечатните процеси минават през дълбока оптимизация, която осезаемо се отразява на резултатите и възвръщаемостта.   

Регистрирайте се за онлайн семинара за широко употребявания работен поток Kodak Prinergy Connect, който ще се проведе в четвъртък, 23 април, от 11.00 часа.

Очаквайте и следващите уебинари от поредицата GEDweb!

 

16 април, четвъртък, 10.30 часа - Уебинар на ONYX

Разработчикът на RIP системи и цялостен работен поток за управление на цвета и печата в широкоформатните печатници ONYX представя уебинар на тема: ColorCheck

Запишете се за уебинара на ONYX

 

16 април, четвъртък, 12.00 часа - Уебинар на CGS ORIS

Производителят на цветни проби и на софтуер за управление на цвета и цветоподаването по време на печат CGS ORIS подготвя семинар на тема: Цветопредаване между различни машини

Присъединете се към уебинара на CGS ORIS, малко преди да започне.

 

16 април, четвъртък - Уебинари на Enfocus

Разработчикът на софтуер за проверка и корекция на печатни файлове и на цялостни решения за автоматизация на процесите на обработка Enfocus представя три едночасови уебинара в четвъртък, 16.04. Присъединете се към тях:

 

На кафе с ГЕД - записи от видео обучения на ГЕД 

Ако искате да се разнообразите със знания от света на печата, в ГЕД беше подготвена серия от онлайн обучения, представящи по достъпен начин как протича работата с редица популярни софтуерни решения, достъпни в портфолиото на ГЕД. Първите семинари вече са налични, а в бъдеще можете да очаквате още от тях.

Разгледай ги без записване

Очаквайте още полезни и информативни онлайн събития от печата!

Вижте календар на събитията

 

Най-популярни
Последни